Publicēt atbildi

Carpe Diem !

17. Jūnijs 2009, 20:24

17 June 2009 20:14:30 eede rakstīja:
es jau nesaku, ka tu pāķis :) es vispārīgi...

bet tad izsakies konkrētak, jo es arī sākumā sapratu, ka Viks ir pāķis :shura:

Carpe Diem !

17. Jūnijs 2009, 20:56

17 June 2009 18:03:55 Viks rakstīja:
Mizx, vot pilnīgu fufeli tu te pateici. Tu zini kas ir RAW? Tad lūdzu pastāsti man dumjajam, kā var izdrukāt vai apskatīties bildi kura ir šinī formātā? Vairāk vai mazāk, bet pilnīgi visas drukātās bildes ir apstrādātas! Arī tās, kas ir ņemtas uz filminieka. Un zināšanai, neviena proga neizglābs slikti uzņemtu bildi. Tak što nevajag te muļķības cilvēkiem stāstīt!

Tur jau tā lieta, ka tehnika nekad nespēs iegūt tādu atēlu, kādu redz cilvēka ats, tāda nav izgudrota un domājams, ka arī nebūs! Lai šo trūkumu novērstu, senos laikos tika izmantotas ķīmijas un visādi citi līdzekļi, pie attīstīšanas, tagad to pašu dara ar PS vai kādu citu programmu! jau 1800tajos gados ir izmantotas visas šīs apstrādes tehnoloģijas. vari iedomāties, ka tajos gados jau bija pazīstama mozaika (vairākas bildes saliktas vienā)! es kad uzzināju, biju šokā! Un nevajag te teikt, ka tikai kādreiz bija īsti fotogrāfi, ka tagad ir daudz vieglāk uzņemt labus kadrus un tā tālāk. fufelis tas viss ir! Bļin, sacepos. demagogi MĻA!!!:banme:

Hmmm... Tagad man šķiet, ka esi pilnīgu bulšitu sarakstījis... Kur un no kā mācījies, ieguvi informāciju? Kur esi studējis konkrētu bilžu ieguves knifiņus — case studies? Un nav te par ko lekties un cepties, sen tas viss uz papīra uzlikts un ne mani vārdi, es tikai publiskoju statistiku ar ko Latvijā un ārzemēs pazīstamie fotogrāfi strādā. Varu konkrētu fotogrāfu konkrētus modeļus saukt, jo reti maina, starp dažādiem ražotājiem vispār gandrīz "nestaigā", Tiešām analogie vēl brīdi turēsies!

Vabo — zibenim daudz visādu variantu, jāskatās, ko vēlies. Tumsā gara ekspozīcija un zibens forši izgaismosies. Pats esmu fotografējis. Vajag kārtīgu negaisu. Vai labāk tā sākumu, kamēr lietus nelīst virsū. Ja 3x stundā, tad diez vai noķert.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 17. Jūnijs 2009, 20:58, kopā labots 1 reizi.

Carpe Diem !

17. Jūnijs 2009, 20:57

Es gan uzreiz sapratu, ka gan jau eede Viku tāpat vien par pāķi nesauks :D Bet interesantākais, ka Viks pat par to neiebilda :shura::haha:

Carpe Diem !

17. Jūnijs 2009, 20:57

:offtopic:

Taisiet topiku: Pamācibas mīlēšanā jeb ka pareizi fotografēt !

Carpe Diem !

17. Jūnijs 2009, 21:30

Mizix, tu klausies ko tev saka? skatos, ka tu esi tāds pats, kā politiķi, kas piedalās Dombur šovā un maļ vienu un to pašu!
Analogās bildes arī tiek apstrādātas un tā tas ir! Nav bilde, kas netiek apstrādāta un nav slavena mākslinieka, kas pilnībā neapstrādā savu bildi. Digitālajā drukā, RAW fails ir tas pats negatīvs, kurš ir jāapstrādā pirms drukāšanas!

Labi, neiešu te kādu mācīt un pierādīt savu taisnību. Es uzticos cilvēkam, kas mani māca un zinu, ka viņš ir ļoti labs fotogrāfs un ka viņšman iemācīs to, ko viņš pats māca, un zinu, ka viņš man stāsta taisnību!!!

Carpe Diem !

22. Jūnijs 2009, 20:45

Attēls

Mans pēdējais gara darbs!:cool:

Carpe Diem !

22. Jūnijs 2009, 23:37

spēcīgi :)
Viks jau kā īsts pro taisa bildes :)

Carpe Diem !

22. Jūnijs 2009, 23:43

bilde :super:

Nosaukums-nūdistu pludmales romance?

Carpe Diem !

23. Jūnijs 2009, 09:25

Paldies.

Carpe Diem !

23. Jūnijs 2009, 15:53

17 June 2009 19:34:23 eede rakstīja:
:onane: tagad pāķis nopērk pa 700Ls kameru + 500Ls objektīvs un ir spicākais fotogrāfs ciemā... žēl ka nav ķa senos laikos,kas iso, ekspozīciju un citas figņas mērija un lika atsevišķi...ehh tad bija īsti fotogrāfi (arī mans vectēvs ar padsmit fotoaparātiem,2 labratorijām un dafiga bildēm...

man piemēram svarīgs ir rezultāts uz ko skatos - un vai tas ir iegūts ar PS vai ar 15 fotoaparātiem un zinātni, man ir pilnīgi vienalga.

Un ja vienāda smukuma rezultāts sanāk ar abam metodēm - tad uzksatu ka vecās metodes lietot ir tas pats kas sēdēt sveču gaismā, nevis abonēt elektrību... stūrgalvība un lēts ponts.
Publicēt atbildi