08. Decembris 2008, 22:03
[user]203592|the_jok3rz|[/user]skatos, kautkas ir padzēsts!
.gif)
Šovakar ieviesīsies maza kārtība, citādi grūti pārskatāms. Būs vēl bildes!!! Tāpēc taisu refresh. Šoreiz es pie visa vainīgais!
08. Decembris 2008, 22:08
Lūdzu vēlāk bilžu komentāros atzīmējiet, pie kā griezties pēc lielformāta oriģināliem, jo es zinu un man pieejama tikai daļa.
Tāpat pēc precizēšanas par minimālajām prasībām tehniskajā specifikācijā galerija tiks saīsināta, lai lieki nebūtu bildes, kas ir par mazu un kvalitāte sanāktu par zemu. Tāpēc lūdzu varbūt pierakstiet arī izmērus (4321 x 1234 pikseļi), vismaz tām, par kurām visvairāk balsu un kuru oriģinālu man nav. Tas procesu paātrinātu un vienkāršotu!
08. Decembris 2008, 22:10
[user]379|Mizx|[/user]
Un lielformāta drukai ir noteiktas prasības pret izšķirtspēju, parametrus varētu publiskot rīt, lai uzreiz atsauktu bildes, kuras diemžēl neatbilstu formātam tikai tehnisku iemeslu dēļ.
kādi būtu tie parametri tātad?
08. Decembris 2008, 22:11
[user]96181|loluuu|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]
Un lielformāta drukai ir noteiktas prasības pret izšķirtspēju, parametrus varētu publiskot rīt, lai uzreiz atsauktu bildes, kuras diemžēl neatbilstu formātam tikai tehnisku iemeslu dēļ.
kādi būtu tie parametri tātad?
paldies.
08. Decembris 2008, 22:14
Mipe apzināja vietas, kas uzņemtos kalendārus nodrukāt. Šodien precizēju, ka pareizākais jautāt minimālos izmērus noteikta formāta kalendāram ir drukātājiem, jo atšķirīga tehnika un tehnoloģija pieļauj dažāda max lieluma bildes. Negribas minēt, kamēr nav norādīta noteikta kalendāra formāta prasības pret bilžu parametriem. Bet slikti tie nevar būt, parastākie digitālie ziepjutrauki var principā nederēt.
08. Decembris 2008, 22:34
Jautāju tāpēc, ka dažas profesionāla fotogrāfa taisītas bildes, kuru izmēri visticamāk atbilst nosauktajiem, ir izņemtas no galerijas.
Būtu utopiski domāt, ka no kluba lietotāju un biedru salasītām bildēm izdosies uztaisīt kalendāru, labāku par tiem, ko gatavo profesionāļi, un ko var nopirkt veikalos.
Manuprāt, kluba kalendāram jābūt emocionāli patīkamam, tādam, kas kaut ko nozīmē tieši kluba biedriem un foruma lietotājiem. Tas nav jāizgatavo pēc vispārpieņemtiem kalendāru standratiem ar vienādām skaistām bildītēm, tā galvenais uzdevums- radīt patīkamas asociācijas, noskaņu.
Protams, nav runa, ka tam varētu upurēt bilžu kvalitāti tīri tehniskā izpratnē.
Tās manas domas, paldies, ka uzklausījāt
08. Decembris 2008, 22:35
:iagree:
08. Decembris 2008, 22:47
Es kaut kur biju norādījis konceptuālās prasības, ielikšu vēlreiz. Un izņēmu tās bildes, ko SZ ielika nezinot, ka pirmajā atlasē tās jau tika atmestas, jo no tās pašas sērijas ir izvēlētas citas. Mums tomēr ir tūkstošiem bilžu, un simtiem no tām nav sliktākas par te ieliktajām, bet kaut kāda atlase ir jāveic. Piemēram, man tāpēc nav viedokļa par privāti fotografētām bildēm no Kantainā, no (laikam) RIPa, no Jok3rz, jo tās tiešām nebija pieejamas un pirmo atlasi nepiedzīvoja.
Un viena no pamatlietām — šis kalendārs netiek taisīts sev, bet citiem, kam varbūt ne mēs, ne mūsu mašīnas neko nenozīmē. Par spīti tam, ka galvenie pasūtītāji būsim mēs paši, uzsvaru es gribētu likt uz to, lai šie kalendāri parādītos publiskos birojos tur, kur nav tiešas saistības ar auto lietām un Mercedes-Benz. Ir maza, bet interese par mūsu kalendāru un forši būtu, ja izdotos to izveidot, atlasīt kaut kādu stilu, kas piesaistītu visu uzmanību un nākamajā gadā interese par kalendāru būtu tikai lielāka. Tas ir būtiski — kalendārs citiem, ne tikai pašiem!
08. Decembris 2008, 22:49
bet kapēc tagad tiek nostādīta tik svarīgā lomā tā komercija?man kaut kā likās ka tas pašu priekam...a te-biroji un ofisi....nea..man to nesaprast...
08. Decembris 2008, 22:51
1) Man tas nosaukums šausmīgi asociējās ar nosaukumu - ``Balsojam par kalendāra meitenēm!``
2) Izklausās pec biznesa plāna kalendāru izplatīt sākot no Baltijas beidzot ar Japānu un visu pārēju...
3) Jūnijā obligāti jābūt kaut kam no 1. jūnija foto dienas