Publicēt atbildi

Re: pērku lētu mb ;d

29. Augusts 2017, 08:34

Es tādu labprāt paņemtu, ja būtu ar kruīzkontroli.

29. Augusts 2017, 09:41

Kur palika KIA?

29. Augusts 2017, 10:48

KIA sievai un bērniem.

29. Augusts 2017, 13:48

W124 W201 nu jau ir dārgi, jo gan tas, ka veci, gan šrotos normālu detaļu vairs nav. Paliek jautājums, ko nozīmē lēti un cik lēti. Pat A-klases piebāztas ar elektroniku un attiecīgi ir daudz kam bojāties. MB nebūs nekā piedāvājama pret svaigu Škodu ar airiem un tikai ABS+airbag. Atliek izvēlēties modeli, kurā gribas ieguldīt. Nespēju iedomāties ko piedāvāt, ja tas W211 savulaik šķita dārgi. Tad neko jaunāku, arī W204 ņemt nedrīksti, jo tiem ne aķi noņemt drīkst, neko. Un ja kaut kas reti, bet noplīst, tad lēti cauri netikt. Pēdējo gadu W202? W210 arī nav nekā tāda, ja paņem bez rūsas. Tomēr par komfortu jāmaksā un varvsanākt labot lietas, kādu citiem autoražotājiem vispār nav sortimentā.

29. Augusts 2017, 21:29

Richy, viena lieta gan jāatceras — vecs / lēts dīzelis var būt tikai dārgs. Ja pirksi pietiekami vecu, tad vari mēģināt likt gāzi, varbūt izdodas. Es pārdomāju par piesauktajiem 100 km dienā, kat gan ar benzīnu arī tas ir OK, man vismaz pagājušajā gadā sanāca vairāk.

29. Augusts 2017, 21:43

Mizx rakstīja:Richy, viena lieta gan jāatceras — vecs / lēts dīzelis var būt tikai dārgs. Ja pirksi pietiekami vecu, tad vari mēģināt likt gāzi, varbūt izdodas. Es pārdomāju par piesauktajiem 100 km dienā, kat gan ar benzīnu arī tas ir OK, man vismaz pagājušajā gadā sanāca vairāk.
nē nē, vecs/ lēts tas ir :super: vienkārši romantika.

29. Augusts 2017, 21:55

Bpa4 rakstīja:
Mizx rakstīja:Richy, viena lieta gan jāatceras — vecs / lēts dīzelis var būt tikai dārgs. Ja pirksi pietiekami vecu, tad vari mēģināt likt gāzi, varbūt izdodas. Es pārdomāju par piesauktajiem 100 km dienā, kat gan ar benzīnu arī tas ir OK, man vismaz pagājušajā gadā sanāca vairāk.
nē nē, vecs/ lēts tas ir :super: vienkārši romantika.

Tikko nedēļu pastaigāju pa plačiem, jā, veci dīzeļi tur tādi romantiski:

29. Augusts 2017, 22:55

Mizx rakstīja:
Bpa4 rakstīja:
Mizx rakstīja:

Tikko nedēļu pastaigāju pa plačiem, jā, veci dīzeļi tur tādi romantiski:

Я такого продал. 7К км пробег. Завёлся как молодой. Всё работает.

05. Septembris 2017, 23:49

Richy, sapratu vienu lietu — Tu tomēr auto maini relatīvi bieži. Attiecīgi meklējot šādu auto vari mierīgi atslābt un pirkt arī rūsējošus modeļus un kādus tādus ar lēni uznākošām problēmām. Jo paņemot normālu, būsi jau pārdevis pirms problēmas tiešām iestāsies!
Publicēt atbildi