25. Decembris 2015, 00:46
M272 engines that were sold between 2004 and 2008 with engine serial numbers below 2729..30 468993 often show early wear of the balance shaft gears, requiring extensive repairs at a retail cost of over $4000 These complaints led to a class action lawsuit against Mercedes-Benz (Greg Suddreth and Paul Dunton v. Mercedes-Benz USA, LLC), which alleged the M272 engines are equipped with defective balance shafts gears which "wear out prematurely, excessively and without warning, purportedly causing the vehicles to malfunction, the check engine light to illuminate and the vehicle to misfire and/or stop driving."
25. Decembris 2015, 00:54
25. Decembris 2015, 01:06
Artūrs rakstīja:Ja reāls nobraukums, tad man kaut kā grūti noticēt, ka pie pareizas ekspluatācijas tam dzinējam tur kaut kas tuvākajā laikā var nodilt. Tās problēmas, visticamāk, rodas daudz lielākiem nobraukumiem.
25. Decembris 2015, 01:14
anshar rakstīja:Artūrs rakstīja:Ja reāls nobraukums, tad man kaut kā grūti noticēt, ka pie pareizas ekspluatācijas tam dzinējam tur kaut kas tuvākajā laikā var nodilt. Tās problēmas, visticamāk, rodas daudz lielākiem nobraukumiem.
Palasot citur forumos, daudzi džeki sūdzas jau pie 100k :/
Es tik domāju, vai varu izdarīt maksimumu, lai nesaskartos ar šo ķibeli, taču liekas, ka tas ir neizbēgami
14. Augusts 2016, 19:59
15. Augusts 2016, 00:43
morris rakstīja:Liekas ka pienācis laiks manam 2005 gada CLS 350 mainīt ķēdi. nobraukums 165t.km. Lēni braucot un pakāpeniski paātrinoties, ir nedaudz dzirdama metāliska skaņa.
Jautājums tāds, iesakiet servisu, kuram var uzticēt paveikt šo darbu.
15. Augusts 2016, 13:57
Mizx rakstīja:morris rakstīja:Liekas ka pienācis laiks manam 2005 gada CLS 350 mainīt ķēdi. nobraukums 165t.km. Lēni braucot un pakāpeniski paātrinoties, ir nedaudz dzirdama metāliska skaņa.
Jautājums tāds, iesakiet servisu, kuram var uzticēt paveikt šo darbu.
Jautājums jūtīgs, jo ļoti jāuzticas tam, lai servisa meistari visu (!!!) izdara kā pieklājas. Ķēdi ņem tikai OEM, pārējās neder. Ķēdi vasjas mēdz savienot izmantojot kuvaldu, mēdz nemainīt saistītos elementus utt. visādi brīnumi. Tikko tieši šim motoram pirku visu remontam vajadzīgo, kopsumma detaļās vien sanāk virs 1000 EUR. Ieteikumi par servisiem te forumā ir, bet šobrīd norādīt uz kādu konkrētu tieši šim darbam (ar reālu un pozitīvu pieredzi tieši 350 motora remontā) arī nav vienkārši.
15. Augusts 2016, 14:18
morris rakstīja:Varbūt varat ieteikt kur visu nepieciešamo var nopirkt.
15. Augusts 2016, 15:19
Misters X rakstīja:morris rakstīja:Varbūt varat ieteikt kur visu nepieciešamo var nopirkt.
šādas nozīmes detaļu es pats ņemtu tikai un vienīgi caur SIA Domenikss. Visos Epartos un citur, iespējams, neviens tev nedos nekādu apstiprinājumu tam, ka viss ir legāli, droši un arī pareizi.
15. Augusts 2016, 15:52
morris rakstīja:
Cik palasīju forumus, un Youtube apskatījos. Tur detaļas laikam pašam jāpērk, tā tikai varu būt drošs ka visu vajadzīgo nomaina. Jautājums tāds, vai tā detaļa kas autospārēs, epārtos piemēram zem šī numura A0009930676 slēpējā, būs oriģinālas?
Varbūt varat ieteikt kur visu nepieciešamo var nopirkt.