11. Aprīlis 2016, 18:24
Katram jau patīk savs auto, tāpēc spriest var ilgi un dikti...
Pirms w209 es skatijos w208 un esmu loti priecikgs par to, ka nepanemu w208. Vairāku iemeslu dēļ.
1) Ja apniks kupeja, w208 bus daudz grūtāk nopārdot nekā w209. Kupejas jau tā ir paredzētas noteiktai cilvēku grupai, bet ja vēl vinas ir pavecas, tad tas skaits sarūk vēl vairāk.
2) w209 ir un izskatās pēc moderna auto, kurs vēl kādus 4 gadus nezaudēs savu pievilcību, ko nevar teikt par w208 un w210. Katram modelim ir savs šarms, bet realitātē, tā tomēr ir.
3) Es negribu lietot vārdu modernāks, jo abām mašīnām ir pāri 10 gadiem, tomēr w209 ir modernāks un aprīkots labāk, ja vēl dabuj w209 facelift, tad tur nav ko spriest.
4) Kopšana: es nevaru runāt par visiem, bet man personīgi w209 uzturēšana izmaksā niecīgi un braukšana ir ļoti komfortabla.
Visu šo sakot, es nenoliedzu, ka w208 tomēr ir forša un jautra mašīna, kura arī mani paķēra un biju nopietni apsvēris iegādi, tomēr ir jāskatās uz nākotni un nevar visu mūžu braukt ar 15 gaduz veciem auto. Es saku, ja līdzekļi atļauj, ej uz w209 faceliftu un busi laimīgs braucējs.