20. Septembris 2009, 11:13
- Доктор, мне нужно эффективное средство для похудения!
- Нет проблем. Я вам пропишу уголь.
- В порошках или в таблетках?
- В мешках. Вагоны будете разгружать!
20. Septembris 2009, 11:18
1 сентября.
Мама за руку ведет нарядную девочку в бантиках, с цветочками, с
новеньким портфельчиком...
Девочка:
- Всё, 3,14здец - детство кончилось...
20. Septembris 2009, 11:19
Открылся новый сетевой проект - Викибиблия.
Теперь каждый может вносить исправления в историю сотворения мира и редактировать десять заповедей.
21. Septembris 2009, 11:58
Ārzemju delegācija apmeklē būvobjektu Latvijā. Staigājot pa stāviem, viesi pamana, ka trešajā stāvā notiek ļoti aktīva diskusija starp krāsotāju un darbu vadītāju...
- Vai Jūs, lūdzu, nepārtulkotu par ko runā šie ļaudis?
- Nu tas praktiski nav iespējams...
- Bet mums tas ir svarīgi...
- Nu labi es pacentīšos - atbild delegācijas gids: Darbu vadītājs krāsotājam saka, ka viņš ir sieviešu dzimtes suņa bērns un sliktas uzvedības sieviete, un kāda vīrieša dzimumorgāna pēc viņš pa nakti ir atstājis atvērtas krāsu bundžas. Uz ko krāsotājs atbild, ka darbu vadītājs pats ir sieviešu dzimtes suņa bērns, sliktas uzvedības sieviete, un ka viņš ir stājies dzimumsakaros ar viņu, viņa māti, visām krāsu bundžām un šo darbavietu konkrēti, un neviena vīrieša dzimumorgāna dēļ bundžas vaļā nav atstājis, un vispār viņam ir vē;lēšanās novietot savu locekli vadītājam uz kakla, kā arī ir stipri pie sēžam vietas kas pa nakti notiek objektā....
21. Septembris 2009, 12:32
Rīgā ir parādījies jauns krāpniecības veids,īpaši izplatīts pie lielveikaliem,shēma ļoti vienkārša:kad tu ar saviem iepirkumiem dodies pie mašīnas,netālu no tevis grozās divas simpātiskas meitenes(es pamanīju vienu izskatīgu blondīni un vienu bruneti īsos mini svārciņos)
Kad tu nokļūsti pie mašīnas,viņas atrodas turpat netālu,tu saliec visus pirkumus bagažniekā un iesēdies mašīnā,meitenes pēkšņi sāk spodrināt tava auto priekšējo stiklu.Tu protams izvelc ārā maku un piedāvā viņām kādu latu,bet viņas atsakās,toties palūdz, lai tu viņas aived līdz centram.
Tu piekrīti,viena iesēžas tev blakus,bet otra aizmugurē.Negaidīti tā kas apsēdusies uz priekšēja pasažieru sēdekļa atpogā tavu bikšu priekšu,noliecas un(nu jūs jau sapratāt)....
Tikmēr otra(tā,kas sēž aizmugurē) klusītiņām nozog tavu maku.
Esiet uzmanīgi,man šādi nozaga maku pagājušajā nedēļā,vakar nozaga, šodien un rīt atkal nozags!!!
21. Septembris 2009, 12:34
21. Septembris 2009, 13:04
Šīsdienas labākais joks:
-Kāpēc Harijam Poteram ir zibensveida rēta?
-Tāpēc, ka viņu bērnībā Opelis notrieca.
21. Septembris 2009, 13:06
21 September 2009 13:32:13 Viks rakstīja:
Esiet uzmanīgi,man šādi nozaga maku pagājušajā nedēļā,vakar nozaga, šodien un rīt atkal nozags!!!

:D
23. Septembris 2009, 13:03
21 September 2009 13:32:13 Viks rakstīja:
Rīgā ir parādījies jauns krāpniecības veids,īpaši izplatīts pie lielveikaliem,shēma ļoti vienkārša:kad tu ar saviem iepirkumiem dodies pie mašīnas,netālu no tevis grozās divas simpātiskas meitenes(es pamanīju vienu izskatīgu blondīni un vienu bruneti īsos mini svārciņos)
Kad tu nokļūsti pie mašīnas,viņas atrodas turpat netālu,tu saliec visus pirkumus bagažniekā un iesēdies mašīnā,meitenes pēkšņi sāk spodrināt tava auto priekšējo stiklu.Tu protams izvelc ārā maku un piedāvā viņām kādu latu,bet viņas atsakās,toties palūdz, lai tu viņas aived līdz centram.
Tu piekrīti,viena iesēžas tev blakus,bet otra aizmugurē.Negaidīti tā kas apsēdusies uz priekšēja pasažieru sēdekļa atpogā tavu bikšu priekšu,noliecas un(nu jūs jau sapratāt)....
Tikmēr otra(tā,kas sēž aizmugurē) klusītiņām nozog tavu maku.
maksima akcija uz jaunaam makam pa 1ls?

DDDDD
23. Septembris 2009, 16:40
Berns atrod noslēpto iebiezināto pienu un visadus citadus gardumus..mate lamājas:"Neaiztiec, tas viss ir krīzes laikam, kad nebūs, ko ēst!"..dēls atbild:"Kad beidzot tā krīze būs? Varēs cilvēcīgi paēst"