Publicēt atbildi

Joki un Anekdotes I

30. Septembris 2008, 20:50

Мужик приходит в сберкассу и снимает с книжки десять тысяч. Кассирша и спрашивает:
- Мужчина, вы что-то прикупили?
- Да, два туза на мизере!

Joki un Anekdotes I

01. Oktobris 2008, 16:14

Sieviešu 3 dzēruma pakāpes:
1) esmu piedzērusies;
2) kas piedzērusies? Es piedzērusies???
3) uz taksista jautājumu, kur dosimies? Iesit viņam ar somiņu pa galvu un atcērt, kas Tev par daļu?

Ka sauc blondīni ar krāsotiem matiem?
-Mākslīgais intelekts

Divas blondīnes dzīvo kopā.
Viena no vannas istabas sauc: Atnes man lūdzu šampūnu!
Otra blondīne: Kāpec? Vannas istaba taču ir pilna ar šampūniem.
-Jā, bet te uz visiem rakstīts- sausiem matiem, bet es savējos jau esmu saslapinājusi!

Darba intervijā:
- Kādas ir Jūsu svešvalodu zināšanas?
- Angļu, franču un nedaudz vācu, es taču to pieminēju savā CV uzreiz pēc krūšu izmēra!
- Atvainojiet, laikam tālāk nēsmu izlasījis!

Kāpēc vīriešiem tik ļoti patīk joki par blondīnēm?
Tāpēc, ka citus viņi nesaprot!

Vīrietis ievieto avīzē sludinājumu. Vēlos iepazīties ar sievieti. Atsaucas trīs meičas. Blondīne, brunete un rudmate. Vīrietis domā kā pēc iespējas pieklājīgāk meitenēm pajautāt, cik reizes tās ir draāzusās. Kā to pieklājīgāk izdarīt??? Tik cik reizes pateiks vārdu rīts tik reizes to būs darījušas.
Atnāk rudmate saka: "labrīt",
atnāk brunete :"labrīt no rīt",
atnāk blondīne:"labrīt no rīt cik jauks šis rīts, cerams ka arī rīt būs tik par jauks rīts kā šis rīts, tad es atkal rīt varētu jums teikt labrīt no rīt...

Joki un Anekdotes I

01. Oktobris 2008, 16:54

Америка...заходит в оружейный магазин типичный такой redneck. Между ним и продавцом звучит диалог: - Hey man, I need a gun. - well, sir, what kind of gun do U want? - Hey, I need a gun for shooting cans... - Sorry sir...for shooting what??? - I need a big fuc&ing gun foor shooting cans!!! - OK sir...what kind of cans do U want to shoot? - Oh... different cans: afri-cans, mexi-cans...

Joki un Anekdotes I

01. Oktobris 2008, 16:56

[user]252185|Tochev|[/user]Америка...заходит в оружейный магазин типичный такой redneck. Между ним и продавцом звучит диалог: - Hey man, I need a gun. - well, sir, what kind of gun do U want? - Hey, I need a gun for shooting cans... - Sorry sir...for shooting what??? - I need a big fuc&ing gun foor shooting cans!!! - OK sir...what kind of cans do U want to shoot? - Oh... different cans: afri-cans, mexi-cans...

:lol: :D :D

Joki un Anekdotes I

02. Oktobris 2008, 00:42

Vabo, mņe nenado ahujen*ju muziku, mne nado shtob horosho zvuchalo(ludshe chem originalnije tumbi), normaļnije tumbi v shtatnie mesta, normalnij usilitel, i normalnij sub, eto vse shto mne nado, mne nenado koncertnuju arenu v mashine delat!
k vra4u mne kazhetsa tebe nado shodit, slishkom ush umno ti tut govorish...
da pashol Ti...
eu tu šķuningotāj, mizixam vispaŗ neviena uzbrauciena nebija, ej savas strīpas krāso savam lūznim pāri, un nesprēgā te...
vabo tik gudri dirst māk, redzies no mašīnas akustisko halli sataisījies taisīt, par elipsēm kautko gvelzt, bet prasīts tika oriģinālajās vietās ko likt, nevis griezt un vasku dirst!
a Ti krome bļa i ne4evo drugova neznajesh, idi bļa v svoj Volvo club, i delaj palci vejeram, a mne nasrat na tebja, tvojo mnenije mne neinteresuet, elipsi bļe!
Admini to pidarasis*o spamu padzēšat! a to tam RTXS tik vajag kādu vietiņu kur gudri padir*t, nepietika jau ka vienreiz izcēlās ar w123 šķuningu!
da hot 10 ili 20, da mne po...
ne ti mena delal, ne ti menja budesh uchit, ne ti preduprezhdta i ugrazhat...
muzhiku bļa 30Let, a videt sebja kak v detskom sade...
Che ti bļa mne mazgi parish, tebja sprashivol ktonibut bzdet zes so svoimi elipsami i ostalnimi hujnami? Idi virezaj dirki hujirki v svojom volvo, a nepizdi tut!
Strīpainais vai tik tev brilles nav jāiegādājas?
I eto tozhe dla osoba tupih, do kotorih nedohodit i so sreniem problemi:
"iesakat labus skaļruņus, ko varētu iedabūt vecajās vietās neko nepārbūvējot???
Sam bistrej zaparisha mudak!
Sebe v zhope dirku penkoj zaduj! Smotru s svojevo opita govorish, shto sperma v bashke zhmet!
Davaj vablo, idi pospi, otdohni, v snah na elipsi posmotri!
Mozhet zavtra esho v kakojnibut topik zalezesh hunjno pamorochesh, smotru nravitsa pizdet tebe vizde nepoteme!
Hasta La Vista
:D

Joki un Anekdotes I

02. Oktobris 2008, 08:03

beshenij apelsin
:D

:D :D

http://1nsk.ru/podcast/post-39032.html/

Joki un Anekdotes I

02. Oktobris 2008, 14:12

skarbi, bet patiesība....
Обзор финансовых рынков.
Советы аналитиков.
Если бы вы купили на $1000 акций Дельта Эйрлайнс год назад, сейчас стоимость вашего пакета была бы - $194, с Фанни Мэй у вас бы осталось $2,50, а с АИГ - менее $15. Но если бы вы тогда купили на $1000 пива, выпили его и сдали аллюминиевые банки, у вас имелось бы $214 наличными. Основываясь на вышеизложенном, лучше инвестиционной рекомендацией сейчас является: бухать жёстко и сдавать тару.

Joki un Anekdotes I

02. Oktobris 2008, 17:47

- Мам, у нас сегодня в школе вечеринка! Можно я свое брильянтовое колье надену?
- Нельзя!
- Ну почему нельзя??.. Колье на новый год подарили - нельзя, «Феррари» на 8-ое марта подарили - тоже нельзя, стоит под брезентом... шуб норковых аж восемь штук в гардеробе пылиться, и тоже нельзя! Когда все это будет можно???
- Когда папа выйдет на пенсию!.. А пока он простой гаишник – нельзя!

Joki un Anekdotes I

03. Oktobris 2008, 19:43

Par sadistiskiem vecākiem, kas kombinē uzvārdam klāt pilnīgi

nepiemērotus vārdus:

Šī, protams, ir klasika:
Stīvs Gulbis
Kails Gailītis

Bet nu pārējie ar nav ne par matu sliktāki:

Vija Bija
Mārīte Bizene
Ilga Čuča
Zaiga Gaismiņa