Publicēt atbildi

Mb Centr - Munchen

11. Marts 2005, 13:08

Prieks, ka tā firma vēl tur ir :) un padalies par savām domām par Deutsches Museum pēc tā apmeklēšanas :) galvenais tikt pie visu podziņu izspaidīšanas :D

Mb Centr - Munchen

14. Marts 2005, 17:32

Nu Super !!!!

Potrjasnaja veschj. Koroche dnja (s 11 do 17) ne hvatilo - oboshol toljko 2 etazha + stolovaja. Vsjo ostaljnoe toka obbezhal.
No eto psc ! Diko ponravilosj. Vse knopki nazhatj ne realjno!

Popozhe vilozhu fotki.

Ksta. nashol esho odnu deshovoe Reise-bjuro - v Amsterdam za 35Eur :D :D

Mb Centr - Munchen

14. Marts 2005, 17:36

a ko es teicu :D tas muzejs tiešām ir super! shodien iechekoju, ka airbaltic saks lidojumus uz Minheni...pilnīga prieka vēsts priekš manis :)

Mb Centr - Munchen

14. Marts 2005, 17:50

Aga, aga u nih tam esho deshovije bileti estj !
Toka eti deshovije bileti nado za pol goda zakazivatj.

Sjuda luche na EuroLines - ~39-45Ls v odin konec. Ili kakim nitj ryanair - ~20Eur+DeutcheBahn.

Mb Centr - Munchen

14. Marts 2005, 17:57

ar Eirolines es vienreiz braucu un man ar to pietika, vairs tajā busā mani iekšā nedabūs :evil: ne pa kam...un ja paskatās, tad cena tāda pati kā lidojot :whistle:

kā jau teicu, man ar to pilsētu ir nenokārtoti rēķini un gribas tos nokārtot pēc iespējas ātrāk, tik ja man kāds atvaļinājumu dotu :(

Mb Centr - Munchen

16. Marts 2005, 13:18

http://foto.inbox.lv/depthfoto/Deutchemuseum

:headbang:

Mb Centr - Munchen

16. Marts 2005, 13:23

:( es tik to redzēšu mājās, jo darbā man šitam fotoinbox ir uzlikta pieeja aizliegta..tur pat mans hakeriskais prāts nespēj atkost kā tikt klāt...

Mb Centr - Munchen

16. Marts 2005, 19:47

pastijs bildes...aaaa...atceros..atceros...tā zāle, kur bija lidaparāti, WOW, vienkārsī, tur man liekas es sabiju visilgāk! Gibu, gibu atpakaļ... :)
Publicēt atbildi