Publicēt atbildi

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 14:59

Es gan es esmu dzimis gadu vēlāk un atšķirības diži neredzu kas bijušas lidz 1978g dzimušajiem 8)
Televizors bija liela ekstra Tajā laikā un kas i-nets vispār nezināju
Tas ir šodien daudzi jaunieši(bērni) nevar bea tā iztikt, bet nu tā jau ir cita paaudze :)

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:04

Jā...,zāle bija zaļāka, un debesis zilākas.... :D
Tas viss ir normāli, mūsu vecākiem arī tā likās.... : jā, kas tagadiņ nekaiš bērniem......, vot kad mēs augām....
Kaut kā tā.

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:21

labs! atmiņas, atmiņas.

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:36

Nu man jau liekas ka man ar daudz kā nebija, bet tik traki kad ar bumbiņām ko pats savēlu no brūnas masas ar nebija un pats ar sevi ar nespēlējos. Bet nu katram jau liekas ka viņam ar bijis ir tik traki! Man jau vairāk liekas ka tas attiecināms un 87 gadā dzimušiem unu uz augšu! ;)

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:43

Tauta!
Tā ir bijis un būs....
Dzīve iet uz priekšu, nav ko ``pukoties`` uz ``jauno paaudzi``. Mums bija citas blusas, viņiem citas. Tas tak normāli! Kurš no Jums grib, lai Jūsu bērniem būtu tāpat kā Jums, vai sliktāk? Neviens, tak! Priecāsimies! :) Viss kas notiek, notiek uz labu!
Kaut kā tā.

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:44

jā, kādreiz ar 5 ls (95e benzīnu) varēja nobraukt 120 km....

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:45

[user]75137|Bpa4|[/user]jā, kādreiz ar 5 ls (95e benzīnu) varēja nobraukt 120 km....

:D ..un ar autobusu, vai cik daudz reizes-turp un atpakaļ 8D

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:47

8D

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 15:55

Es teiktu, ka nav jau tas viss kā ar nazi nogriežams un katram tas kritiskais gads var šķist mazliet citāds. Pats personīgi biju šokā, kad 2005. gada vasarā sastapu jau 18 gadus vecu 12. klases skolēnu, kas nekad, nekad mūžā nebija bijis laukos un par mežu bija lasījis tikai grāmatās. Tā ir realitāte un piedevām tepat Latvijā! Bija mazliet interesanti skatīties, kā šis skolēns uztvēra lauku vidi, pirmie iespaidi utt. Tā kā pašam katru gadu sanāk strādāt ar vidusskolēniem vienu nedēļu burtiski meža vidū, tad varu teikt – tieši pa pēdējiem 5 gadiem ir notikušas milzīgas pārmaiņas. Senāk visi, tiešām visi zināja, kas ir lauki, kā tur uzvesties, ka var nebūt ūdensvada ar aukstu, kur nu vēl siltu ūdeni. Tagad tiešām ½ ir alerģiski uz dajebko un tāpēc nevar gulēt sienā, nevar ēst to, nedrīkst tikt bišu sakosti un vēl nez kas. Un ap mani šīs ļoti straujās pārmaiņas ir notikušas tieši pēdējo 5 gadu laikā, ļoti strauji notikušas. Tagad retam ir pieredze par ūdens sildīšanu tējkannā un matu mazgāšanu bļodā, nevis dušā. Tā kā saprotu arī šī teksta autoru, kas par pēkšņo kritisko brīdi pasludināja 1978. gadā dzimušos.

Anekdotes un joki

19. Marts 2007, 16:14

Kad zāle bija lētāka un debesis zilākas... :D :D
Publicēt atbildi