06. Decembris 2008, 23:28
Izpētiju bildes un mans personigais uzskats ir tads, ka nekadu balsošanu nevajadzeja rikot. Bus ta pat ka citas reizes ka visi tik balso un kad ierauga gala rezultātu tad tik sakas čikstešana un lūpas uzmešana! Ja mana mašina tiks kalendārā, bušu priecīgs un iepirkšu savus piecus gab. Ja nebus, tad tik un ta pirkšu un priecāšos par tiem kas bus tikuši, jo esmu MB fans un patriots un atbalstišu klubu! Nevajag šito balsošanu, jo sāksies cīņa savā starpā. Paši tik sev nervus bojasiet!
06. Decembris 2008, 23:30
nobalsot var, bet par kunkstēšanu un pīkstēšanu, ka nepatīk.. tad vai nu klusē vai ej uz citu klubu.... džungļu likumi...
06. Decembris 2008, 23:32
formāts - šobrīd plānojam A3. iespējams, ka bilžu gala atlase ieviesīs nelielas izmaiņas.
06. Decembris 2008, 23:36
[user]1874|jipis|[/user]Man sanaca tikai vienu reizi nobalsot :?
+1
06. Decembris 2008, 23:36
es nevaru nobalsot, laikam tiku ievietots nevēlemo sarakstā
06. Decembris 2008, 23:43
Tu tak labi zini, ka notiek parasti! Ar to pasu urlu pirti, ar juxes organizeto foto sesiju, ka visi sāka čikstet ka fufelis bijis un nafig vajadzeja, jau tagad sākas, ka tika nosūtītas bildes,bet čo ta neredz balsošanā. Comon, kāda jēga ielikt 200 bildes un pec tam katrs nobalsos pa vienai balsij uz katru bildi, busim atkal sākuma stadijā un visi pec tam teiks, ka vairums tak pa citām balsoja un kurš dumjais ielika šito bildi. Objektivu vērtētāju ir maz!
06. Decembris 2008, 23:55
[user]387025|Viks|[/user] jau tagad sākas, ka tika nosūtītas bildes,bet čo ta neredz balsošanā.
Ja ir kāda laba bilde normālā izšķirtspējā ar mūsu pašu automašīnām, tad sūtiet MIZXam — pievienos balsošanai!
07. Decembris 2008, 03:00
Mīlīši--ja nebūs balsošanas vai kaut kādas citas atlases-vienalga čīkstešana būs !!!

:D:D:D un ja būs balsošana un atlase-arī čīkstēšana būs...tā kā labāk lai ir pamatota-tip ka mans auto netika,jo netika savāktas balsis..nevis tāda-ka klubs korumpēts un bildes izvēlētas nepareizi...labāk lai balso un ņemas...
07. Decembris 2008, 03:02
Pagaidām vel neviens nečīkst
.gif)
Tagad sanāk gandrīz priekšlaicīga čīkstēšana par čīkstētājiem
07. Decembris 2008, 03:03
mēs jau laikus nodrtošinamies

:D:D