22. Novembris 2004, 17:19
MB ar nelielu transportēšanas traumu atpūšas garāžā.

Netālu no kāju bumbas spēļu vietas
22. Novembris 2004, 17:21
es nesen redzeeju otra pasaules kara laiku MB, bet acimredzami vinjam bija iklonets cits, jaunaks motors, jo baigi klusi stradaja.. :cry: Bet ta no arpuses vis chiki....
ak ta tur vish staav.....nu bet kad vish Tev buus braucams???
22. Novembris 2004, 17:25
[user]2|SuperZigs|[/user]es nesen redzeeju otra pasaules kara laiku MB, bet acimredzami vinjam bija iklonets cits, jaunaks motors, jo baigi klusi stradaja.. :cry: Bet ta no arpuses vis chiki....
Nu, par to klonēšanu grūti teikt, esmu dzirdējis stāstus par MB un skaistums 1. bildē redzamo MB, kas pēc pamatīgas restaurācijas nerūc skaļāk par jauniem. Jā, nupat atcerējos to balto, kas tepat pie Oldtaimeriem un Ventspils pasākuma (?) ielikts -- arī tas bija kluss, kluss...
22. Novembris 2004, 18:08
[user]2|SuperZigs|[/user]es nesen redzeeju otra pasaules kara laiku MB, bet acimredzami vinjam bija iklonets cits, jaunaks motors, jo baigi klusi stradaja.. :cry: Bet ta no arpuses vis chiki....
Tas ir manam paziņam. Stāv aiz futbola laukuma garāžā. Kad ripināsies īsti nezinu ( doķi ta nav). Viņam vēl oridžinal dvēsele iekšā.
Ja nemaldos - Studbekers
24. Novembris 2004, 09:19
briesmas:
24. Novembris 2004, 09:21
tieshaam briesmas
24. Novembris 2004, 09:43
[user]398|Renoir|[/user]briesmas:

Nekādu briesmu tur nav -- šitādus ir ražojuši vienmēr. Normāls Pullmans ar atsegtu aizmugurējo daļu tiek saukts par Landraulet (apmēram -- nekādi nevarēju atrast pareizo rakstību...), gluži tik pat normāls apzīmējums kā kupeja, sedans u.t.t.. Kopš MB vairs neražo 100-to sēriju, kam viens no modeļiem bija šāds, nākas modificēt lielos S-klases auto, par 99% esmu pārliecināts, ka šis pats ir tapis MB rūpnīcā, tikai ir ieskaitīts kopējā 600-to skaitā.
30. Novembris 2004, 19:22
30. Novembris 2004, 21:08
30. Novembris 2004, 21:10
Govis tomēr lido 8D