09. Marts 2010, 08:35
xxx: сколько погреть воды?
yyy: кастрюлю
xxx: какую?
yyy: полную
Цитата
ххх: Привет, Серёга, у меня тут проблема в проводке возникла, ты же электрик??? ууу: Здарова, нет, я токарь! ххх: Ну все равно же с током связано, пошли поможешь!
Цитата
xxx: На улице у кого-то душа поёт! xxx: До восьмого этажа допевает, сука.
09. Marts 2010, 08:38
Чтобы отличить настоящие швейцарские часы от поддельных, бросьте их со
всей силы на бетонный пол салона-магазина. Если часы настоящие,
продавец должен тут же умереть от разрыва сердца.
09. Marts 2010, 14:23
Tiesnesis jautā apsūdzētajam: "Tātad, kurš ir jūsu līdzdalībnieks?" Apsūdzētais: "Jūs domājat, ka es nodošu savu brāli?"
09. Marts 2010, 22:14
Kad lielveikalā paliek garlaicīgi
1. Paņem 24 paciņas ar prezervatīviem un saliec cilvēku ratiņos, kamēr viņi neskatās.
2. Uzstādi visus modinātājus, lai tie sāk skanēt, ar 5 minūšu intervālu.
3. Izlej tomātu sulu uz grīdas virzienā, kas ved uz sieviešu tualeti.
4. Pārvieto `Uzmanību! Slapja grīda` zīmi uz vietu, kur ir paklājs.
5. Kad pārdevējs pajautā vai tev nevajag palīdzību, sāc raudāt un kliedz: ``Lieciet taču visi mani mierā!``
6. Kamēr rokās nes daudz lielu nažu, pajautā pārdevējam, kur te var atrast anti-depresantus.
7. Aizdomīgi klaiņo starp veikala plauktiem un klusītēm dungo `Mission Impossible` dziesmiņu.
8. Noslēpies starp drēbēm un kad kāds meklē kaut ko, saki: ``Izvēlies mani! Izvēlies mani!``
9. Kad kaut kas tiek paziņots pa skaļruņiem, apsēdies uz zemes, saķer galvu un kliedz: ``Nēēē! .... atkal tās balsis!``
10. Ieej uzlaikošanas kabīnē, aiztaisi durvis, pasēdi tur kādu brītiņu un tad kliedz: `` .... te beidzies tualetes papīrs!``
09. Marts 2010, 22:17
09 March 2010 22:14:21 C180 rakstīja:
Kad lielveikalā paliek garlaicīgi
1. Paņem 24 paciņas ar prezervatīviem un saliec cilvēku ratiņos, kamēr viņi neskatās.
2. Uzstādi visus modinātājus, lai tie sāk skanēt, ar 5 minūšu intervālu.
3. Izlej tomātu sulu uz grīdas virzienā, kas ved uz sieviešu tualeti.
4. Pārvieto `Uzmanību! Slapja grīda` zīmi uz vietu, kur ir paklājs.
5. Kad pārdevējs pajautā vai tev nevajag palīdzību, sāc raudāt un kliedz: ``Lieciet taču visi mani mierā!``
6. Kamēr rokās nes daudz lielu nažu, pajautā pārdevējam, kur te var atrast anti-depresantus.
7. Aizdomīgi klaiņo starp veikala plauktiem un klusītēm dungo `Mission Impossible` dziesmiņu.
8. Noslēpies starp drēbēm un kad kāds meklē kaut ko, saki: ``Izvēlies mani! Izvēlies mani!``
9. Kad kaut kas tiek paziņots pa skaļruņiem, apsēdies uz zemes, saķer galvu un kliedz: ``Nēēē! .... atkal tās balsis!``
10. Ieej uzlaikošanas kabīnē, aiztaisi durvis, pasēdi tur kādu brītiņu un tad kliedz: `` .... te beidzies tualetes papīrs!``
un ko vēl tu esi sastrādājis lielveikalā?
09. Marts 2010, 22:21
To nedrīkst skaļi teikt.
09. Marts 2010, 23:25

pārsmējos!
10. Marts 2010, 09:13
Когда же уже кончится эта сраная зима и начнётся эта сраная весна...
10. Marts 2010, 09:15
На задней части кузова грязного грузовика: "Обгоняй! Кто-то ждёт твои почки...".
10. Marts 2010, 11:18
karoche, seezhu sildos vakaram, atslaabinos
a te hujaks pa durviim kautkas nenormaali saak bombiit, nu, domaaju, tvaju makj
Taisu valjaa, a tur man - saldumus vai izjokosim
Hujase, es ta pljavniekos 2 gadus nodziivoju un visus razvodus zinu, karoche, pishu tuvaakajam kjirbim pa taafeli, tas aizripo, pagriezhos - na blja vampiiram uzsmelju pa pauri, hajaa, traapiit ta viegli, jo visi augumaa taa liidz kulej.
Karoche banda saak raut koferi, es protams pakalj, veel paspeeju pa dirsu uzraut mikipelej un te pretii pa kaapneem nesaas ragana ar slotu, blje manaa augumaa, nu te es njeahujel, bet ar ieskreejienu pishu ar celi pa pieri - ragana gar zemi
Nu karoch visi pazudushi, esmu rajonaa autoritaati nostiprinaajis, eju atpakalj uz dziivokli, tik taa ragana kaut ko burkshkj, ka pirmo reizi apkopeejas karjeraa vinjai kaads ar kaaju pa galvu iepisis.