26. Februāris 2017, 17:07
26. Februāris 2017, 17:48
A kas jūs tie pārdevēji esat? Vai rumbulnieki? Kau kā man neticās, ka večuks mersi savas braukšanas laikā tā varēja nolaist. Neticās arī tas, ka večuks būtu MB panelī licis iekšā visās varavīksnes krāsās mirgojošu distpleju, lai būtu, tā sacīt jautrāk. Drīzāk, ka ar šo ir braucis 25.gadīgs puišelis, kuram nu ir jāatdot SMS kredīts.
Tāpēc es šaubos, ka MB forums varētu būt mērķa auditorija šāda veida sludinājumu ''repostiem''.
26. Februāris 2017, 17:53
tavi komentari ir ka 20 gadigam puiselim. ja nezinaji tad ari csdd internetlapa var apskatities cik masina ir nobraukta
26. Februāris 2017, 17:54
Mr Brencis rakstīja:A kas jūs tie pārdevēji esat? Vai rumbulnieki? Kau kā man neticās, ka večuks mersi savas braukšanas laikā tā varēja nolaist. Neticās arī tas, ka večuks būtu MB panelī licis iekšā visās varavīksnes krāsās mirgojošu distpleju, lai būtu, tā sacīt jautrāk. Drīzāk, ka ar šo ir braucis 25.gadīgs puišelis, kuram nu ir jāatdot SMS kredīts.
Tāpēc es šaubos, ka MB forums varētu būt mērķa auditorija šāda veida sludinājumu ''repostiem''.
mirgojosais panelis ir alpinas navigacija
26. Februāris 2017, 23:00
Tas Golfs fonā šķiet ir labākā stāvoklī. Tiešām jāprot tā nobraukt auto, sanāk padārgs pirkums detaļām.