Publicēt atbildi

Joki un Anekdotes I

13. Jūnijs 2010, 23:05

13 June 2010 23:31:25 Versipellis rakstīja:
Man CP vienreiz izpalīdzēja neapskaužamā situācijā.
Reiz kādā vēlā ziemas vakarā (ap -15) piestāju ar W202 (C180) Jelgavas apvedceļa malā, lai aizietu līdz tuvējiem krūmiem.
Motoru neizslēdzu, lai spīdētu gaismas un siltums salonā nezustu. Ziemas jaka mašīnā, ātri izskrēju vienā dzemperī.
Atnāku atpakaļ pie mašīnas - atslēga aizdedzē, motors darbojas, bet kaut kas bija noticis ar signalizāciju - nostrādājusi centrālā atslēga, durvis ciet.
Tā nu es tur skraidīju ap mašīnu un raustīju visas durvis, nesakarīgi mēģināju dabūt vaļā gan bagāžnieku, gan motora pārsegu - protams, viss veltīgi.
Telefons, dokumenti - aizslēgtajā mašīnā...
Kad no aukstuma pirksti sāka kļūt nejūtīgi, izdomāju 2 izejas - vai nu nostopēt kādu garāmbraucēju (cerībā, ka cilvēks varbūt zinās, kā dabūt vaļā), vai arī ņemt ledus kluci un sist ārā aizmugurējo sānu logu.
Naktī jau daudz braucēju nav - kā pirmais parādījās, tā stopēju.
Izrādās, CP ekipāža.
Pastāstīju, kas atgadījies - šie smejas kā traki!
Rezultātā mašīnu dabūjām vaļā ātri - bišķi palauza uz augšu lūkas aizmugurējo daļu (tiesa gan, nedaudz saliecot bleķi un mehānismu), un pa šķirbu iebāza iekšā makšķerkātu un nospieda atslēgas pogu centrālajā panelī.
Kad auto bija vaļā, dokumentus gan paprasīja un pārbaudīja.
Bet biju ļoti pateicīgs, ka CP vīri man tik operatīvi palīdzēja.

tik tiešām neapskaužama situācija..... prieks par tādiem CP :)
p.s kur šie ziemā dabūja makšķeri? :D

Joki un Anekdotes I

13. Jūnijs 2010, 23:06

Pārkāpējus takš copē! :shura:

Joki un Anekdotes I

13. Jūnijs 2010, 23:14

14 June 2010 00:05:42 AS rakstīja:

tik tiešām neapskaužama situācija..... prieks par tādiem CP :)
p.s kur šie ziemā dabūja makšķeri? :D

Tā arī nesapratu, no kurienes ziemas laikā makšķere... Varbūt arī nebija makšķere, bet kaut ko tamlīdzīgu izvilka no bagāžnieka (bija saliekams kāts)...
Man bija gana ko pūlēties, ar skrūvgriezi un montējamo atslēgu turot uz augšu to lūku...

Joki un Anekdotes I

14. Jūnijs 2010, 00:06

Man CP vienreiz izpalīdzēja neapskaužamā situācijā.

Respekt.. Labi ka neizšāvi stiklu un pēc minūtes šie garām būtu braukuši :doh:
Pēdējo reizi laboja Vecais - 14. Jūnijs 2010, 00:07, kopā labots 1 reizi.

Joki un Anekdotes I

14. Jūnijs 2010, 00:26

Vispār jau diez kas nav... Caur lūku Mersi diezgan viegli dabūt vaļā, ja zin par to pogu viduspanelī.
S-Klasei gan negribētos pārbaudīt, it sevišķi, ja lūka no stikla.
W202 gan pēc tam lūka kārtīgi ciet netaisījās - automātiski taisot ciet, aizmugurējā daļa stāvēja vai nu pa augstu, vai pa zemu.
Ja aiztaisīja vienā līmenī ar jumtu, braucot tā lūka nedaudz "iekrita" uz iekšu.

Joki un Anekdotes I

14. Jūnijs 2010, 08:11

13 June 2010 22:16:06 AS rakstīja:
Vakar braucu no drifta pasākuma Biķerniekos un uz Jūrmalas šosejas aptuveni 3km attālumā no benzīntanka beidzas degviela :doh:
Izlecām 5 cilvēki ārā no auto un nekas cits jau neatlika, kā vien stumt, tad nu viens pie stūres un pārējie stumja, skats no malas vnk graujoši smieklīgs, paši smējāmies, kā nelabie, ņemot vērā, ka bieži negads stumt G klasi, kurai beigusies degviela :haha:

AS, kanniņu ar degvielu jāvadā līdzi tādos gadījumos obligāti!

Bet vispār labs :haha:

CP respekt!
Pēdējo reizi laboja ZV - 14. Jūnijs 2010, 08:13, kopā labots 1 reizi.

Joki un Anekdotes I

14. Jūnijs 2010, 18:14

14 June 2010 09:11:56 Misters X rakstīja:
13 June 2010 22:16:06 AS rakstīja:
Vakar braucu no drifta pasākuma Biķerniekos un uz Jūrmalas šosejas aptuveni 3km attālumā no benzīntanka beidzas degviela :doh:
Izlecām 5 cilvēki ārā no auto un nekas cits jau neatlika, kā vien stumt, tad nu viens pie stūres un pārējie stumja, skats no malas vnk graujoši smieklīgs, paši smējāmies, kā nelabie, ņemot vērā, ka bieži negads stumt G klasi, kurai beigusies degviela :haha:

AS, kanniņu ar degvielu jāvadā līdzi tādos gadījumos obligāti!

Bet vispār labs :haha:

CP respekt!

Kaniņa bija, trekters bija, bet dīzeli neielēju kaniņā :D

Joki un Anekdotes I

15. Jūnijs 2010, 14:49

Rīdzinieks ieiet Viļānu veikalā un prasa:
”Šņabi, lūdzu”
“Vīnu?”
“Nē, šņabi”
“Vīnu?”
“Nu, nē, šņabi”
“Nu, es prasu vīnu vai divus?”

Joki un Anekdotes I

15. Jūnijs 2010, 14:50

@Vabo

Zvans pie vabo durvīm. - Kas tur? - Atveriet, policija! - Ko jums vajag? - Parunāt. - Cik jūs esat? - Divi. - Jūs nevarat parunāt savā starpā?

Joki un Anekdotes I

15. Jūnijs 2010, 14:50

@Bite747

Zobārste, ņemdama rokās urbi, līdz riebumam laipni jautā pacientam:

- Vai tu atceries, Aivar, kā skolā, kad sēdēji aiz muguras, visu laiku bez apstājas bakstīji ar pildspalvu man mugurā?
Publicēt atbildi