Publicēt atbildi

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 12:42

un protams...

Hofbräuhaus und Löwenbräuhaus !!!!!!!!!!

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 12:44

tākš, nu nevar būt, ka es kaut ko neesu Minhenē arī neapmeklējusi..kaut kā pa miglu atceros, tjip, muzejs..gleznas...

aa, kā es varēju aizmirst, es dzīvoju blaus Minhenes pilij, tur ir šausmīgi skaists parks, vienk. priekš spazieren...

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 12:48

aa, vēl, atcerējos, Marienplatz ir tāds informācijas kiosks tūristiem, tur var dabūt uzzināt par visādiem pasākumiem, kas notiekas iekš Minhenes... tādā veidā es daudz ko ineteresantu uzzināju, par dažādiem pasākumiem...

nu es iesaku Deutsche Museum, man kā tehniskam cilvēkam patika, ļoti, ļoti, es tur sabiju savas 5-6 stundas..neatceros vai tas prieks maksāja dārgi vai nea, bet ja esi students, tad ir laaaaabi :D

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 12:51

Deutsches Museum , tur vajag dienas....sevišķi man patika tas auto trenažieris.......

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 13:01

Vse mestnije kabaki potihonjku izuchaju! No kompanii netu osobo. T.k. zhivu i rabotaju odin! Zhivu kstati v Shwabbing`e ! :D

Ponjal chto mne nado v Deutche Museum!
Ja uge bil v Neue pinakotek!
A chto takoe IMAX?

Didi: Esli vspomnishj napishi objazateljno kak v Italiju za 13ls sjezditj 8D !!!
Nu i gori eto kruta - objazateljno poedu ! Toljko kogda sneg sojdjot.
Uge sjezdil na sankah v Blomberg :
http://foto.inbox.lv/depth99/Blomberg

Bolshe ne poedu - vsju nedelju valjalsja s vospalenijem ljohkih. Shas esho ele zhivoi.

2 SuperZirgs: A esli mashinu pokupatj kakie zatrati zdesj ? kak vjoz ?
U menja v principe toljko 1 putj - cherez vsjo Germaniju + parom. Parom i benzin do Ljubek`a predstavljaju skoljko stoit - a ostaljnoe chto nuzhno zdesj ? I kak dolgo i kakie slozhnosti ? Kak zdesj proveritj sostojanije mashini, na ugon ?

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 13:04

BMW museum - zakrit, na neopredeljonnij srok! Na fotkah kak raz novij strojat.

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 13:08

Okei, es mājās apskatīšos kā to biroju sauca, škiet, ka man jābūt kaut kur viņu bukletam..nu es jau neteikšu, ka es uz Šveici ar viņiem aizbraucu pa 6Ls turp-atpakaļ :D

IMAX - 3D kino, baigi jautrais pasākums, ja iet uz action filmu nevis piemēram okeāna dzelmē vai zivis ;)

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 13:10

[user]45077|Sanches|[/user]BMW museum - zakrit, na neopredeljonnij srok! Na fotkah kak raz novij strojat.

žēl, tur bija interesanti, bet pieļauju ka ne tik interesanti kā MB muzejā... :)

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 13:14

[user]3727|didi|[/user]
[user]45077|Sanches|[/user]BMW museum - zakrit, na neopredeljonnij srok! Na fotkah kak raz novij strojat.

žēl, tur bija interesanti, bet pieļauju ka ne tik interesanti kā MB muzejā... :)

:whistle:

Mb Centr - Munchen

08. Marts 2005, 13:22

1. jesli pokupaesh kak privatpersona s privatpersoni, budet deshevle, potomu shto nebudet naloga Mehrwertsteuer........

2. nado snjatj s uchjota ( v Niedersachsen eta kantora bila nepadaljoku ot Rathaus, mozhet u vas tozhe) no mozhesh poprositj hozaijna shtob pomog, obichno pomogajut....

3. esli sam na nei edesh do paroma, nado tranzitnie nomera s toi kantori, gde starie nomera sdal, i versicherng ot ADAC...4 goda nazad eto bilo vmeste gde to 200 marok....

4. edesh do Rostoka, ochenj horoshij parom Rostock-Liepaja ot Scandlines!!!! avto 150 eiro perevozka, ti sam kajuta, escho 100 evro
24 h edesh i buhaesh Martini ot Tax free shopa

5.a proveral ja na Auto - Teile- Unger, stoilo vmeste s smenoi masla i tormoznoi zhidkostju 800 marok... :(

sama proverka stoila 200 marok......
Publicēt atbildi