Publicēt atbildi

Подарок от Domeniks

29. Oktobris 2004, 14:59

[user]387|elSprogo|[/user]Nu, pēc manām domām, priekš VW tā būtu biš vairāk piemērota :) Bet tas tā...

Kāpēc? Man tieši pretēji...

Подарок от Domeniks

29. Oktobris 2004, 15:01

Tā klasiskā letiņu rupmaize liekas vairāk iet roku rokā ar VW tautisko imidžu kā MB luksusa...Bet es jau sak, tas tik mans viedoklis, ideja jau nav slikta :)

Подарок от Domeniks

29. Oktobris 2004, 15:20

[user]387|elSprogo|[/user]Tā klasiskā letiņu rupmaize liekas vairāk iet roku rokā ar VW tautisko imidžu kā MB luksusa...Bet es jau sak, tas tik mans viedoklis, ideja jau nav slikta :)

Man gan tas ne ar ko tautisku neasociējas... Drīzāk darbu un tādām lietām...

Подарок от Domeniks

29. Oktobris 2004, 15:21

viss jau atkarīgs, kā to interpretē. pilnīgi piekrītu, ka rupjmaize kaut kā nesaistās ar luksusa preci, taču var jau to aplūkot kā vispāratzītu vērtību un tml. un tādā gadījumā var arī piesaistīt. bet man personīgi nepatīk.

Подарок от Domeniks

29. Oktobris 2004, 15:23

:)es jau tikkai smejos par to desu ....uzskatu ka ideja nav jaasaista tiesi ar MB tas vienkaarss saalsmaizes ....laipni luudzam ...simbolizeejums...vareeja jau iedot bezgaumiigus plastmasas brelokus kaa visiem ,bet seit ideja ....man patiik un piedodiet par to desu!!!! :)

Подарок от Domeniks

29. Oktobris 2004, 20:42

nu ideja ir interesanta, katrā ziņā kaut kas tāds nebija redzēts :) Vispār market.nod. Domeniksā strādā ļoti kreatīvi cilvēki ;)

Подарок от Domeniks

31. Oktobris 2004, 12:29

хлебушек нечего такой я сьел...но могли и получше заказать..Мерседес всё же..)) ;)

Подарок от Domeniks

19. Janvāris 2005, 11:15

Kas buus taalaak ?
Publicēt atbildi