Publicēt atbildi

BAS/ESP Problēma.

23. Februāris 2016, 17:07

Sveiki MB biedri, man ir viena problēma- deg BAS/ESP panelī. Nomainīju Bremžu signāla slēdzi, bet nepalīdzēja. Ir tā, kad noņemot akumlatoram masu, pieslēdzot atpakaļ uz brīdi pazūd, un ESP var izslēgt, bet pēc kāda nenoteikta laika (aptuveni 1h) atkal uzmetās BAS/ESP kļūda.
Var kāds lūdzu pastāstīt, kas tas varētu būt? :super:

Re: BAS/ESP Problēma.

23. Februāris 2016, 19:16

arii interese sis pats jaut. man uz ceskas w203 ta pati beeda.

23. Februāris 2016, 20:18

Pamēģiniet aizgriezt stūri no viena gala līdz otram. Ja ņerabotaet, tad wheel speed sensor vaina. Ja nemaldos, tad atrodas pie kreisā priekšējā rata. Iegooglējiet.

23. Februāris 2016, 21:20

hah par to stuuri znaju bet tas straada tikai reizeem un tapat pec laika to pasu met ara.
nu jamegina tas dachiks tad:) tnx

23. Februāris 2016, 22:56

Klau, kā ar to stūri? Auto pielaists vai noslāpēts? No kuras puses līdz galam jāgriež un atpakaļ? vai tas vienalga?
Varbūt izklausās muļķīgi, bet tiešām nezinu tapēc jautāju:D
Paldies jau iepriekš par atbildēm un ieteikumiem! ;)

24. Februāris 2016, 08:23

pie iesarbinata auto un vng no kuras puses saakumaa uz vienu pusi liidz atdurei un tapat liidz otrai pusei.

24. Februāris 2016, 09:24

Domāts diafragmas stāvokļa sensors?
Man izmetas ik pa reizei. Pēc atslēgas izņemšanas kļūda pazūd.

Man vispār dīvaini ar elektroniku. Nedarbojas pievilkšanās vadītāja durvīm. Parkingi bez dzīvības pazīmēm. Kad izņem/ieliek drošinātāju, pievilkšanās sāk darboties, bet līdz ar to parkingi arī sāk nopīkstēt un izrubās. Tad pēc kāda laika, dienas 3 var nobraukt un uzmet ESP/BAS kļūdu. Pēc kļūdas atkal durvis nepievelkas, parkingiem deg tikai divas sarkanas un bez dzīvības pazīmēm. :D

12. Janvāris 2017, 13:31

man jau liekas, ka labāk ir pieslēgt pie kompja un tad redzēs, kas tur pa problēmu.

12. Janvāris 2017, 17:33

Šis jau gadu vecs un neaktuāli.
Man BAS/ESP kļūdas metās tīri dēļ durvju piesūkšanas bloka. Nomainīju bloku, tagad viss ok.
Interesanti, ja BAS/ESP un vēl ABS izmet, tas jau ir cita problēma un Ja ar tiem diviem izmetas, ja nekļūdos ESP, tad vēl cita. Man tik nedalec, kāpēc BAS/ESP metas kopā ar durvju piesūkšanu, ja ABS vairāk būs saistīts ar bremzēm vai bremžu bloku, tobiš diafragmas stāvoklis bla bla bla.
Pēdējo reizi laboja gunbox - 13. Janvāris 2017, 17:04, kopā labots 2 reizes.

12. Janvāris 2017, 17:56

BAS/ESP medz izlekt ja akumulators nav labs jeb strava nepeitiek
Publicēt atbildi