23. Janvāris 2012, 22:21
23 January 2012 21:39:20 Jazznfunk rakstīja:

25. Janvāris 2012, 14:26
-Dakter,man bieži uznāk atmiņas zudums! - Cik bieži? - Kas cik bieži? -Nu zudums! - Kāds zudums?:doh:
Uzklausījis mani, mans psihologs aizgāja parunāties ar savu psihologu:D
Nav naudas ,lai nomainītu garderobi?-Nomaini darbu! Jaunajiem kolēģiem visas tavas vecās drēbes liksies jaunas!:cool::super:
Viskijs-izsaka vairāk vārdu nekā Rafaello:P
25. Janvāris 2012, 14:27
- Tagad vajag diegu.
- Kādu diegu?
- Jebkādu diegu. Sašūt lapas.
- Vou. Lentīti var?!
- .. (skatiens caur pieri) Please..
- Ko? Var vai nevar?
- .. Tu taču esi biznesa sieviete!
25. Janvāris 2012, 16:06
Gribēju meitenei sarīkot romantisku vakaru, pielēju vannu ar šampanieti... aizgriezos uz trim minūtēm, puse vannas tukša, meitene pālī.

:O:super:
Vīriešu recepte zupai: ņemam sievieti un liekam pie plīts, līdz zupa gatava:super:
Jānis pateica tikai - Sveika! Bet Dace jau domās nospēlēja kāzas un dzemdēja trīs bērnus:doh::super:
25. Janvāris 2012, 19:05
Женщина - это домашнее животное, за которым надо ухаживать. Мужчина - это скотина, за которой надо убирать.
25. Janvāris 2012, 19:32
У сборщика Сидорова, устанавливающего заряд на атомную бомбу, дрогнула рука. Никто этого не заметил. Поэтому обосрался только он.
26. Janvāris 2012, 12:33
Zēns: Man ir nosaluša rokas. Vai es drīkstu tās ielikt tev starp kājām sasildīt?
Meitene: A tev ausis nesalst?

[12:32:28]
Džeki atceraties! Valentīna diena ir jau pavisam tuvu! Vēl nav pa vēlu izšķirties!:cool::doh:
Pēdējo reizi laboja
Tochev - 26. Janvāris 2012, 12:33, kopā labots 1 reizi.
26. Janvāris 2012, 12:53
Семья покупает попугая, а он один...
-Почему его не берут?
-Он в публичном доме жил.
-Покупаем!
Дома дочка сняла с него накидку.
Попугай:
-Смотрю у нас девочки новые!
Забегает жена.
-Нихуя себе и мамочка поменялась!
На мат забегает отец.
-Опа, а клиенты то старые, привет, Серёга.
28. Janvāris 2012, 18:28
Redzu savu nākotni ļoti tumšu - Melns limuzīns ,melnā jūra ,melnie ikri!:cool::super:
28. Janvāris 2012, 18:31
Dēļ manis sakāvās divas meitenes-Viena bļāva :" Savāc viņu sev!" otra :" Nafuj viņš man vajadzīgs!":grudaks::doh::D:D:D