Publicēt atbildi

clk 230 dzineja problema

13. Novembris 2014, 19:20

sveiki kas var but pa vainu auksts neiet ristas burbulo neuznem apgriezienus

Re: clk 230 dzineja problema

13. Novembris 2014, 20:09

Stipri par maz informācijas, lai kaut ko teiktu. Ja nu Tev tas atrodas dīķī?

13. Novembris 2014, 20:09

axelis111 rakstīja:sveiki kas var but pa vainu auksts neiet ristas burbulo neuznem apgriezienus

palidzes kads

13. Novembris 2014, 20:11

axelis111 rakstīja:
axelis111 rakstīja:sveiki kas var but pa vainu auksts neiet ristas burbulo neuznem apgriezienus

palidzes kads

es pirms tam mainiju dzineju tad kad uzsilst itka iet daudz maz normali lec ar diezgan cabigi .

13. Novembris 2014, 20:18

axelis111 rakstīja:
axelis111 rakstīja:

palidzes kads

es pirms tam mainiju dzineju tad kad uzsilst itka iet daudz maz normali lec ar diezgan cabigi .

a zonde nevaretu but tad te ir kads kas varetu ieteikt ar ko sakt .iznemot mercedes centrus un slegsanu pie datoriem 3 reizes servisa biju sledza un nekada labuma

14. Novembris 2014, 13:43

Tas ir dīzelis, benzīns? Ja servisā neko nemācēja pateikt paklausoties, kā auto strādā un kompī neko neatrada, ko tad mēs te internetā uzostīsim? :hvz:

14. Novembris 2014, 14:11

axelis111 rakstīja:a zonde nevaretu but tad te ir kads kas varetu ieteikt ar ko sakt .iznemot mercedes centrus un slegsanu pie datoriem 3 reizes servisa biju sledza un nekada labuma

Ieliec Domeniksa izdruku. Vai cita servisa izdruku ar problēmām. Pie datora es arī tehniski pieslēgtu, no tā arī liela labuma nebūs, jo es varētu tikai minēt, ko kādi paziņojumi reāli nozīmē. Bet ja vismaz normāla DRUKĀTA informācija, tad var pajautāt speciālistiem.

14. Novembris 2014, 14:40

benzman rakstīja:Tas ir dīzelis, benzīns? Ja servisā neko nemācēja pateikt paklausoties, kā auto strādā un kompī neko neatrada, ko tad mēs te internetā uzostīsim? :hvz:

2,3 benzins kompresors

14. Novembris 2014, 14:42

Mizx rakstīja:
axelis111 rakstīja:a zonde nevaretu but tad te ir kads kas varetu ieteikt ar ko sakt .iznemot mercedes centrus un slegsanu pie datoriem 3 reizes servisa biju sledza un nekada labuma

Ieliec Domeniksa izdruku. Vai cita servisa izdruku ar problēmām. Pie datora es arī tehniski pieslēgtu, no tā arī liela labuma nebūs, jo es varētu tikai minēt, ko kādi paziņojumi reāli nozīmē. Bet ja vismaz normāla DRUKĀTA informācija, tad var pajautāt speciālistiem.

nekadas izdrukas man nedeva un tas kludas katru reizi man citas stasta to zonde to gaisa mertais to stobri nestrada to aizdedze gluko un tt

14. Novembris 2014, 14:55

Un ko no tā visa viņi laboja? Izvēlies servisu, kam uzticies, un lai salabo! Mēs te vēl varam nosaukt kaudzēm lietas, kas var būt bojātas, arī tādas bojātas, kādu tavam auto nemaz nav.
Publicēt atbildi