20. Septembris 2012, 15:57
pārdodu gandrīz visas detaļas no w123 sedana. salons ir gaišā smilšu krāsā. krēsli ir ādas vai imitācijas nez bet orģināli. izņemot vadītāja. katrā ziņā pārdodu visu no salona. priekšējais logs un aizmugurējas logs, vel ir labi. kreisās puses aizmugurējas durvis ir bez rūsas vai gandrīz bez. baltā krāsā. katrā ziņā ja kautkas interesē rakstiet.
27. Septembris 2012, 13:53
интересует деревянная накладка на дверцу бардачка, и центральная деревянная панель - на коробку передач - если есть пришли пожалуйста фото
27. Septembris 2012, 21:25
matyushenkov rakstīja:интересует деревянная накладка на дверцу бардачка, и центральная деревянная панель - на коробку передач - если есть пришли пожалуйста фото
diemžēl nesaprotu krieviski bet paļāvos uz google. tātad tev interesē koka plākses panelim? un tie paneļi kas nāk pa vidu starp sēdekļiem? katrā ziņā man ir tās koka plāksnes un pa vidu viss komplekts no koka ko varu pārdot. rīt varu safotogrāfēt.
28. Septembris 2012, 08:44
viss pareizi, gaidu bildes. Var būt vēl vajadzēs spidometru, pagaidam cenšos to salabot, tev tas arī ir?
28. Septembris 2012, 16:03
29. Septembris 2012, 08:44
ja kas es iespējams šodien braucu uz Rīgu, bet vel īsti nezinu. vairak jau uz vakara pusi. ja kādam kautko vajag varu aizvest.
vel japiebilst ka durvju apšuvumi ir zilā krāsā. un liekas diezgan labā stāvoklī. un aizmugurējam sēdeklim ir rokubalsts un galvasbalsti.
nu katrā ziņā ja kautkas interesē rakstiet.
01. Oktobris 2012, 09:04
spidometrs man ir līdz 200 km/h, un koka paneli pat labākā stavoklī
.gif)
meklēšu tālāk
03. Oktobris 2012, 10:49

te durvis kurām rūsas nav.
gribētu 30ls
16. Oktobris 2012, 08:45
Kas ar priekšējām pasažieru durvīm?Kāda apakša?