Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Joki un Anekdotes I
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Oktobris 2008, 17:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Aprīlis 2006, 18:51
Atbildes: 300
Atrašanās vietas: Purv4iks
Mašīna: MB E280

Atgadījums iz dzīves pēc kura man palika mute plati vaļā.

Tad lūk:
Braucu pa sev zināmu ielu - zinu menti tur praktiski nav, tāpēc atļaujos nedaudz braukt virs atļautā - 70-75 km/h. Tā kā tur ceļa vidū ir valnis sanāca taisīt uzrāvienu. Ok. Ir tie 70 km/h te nez no kurienes nez kā mani apdzen. Pirms tam atpakaļskata spoguli neredzēju un aizlidoja tik ātri garām, ka tik knapi piefiksēju kas par mašīnu bija - žigulītis 8D 8D 8D ... ar kādu ātrumu tas lidoja lai mani apdzītu burtiski 2-3 sekundēs vai arī ar kādu ātrumu lidoja pāri valnim 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Oktobris 2008, 17:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]Atgadījums iz dzīves pēc kura man palika mute plati vaļā.

Tad lūk:
Braucu pa sev zināmu ielu - zinu menti tur praktiski nav, tāpēc atļaujos nedaudz braukt virs atļautā - 70-75 km/h. Tā kā tur ceļa vidū ir valnis sanāca taisīt uzrāvienu. Ok. Ir tie 70 km/h te nez no kurienes nez kā mani apdzen. Pirms tam atpakaļskata spoguli neredzēju un aizlidoja tik ātri garām, ka tik knapi piefiksēju kas par mašīnu bija - žigulītis 8D 8D 8D ... ar kādu ātrumu tas lidoja lai mani apdzītu burtiski 2-3 sekundēs vai arī ar kādu ātrumu lidoja pāri valnim 8D

Redz žigulitim ir piemērota piekare latvijas ceļiem kur gulošais ir mazākais ko var sastapt. a tev ir deuche autobahn.... so ko ņemies butu vel sacikstes uztaisijis pa mežu ar tanku :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Oktobris 2008, 19:09 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Aprīlis 2007, 16:50
Atbildes: 1875
Citēt:
[user]252185|Tochev|nevareju attureties, lai jums to nenokopet :))))[/user]Kāda vīrieša teiktais:

Nekad nespēšu saprast, kāpēc vīriešiem un sievietēm ir tik dažādas izpratnes par seksu. Venēra, Marss - nekad nesapratīšu. Kāpēc vīriešiem lēmumu pieņemšana un lietu izpratne iet caur smadzenēm, bet sievietēm - caur sirdi?
Viss notika tā. Pagājušo nedēļu kādu vakaru liekoties ar sievu gulēt, es
pamēģināju viņai "piebraukt", bet pēc pāris neveiksmīgiem mēģinājumiem es izdzirdēju:
- Zini, man kaut kā negribās. Vienkārši kādu brīdi paturi mani savos apskāvienos.
- KO?
Un šajā vietā viņa pateica pašu briesmīgāko frāzi, kādu tikai viens vīrietis var izdzirdēt no savas mīļotās sievas:
- Nu, tiešām, mīļais. Man liekas, ka tu vienkārši nespēj izprast manas sievišķīgās emocionālās vajadzības.
Es nodomāju: "Kas gan viņai lēcies?". Ar vienu vārdu sakot, tovakar mums nekas nesanāca un mēs vienkārši aizmigām.
Nākamajā dienā mēs devāmies iepirkties uz kādu labi pazīstamu vietu, kuru es saucu par GIV (gigantiska iepirkšanās vieta). Mēs staigājām pa dažādām nodaļām, viņa uzlaikoja trīs nejēdzīgi dārgus vakartērpus, bet nevarēja izšķirties, kurš viņai vislabāk piestāv. Es ieteicu lai ņem visus trīs. Pēc tam viņa devās meklēt kurpes, kuras piestāvētu šiem vakartērpiem, un es viņai piedāvāju paņemt pa vienam kurpju pārim pie katra tērpa. Pa ceļam uz kasi mums gadījās juvelierizstrādājumu nodaļa, un viņa izvēlējās sev pārīti auskaru ar briljantiem. Ziniet... es viņu sen nebiju redzējis tik uzbudinātu. Acīm redzot, viņa bija nolēmusi ka es esmu nojūdzies - viņa pajautāja, kā būtu ar to tenisa aproci - es lieliski zinu, ka viņa savu mūžu nav turējusi rokās tenisa raketi. Bet es arī tam piekritu. Viņa tur pat vai spiedza no sajūsmas, gandarījums viņai bija tik pat kā fiziski - seksuāls. Jums bija jāredz, kā staroja viņas seja, kad viņa izdvesa:
- Nu, mīļais, man šķiet, ka tas ir viss. Varam doties uz kasi.
Es viņai uzspēlētā mierā atbildēju:
- Nē, mīļā, man kaut kā negribās.
Jūs ziniet, ko nozīmē izteiciens "pilnīgā neģīmī"? Visa šī emociju gamma - neizpratne, sarūgtinājums, sašutums, naids... vienlaicīgi uzplaiksnīja manas mīļotās sejā.
- Nu, tiešām, mīļā. Es vienkārši gribu lai tu to visu kādu brīdi paturētu savos apskāvienos un tas ir viss.
Un kad viņa jau bija gatava mesties man virsū un saplosīt smalkos gabaliņos, es piebildu:
- Man liekas, ka tu vienkārši nespēj izprast manas vīrieša finansu iespējas...
Tā ka tagad apmēram līdz 2009. gadam man sekss nespīd.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Oktobris 2008, 00:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
завод по производству медных тазов накрылся готовыми изделиями...

