Publicēt atbildi

Dienas Anekdote.

29. Oktobris 2011, 14:15

Sieva vīram: -Man vakar durvīs zvana, es jautāju kas tur, bet tas jautā: Vai drāzties gribat? Es saku-nē, bet pašai bail. -Es rīt palikšu mājās, paņemšu mietu un stāvēšu aiz durvīm, kad tas prasīs – teiksi, ka gribi. Viņš nāks un es viņu ar mietu cauri izduršu! Pienāk rītdiena, vīrs aiz durvīm, kāds klauvē. Sieva: -Kas tur ir? -Vai drāzties gribat? -Jā -Tad pasakiet savam vīram lai viņš jūs drāž nevis manu sievu… :D

Dienas Anekdote.

29. Oktobris 2011, 17:14

Мужик сказал - мужик сделал - это два разных мужика:super:

Dienas Anekdote.

29. Oktobris 2011, 17:15

Vīrs zvana sievai- Mīļā, mēs te pie Jankas zolīti spēlējam. Sieva (aizklāj ar rokuklausuli)- Jāni dzirdi, viņi pie tevis zolīti spēlējot.:D:D:D:D

Dienas Anekdote.

30. Oktobris 2011, 16:11

Сегодня я полностью в расчёте со своим здоровьем - сгонял за пивом на велосипеде...:super:

Dienas Anekdote.

01. Novembris 2011, 08:54

Dresētāja sieva pēc seksa saņem cukurgraudiņu.

Dienas Anekdote.

02. Novembris 2011, 08:52

Pieņemts lēmums, ka turpmāk uz ceļiem tiks ieviesta jauna zīme JOKER. Tā nozīmē... ikvienu zīmi pēc ceļu policista ieskatiem.

Dienas Anekdote.

02. Novembris 2011, 22:58

Даже замужем надо следить за собой, иначе придется следить за мужем.
:D:D:D

Dienas Anekdote.

03. Novembris 2011, 23:24

Если вы сидите в ванной и ноги сжимают ваши уши, то это не ванна, это раковина.

Dienas Anekdote.

03. Novembris 2011, 23:35

šis no draugiem.LV
- Mans tētis ir bokseris, zini, ko viņš izdarīs ar tevi? - Bet mans tēvocis ir gejs, zini, ko viņš izdarīs ar tavu tēti?:D

Dienas Anekdote.

04. Novembris 2011, 02:23

Bāra apmeklētājs bārmenim: - Kāpēc jūs šodien kausā lejat tik maz alus? Vakar lējāt pilnu. Bārmenis: - Kur jūs vakar sēdējāt? Apmeklētājs: - Tur pie tā galdiņa, pie loga. Bārmenis: - Tiem, kas sēž pie loga mēs vienmēr lejam pilnus kausus, tā ir reklāma.:super::super::super::super::super:
Publicēt atbildi