Publicēt atbildi

Re: CLS 2008, 3.0D vibrācija

21. Janvāris 2017, 22:35

man ar izklausās pēc diska centra nesakritības ar stupicu, vai kā viņu tur sauc. ja disks nesēž perfekti virsū, tad tāda lieta parādās, parasti tas notiek, ja ir uzlikti diski no cita modeļa, kam centrs ir cita izmēra. var būt arī flanču vaina, ja nav precīzi izvirpoti, lai derētu tieši šiem diskiem un šai mašīnai.
man bija precīzi šis pats stāsts uz w211 kam bija uzlikti c klases amg diski ar universālajiem flančiem pa vidu, lai piekoriģētu iznesumu. izbraucu pa pilsētu, likās viss ok, bet uz šosejas pie kaut kādiem 70-80 kmh parādījās vibrācija, man gan šķiet, ja pareizi atceros, pie 100 vai 110 viņa atkal pazuda :) bet jā, tas bija dēļ tā, ka diski nesēdēja precīzi savā vietā.
ja tas ir tavs gadījums, atrodi, kas taisa un pasūti starplikas starp diskiem un stupicu, man liekas maksā ap 10-15 eur/gab, tā kā 40-60 eur kopā.

Re: CLS 2008, 3.0D vibrācija

23. Janvāris 2017, 08:58

GatisL rakstīja:man ar izklausās pēc diska centra nesakritības ar stupicu, vai kā viņu tur sauc. ja disks nesēž perfekti virsū, tad tāda lieta parādās, parasti tas notiek, ja ir uzlikti diski no cita modeļa, kam centrs ir cita izmēra. var būt arī flanču vaina, ja nav precīzi izvirpoti, lai derētu tieši šiem diskiem un šai mašīnai.
man bija precīzi šis pats stāsts uz w211 kam bija uzlikti c klases amg diski ar universālajiem flančiem pa vidu, lai piekoriģētu iznesumu. izbraucu pa pilsētu, likās viss ok, bet uz šosejas pie kaut kādiem 70-80 kmh parādījās vibrācija, man gan šķiet, ja pareizi atceros, pie 100 vai 110 viņa atkal pazuda :) bet jā, tas bija dēļ tā, ka diski nesēdēja precīzi savā vietā.
ja tas ir tavs gadījums, atrodi, kas taisa un pasūti starplikas starp diskiem un stupicu, man liekas maksā ap 10-15 eur/gab, tā kā 40-60 eur kopā.

Paldies visiem par padomiem.
Publicēt atbildi