Publicēt atbildi

Nav jauda

22. Marts 2017, 14:48

Dzinējs ir 2.3 kompresors 98.gada. Tātad, Holandē braucis pa bāni uz kādiem 200km/h un pēkšņi kaut kas noskanējis un pazudusi jauda. Kaut kas izpūtējā dīvaini grabējis. Viņam tur izņēma abus katalizatorus, abi bija sabiruši, taču nekā neizmainījās jaudas ziņā, tikai izplūdes skaņa palika kā kādai žurkai un vairs nebija graboņa. Vēl interesantākais ir tas, ka šeit Latvijā jau esmu paspējis 3x aizvest pie autoelektriķa, kurš katru reizi ir ņēmis motoram vai kaut kam nost kļūdas. Tātad viņam ik pa laikam kaut kādas kļūdas parāda sakarā ar šo problēmu kaut vai noņem. Precīzi kādas nepateikšu, jo meistars pa pusei runāja latviski un pa pusei krieviski. Vēl interesants novērojums ir tas, ka kamēr motors ir puslīdz auksts, viņam jauda gandrīz vai netrūkst vai arī nedaudz trūkst, taču līdzko motors sāk palikt siltāks tam sāk zust jauda, kļūst švakāks. Kad jau ir sasniedzis kādus 80 grādus tad vispār nav jēga spiest pilnu pedāli jo patiešām neiet vispār kā vajag. Esmu jau dzirdējis no citiem, ka vēl izpūtējā kaut kas ciet vai citi varianti bet vēlos dzirdēt viedokli arī no Jums, jo pagaidām nezinu kur ķerties klāt.
Pēdējo reizi laboja tomsix15 - 23. Marts 2017, 10:44, kopā labots 1 reizi.

Re: Nav jauda

22. Marts 2017, 21:31

Daļai problēmas rodas pēc šādu lietu izgriešanas no sistēmas. Varbūt tas arī ir izdarīts pilnīgi nepareizi. Brauc vien uz kādu profesionālu servisu, lai skatās. Rēķinies ari ar ieteikumu visu salikt atpakaļ kā bijis. Principā es arī iesaku braukt ar katalizatoriem. Ja parādās kļūdas, tad skaidrs, ka ar veikto demontāžu viss ir slikti un labāk visu sataisīt, kamēr nesabojā ko nopietnāku.

01. Aprīlis 2017, 21:29

Sveiks! Man arī bija šāda problēma, auksts iet labi un jaubas pietiek, bet kad silts tad trukst jaudas. Manam ari ir 2.3l motors un visa problēma bija apgriezienu devējā kas bija janomaina. nomainiju pa 70eiro un mašina iet ideali. niņs vienkārši nesēdz kompresoru iekšā.

02. Aprīlis 2017, 07:21

Tiesham izklausas ka problema ir ar kompresoru. Vai nu to nesledz iekšā vai arī tas ir beigts..
Publicēt atbildi