Publicēt atbildi

Dienas Anekdote.

12. Maijs 2010, 14:09

Bauslis autovadītājam: Tev nebūs uz strīpainās zemes gājēju par aizgājēju taisīt!

Dienas Anekdote.

12. Maijs 2010, 14:10

- А у тебя есть парень?
- Нет.
- Как у такой милой, красивой, очаровательной девушки нет парня?
- Умер от счастья!

Dienas Anekdote.

12. Maijs 2010, 14:18

12 May 2010 15:07:19 Mizx rakstīja:
Pamodos , skatos - kaut kas nav tā.. un pats galvenais, ka šis "kaut kas nav tā" arī pamodās.
Hmmm... Vai tik nav rados ar Amakatanav???

Dienas Anekdote.

12. Maijs 2010, 14:24

12 May 2010 15:18:34 Mizx rakstīja:
12 May 2010 15:07:19 Mizx rakstīja:
Pamodos , skatos - kaut kas nav tā.. un pats galvenais, ka šis "kaut kas nav tā" arī pamodās.
Hmmm... Vai tik nav rados ar Amakatanav???

:haha:

Dienas Anekdote.

12. Maijs 2010, 15:21

Ja Ādams un Ieva būtu ķīnieši, tad viņi nebūtu eduši ābolu, bet gan uzreiz čūsku.

Dienas Anekdote.

17. Maijs 2010, 12:49

Brīvības atņemšana uz 18 gadiem ar pakāpensiku mantas konfiskāciju - lūk kādu spriedumu pasludina grūtniecības tests!

Dienas Anekdote.

19. Maijs 2010, 15:48

Tūrists apmaldās Jaunzēlandes džungļos. Iziet klajumā, bet tur viņu sagaida cilvēkēdāju cilts. Ierauga un aplenc.
- Viss, man ir beigas!
Tajā pašā brīdī no debesīm parādās gaismas stars, un viņš dzird balsi no debesīm:
- Nē, vēl nav! Tev jāizrauj no cilts vadoņa rokām duncis un jāietriec tas viņa dēla sirdī.
Tūrists kliedzot metas virsū vadonim, atņem tam nazi un nogalina tā dēlu.
Balss no debesīm:
- Lūk, tagad gan tev ir beigas!

Dienas Anekdote.

27. Maijs 2010, 17:29

Dzirdēju vecu, bet tīri labu:

Satiekas 2 draudzenes, Anna un Maija.
Anna sāk lielīties: Zini, es tikko atgriezos no Karību jūras atvaļinājuma, tur dzērienos vien tērēju 1000 dolārus dienā!
Maija: Apbrīnojami!
Anna: Ai, un vīrs tā nopriecājās par manu atgriešanos, ka uzreiz nopirka man jaunu Ferrari un uzdāvināja dimantu kaklarotu!
Maija: Apbrīnojami!!!
Anna: Un tagad pats galvenais - viens no maniem brīvdienu mīļākajiem bija tā ieķēries manī, ka nopirka man greznu villu Karību salās!
Maija: APBRĪNOJAMI!!!!!
Un tad Anna vaicā Maijai: Nu, un kas Tev tāds ievērojams gadījies?
Maija: Nekas īpašs. Vienīgi es tagad apmeklēju labas uzvedības kursus un esmu šo to iemācījusies.
Anna: Piemēram, ko?
Maija: Nu, piemēram - kad ļoti gribas izsaukties "Nedirs!", labāk ir lietot vārdu "Apbrīnojami!"
:)

Dienas Anekdote.

02. Jūnijs 2010, 07:00

Если тяжелый характер мешает вам плыть по течению и тянет на дно,
попробуйте сделать его поговнистей.

Dienas Anekdote.

02. Jūnijs 2010, 07:00

Столько дел... Не успеваю на все забить!
Publicēt atbildi