24. Februāris 2015, 06:56
24. Februāris 2015, 08:58
weedheady rakstīja:projektu būvēšanā ir tāds lūzuma punkts kuru nav vēlams sasniegt... tas ir kad tu kaut ko būvē, tas jāpabeidz kamēr tev vēl ir prieks, bet ja esi sasniedzis to lūzuma punktu no bezgalīgās naudas iegrūšanas un labošanas tad tev vairs nestāv uz to mašīnu un ir vēlme no tās atbrīvoties
24. Februāris 2015, 10:44
24. Februāris 2015, 16:11
Misters X rakstīja:Pārāk pesimistiski te viss palika. Ja ir Ideja un Vēlme, ka arī Laiks- lai tik meklē un taisa: priecāsimies redzēt kupeju pasākumā
.gif)
Tikai ar finansēm ir bēdīgāk, bet ja būtu kupeja, kurā likt, tad vismaz ar jēgu aizietu nauda
24. Februāris 2015, 16:57
24. Februāris 2015, 17:24
Misters X rakstīja:Man bija reiz kupeja 124. Ar 3.2L motoru un salīdzinoši labā stāvoklī. Tagad esmu sapratis, ka tādus auto nevajag pārdot, ja tāds ir ienācies. Katrā ziņā tas nav-paspēlējos, apnika un pārdodu-variants.
Loģiski, ka situācijas ir dažādas un ne katrs var atļauties turēt tādu zvēru tikai svētdienām, bet nu, ja ir iespēja- izmanto.
25. Februāris 2015, 00:15
salventiy rakstīja:Misters X rakstīja:Man bija reiz kupeja 124. Ar 3.2L motoru un salīdzinoši labā stāvoklī. Tagad esmu sapratis, ka tādus auto nevajag pārdot, ja tāds ir ienācies. Katrā ziņā tas nav-paspēlējos, apnika un pārdodu-variants.
Loģiski, ka situācijas ir dažādas un ne katrs var atļauties turēt tādu zvēru tikai svētdienām, bet nu, ja ir iespēja- izmanto.
Es sev gribētu kupeju, izkdienas braukšanai, varbūt tādas mašīnas nav domātas tik biežai lietošanai, bet tāpat, gribētu vizināties katru dienu savā kupejā, ja izdosies pacelt :)
20. Aprīlis 2016, 08:29
PM, edgars at ml.lv, vai 26467006