Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2003 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 201  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB & dažādi joki
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:10 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Da ko tu te ārdies un brauc augumā........ es personīgi priecājos par to, ka vispār kas tāds tiek filmēts, montēts un parādīts, bet sižets - tā jau ir cita runa......... un neviens te nerunā par agresiju uz ceļiem........

PS. Starp citu- lēni braukt pa šosejām arī ir bīstami.... :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:16 
Lietotāja avatārs
Es te tā padomāju...
Ja kāds skaisti noliktu kluci pie prezidentes pils... tad arī Tu teiktu,ka labi,ka kāds kaut ko dara,kaut arī izpildījums ir ne pārāk patīkams?
Es uzskatu,ka šādus stulbus video ne tikai nevajadzētu filmēt un rādīt visādiem mazgadīgajiem,kuri pēc tam pirks hondas un ālēsies pa ielām,jo tas ir kruta, bet vispār izdzēst no cilvēku galvām.
Tas video tak ir kretīniski degradējošs.Tā pat,kā filma,no kuras ņemti sižeta motīvi!
Labi,man jau PH,jo domājua r savu galvu,bet līdzīgus video skatās neskaitāmi daudz prātā mazattīstīti tīņi,kuri pērk huļigankas un dzenājaš pa ielām.Tad tik dzirdi,ka kāds uz gājēju pārejas ir nobraukts,bet vainīgais aizlaidies griest saulītes pa rajonu :!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:27 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Es tevi pielabošu- katrai mašīnai ir sava aura....... ar mersi gribas braukt reprezentabli, ar džipu gribas ielīst sūdos un tad mēģināt no tiem izbraukt, ar BMW gribas kādam ceļu piegriest un faku pēcāk pa logu parādīt, bet............................ , bet ar Hondu un citiem sporta un sportiskiem auto (Vēl jau vairāk, ja tos apkarina ar spoileriem un palielina zirgu skaitu uzliekot "sporta filtru" gribas braukt dragos un ielu sacensībās....
...... bet tāpēc jau katram ir sava galva uz pleciem lai apzinātos ko darīt un ko nē......

PS. Es teicu, ka man patīk cilvēku apņēmība kaut ko darīt un arī parādīt to citiem...... bet MBCLUB māk tikai ziņās iekļut kā "labākie ceļu satiksmes dalībnieki" sasitot uzreiz septiņas mašīnas...... un tagad pasaki, kas ir labāk..............

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:32 
Lietotāja avatārs
nu,paga,paga... Es neatceros,ka mb club biedri sarunāja,ka juglā ieskries visi viens otram dibenā. Te jau jāvaino divi cilvēki.Ja labi grib,tad viens... Tas viens jau nu nav nekāds mb club dižais biedrs. Viņa niks jau visu izsaka kas viņš te ir ;)
Katrs jau uz šo video skatās pa savam.Cits saskata mākslu,cits prikolu.Cits vēl kaut ko.
Es no sava viedokļa neatkāpšos,jo šādi video tikai vairo avārijas uz ceļiem. Labi,te jau uzņemts ir baigi normāli.Tipa viss droši utt,bet kāds cits padomās,ka arī tā var,tikai ar normālu ātrumu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:34 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Un, starp citu, vai tik tas nebiji tu, kas julijā piedāvāja un sarīkoja dīzeļu dragus un pārkāpi atļauto braukšanas ātrumu par 20-30 km........ un ar ko tas atšķiras no klipā redzētā (Neaizmirsti, ka klipā ir redzami kombinētie kadri)............... 8) 8) 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
:lol: :lol: :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:38 
Lietotāja avatārs
blja skeram, par bmw atbildeesi :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:40 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]445|kristapz|[/user]blja skeram, par bmw atbildeesi :D :D

Hai, Kristapz..... tu vēl neguli?!?!?!?! :D :D :D :D :D :D :D

PS. Visas manas pieminētās mašīnas un sajūtas ar tām braucot plus mīnus ir ņemtas no personīgajām sajūtām :? :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:42 
Lietotāja avatārs
Un kur tad tas dragrace tika rīkots? Uz koplietošanas ielām?Un tika uzfilmēts,izplatīts un popularizēts?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Janvāris 2006, 02:47 
Lietotāja avatārs
nez, nevienam nav gadijies raadiit fakuci no bmw. buus jaanjem Tevi kaa pasazhieri :D :D :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2003 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 201  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012