раньше бытовало мнение, что если миллион обезьян посадить за парты, дать им бумагу, перья и чернила, то они напишут Войну и Мир. С появлением интернета стало ясно, что это невозможно

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Oktobris 2008, 01:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Šodien dzirdēju pēdējā laika labāko anekdoti, pilnīgs psc. Īsa, kodolīga, širmi raujoša...

Māsa pārgulēdama ar brāli viņam saka: - Tev ir lielāks kā tēvam!
Brālis atbild: - Jā, māte arī teica!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Oktobris 2008, 02:02 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
Vīrs sievai: izsauc sieva lūdzu veterinārārstu.! sieva: kāpēc neparasto ārstu.? vīrs: tāpēc ka es strādāju kā zirgs, dzīvoju kā suns un guļu ar govi.

blondine dzer šampūnu un prasa otrai blondīnei kapēc viņš tik rūgts??
otra blondine pievieno cukuru..

Zakitis iet pa mezhu.atrod maku.Nezin kas tas ir un nosauc to par kiegeli, iet talak, atrod naudu, nezin kas tas ir, nosauc par ribinjaam.Zakitis izdoma ar Laciti braukt ar mashinu.Vinus aptur ments, maksajiet Jus parsniedzat atrumu.Zakitis: Lacit padod kiegeliti, laiks paskaitit ribinjas !!

macitajs no rita iziet sava abeldarza, skatas visi aboli aplasiti.nakamaja diena-tas pats. macitajs pie abeles piekar zimiti: (dievs visuredz) ar domu ka nu jau gan vairs nezags. nakosa rita atkal iznak ar,tacu atkal abolu nav!!!uz zimites pierakstits: ... bet dievs nenodos...

Tēvs saka Jānītim:
-Kaunēties tev vajadzētu! Otro gadu sēdēt vienā uzn tajā pašā klasē!
Jānītis atbild:
-Kas tur ko kaunēties? Mans skolotājs, piemēram jau desmito gadu sēž vienā un tajā pašā klasē!

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Oktobris 2008, 10:15 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
завод по производству медных тазов накрылся готовыми изделиями...

:D :D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Oktobris 2008, 14:50 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Februāris 2005, 16:52
Atbildes: 1256
Atrašanās vietas: jelgava
Mašīna: PO-7668
Zaķītis nopricis pistoli, iet pie lāča un saka:
- Čau lāci! ( pif - paf ) , zini ko es tagad izdarīšhu? ( pif - paf ) Es paņemšu uzkāpsu uz galda ( pif - paf ) , un uzdirsīšu! (pif - paf ) . Un ja tu to sūdu neapēdīsi ( klik - klak ) ... tad es pats viņu apēdīsu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2008, 08:26 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2007, 14:44
Atbildes: 71
Izšķīries vīrs tusiņā satiek bijušās sievas jauno vīru.
Pēc pāris glāzītēm, viņš pienāk pie jaunā vīra un jautā: “Nu, kā ir lietot second-hand mantas?”
Jaunais vīrs atbild: “Tīri neko, dziļāk par 6 cm viss kā jauns.”

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Oktobris 2008, 12:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Šitais man baigi patīk :D :

Attēls

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012