Switch to full style
Publicēt atbildi

kādas atsauksmes

22. Janvāris 2014, 18:29

kādas atsauksmes par Mercedes CLK 200 gads 1998 CLK 200 kompressor

Re: kādas atsauksmes

23. Janvāris 2014, 20:52

mani moka tiesi sis jautajums, bet CLK 230 kompresors.

Cik zinu, CLK 200 esot par vaju prieks ta kuzava, ja kads kam ir tads, varetu padalities ar pieredzi, tiesam novertetu! Paldies!

23. Janvāris 2014, 22:57

Brīnos, ka neviens neko daudz nav pierakstījis, bija te dažiem tie motori, sajūsmas īsti nebija gan. Degvielu rija kā 320 atmosfēriskais, bet problēmu vairāk, jo vairāk mehānisku daļu, kas nolietojušās. Tiem kompresoriem jau cik gadu tomēr… Tā ka tad jau varbūt labāk ņemt veco 200-to bez kompresora, lēni vilkties kā ar dīzeli, bet vismaz degvielu tas taupa, varētu pa šoseju būt kādi 6 litri, 11-12 pilsētā, ja mehānika. Minu pēc analoģijas ar 1995. gada W124 2,0. Es pats diez vai izvēlētos tos kompresorus, jo būs jāiegulda gan motorā, gan cīņās ar to gadu rūsu — mazliet par daudz ar ko cīnīties, attiecīgi nebūs laika izbaudīt braucienu.

24. Janvāris 2014, 15:03

Man kolēģis brauc ar 1999 gada CLK 200 kompressor. 190 Zs nav joka lieta. Tā - vienīgi mehaniskā kārba tāda neērta. Piem, pirmais ātrums īss, otrais nenormāli garš, trešais pa īsu priekš pilsētas, ceturtais pa garu. Lasījām arī ārzemju forumos, tur bija tieši tas pats, ka mašīna laba, bet tikai automāts.

24. Janvāris 2014, 20:10

velejos piebilst, sava gadijuma , masinu perksu šveice, kur visam 150k- 200k nobrauciens un ne vecaku par 2000 gadu, temeju uz 2001 un protams automatu.

ari saja gadijuma attiecinams viss tas ko mizx rakstija?

paldies.

24. Janvāris 2014, 20:22

Šveicē kalni — motors, kompresors un bremžu sistēma būs dabūjuši labu slodzi. Mans komentārs bija vispārīgs, neatkarīgs no ekspluatācijas vietas.

P.S. Neskaties labāk uz odometru, nereti labāk saglabājies auto ar 350000 km pa bāni vien.

24. Janvāris 2014, 22:12

Pirms kādiem 7 gadiem man bija 1999. gada CLK 200 kompresors ar manuālo kārbu (manam bija 192 Zs, jaudas pietiekoši, bet pēc facelifta tiem modeļiem nāca mazāk, ja nemaldos kaut kas ap 163, vai 167 Zs). Tā kā toreiz tas auto nebija tik vecs, tad nekādu lielo problēmu nebija. Reizēm kompresoram, vai tā elektonikai gan bija kaut kāda šaize. Baigi berot virsū pa retam gadijās, ka tas it kā atslēdzas. Problēmu toreiz neatrisināju un vainu neatradu, bet tas bija reti, tāpēc mani īpaši nesatrauca. Šobrīd tie CLK man šķiet, ka gandrīz visi ir sapuvuši. Ja pirktu W208, tad es censtos meklēt pēc iespējas jaunāku un ne Latvijā un noteikti ne ar komprsoru, jo kā jau rakstīja, patēriņš gandrīz kā 3.2, bet problēmu vairāk. Labāk vienkāršaku atmosfērisko. Turklāt 3.2 defaultā būs automāts. Lai gan es nekādu briesmīgu problēmu tajā mehānikā nesaskatīju. Visi robi, manuprāt, pietiekami gari. Mehānika kā mehānika, bet automāts tomēr komfortablāks.

25. Janvāris 2014, 15:17

paldies, laikam bus japardoma 2x par kompresora motoru

26. Janvāris 2014, 00:00

Nerausties no kompresora! Tas nav nekas unikāls, nomainīt var pats savā garāžā. Lietots maksā ap 150Ls. Te visi kā viens slikti izsakās par kompresoru. Ar to ir jārēķinās, jo MB sabiedrībā kotējas 3.2, kas protams ir labs. Mans stāsts ir sekojošs. Manam CLK jau 15.gadu, pats braucu jau piekto gadu. Kopējā pieredze par šo auto ir laba, par tehnisko pusi teicama, bet par dzinēju izcila, neskatoties, ka tur stāv tautā nīstais gaisa masas mērītājs, kompresors un elektriskā drosele. Jā piemirsu pieminēt indukcijas spoles, kas ir vienīgais, ko šim MB piecu gadu laikā esmu nomainījis (30ls). Vēl par labu 2.0, arī 2,3 varu citēt vienu no MB šrota turētājiem": ''Man ir CLK 3 dzinēji, bet neviens tos nepērk, tāpēc, ka nevienam nevajag''.
Ritošā daļa no ekspluatācijas viedokļa ir teicama, jo ir viegli un lēti maināma. Tās dzīves cikls pa mūsu ceļiem ir 5gadi, '(apmēram 70 000km), bet izmaksas tās nomaiņai 250-500Ls ieskaitot darbu jebkurā kaktu kantorī, jo vienāršs kā 5.kapeikas.
Lielākā w208 probēma ir bleķi, kurus nedrīkst dauzīt vai ļaut tiem sarūsēt, jo cenas tiem ir 2x augstākas kā citiem MB, iemesls - ķīnieši priekš w208 neko nerāžo. Tāpēc lietots kapots maksās ap 200, lukturis 100, bamperis tikpat.
Ja nopirksi w208, tad vairāk kā obligāta ir pretrūsas apstra'de un esošās rūsas lokalizēšana. Jānoņem visi bamperi, moldingi, viss jāsasmērē ar konservantu, kas pasargās virsbūvi pret LV sāli. Ja to izdarīsi 4-6 gadu spar rūsu neko nezināsi. Jā nē tad pēc 5 gadiem nebūs vairs ko labot. Par šō darbu varu veselu lekciju nolasīt. Efekts ir ļoti vērtīgs.

Tālākais Tev ir veiksme atrast nenojātu un nesapuvušu MB. Ja tas sanāks, bruksi un priecies, un audzēsi to cilvēku pulku, kas varēs droši apgalvot, ka 2.0 komperors ir pietiekami konkurētsējīgs (8l jauktajā ciklā), lai netriektu naudu uz 3.2 katlu barošanu. Es uzskatu, ka tik lielu dzinēju ēra ir pagājusi.

26. Janvāris 2014, 15:03

Auto interesants un nav nekāda vaina, tikai pērkot nevajag pārmaksāt. maksimums, ko par tādu auto var dot ir 2800 Eiropas rublīši. 3000 jāskatās individuāli.
Publicēt atbildi