03. Janvāris 2016, 23:55
Kāds Tev ir maksimālais budžets?
Pirmo reizi redzu, kad Mizix slavē konstruktoru.....
Vēl aizmirsu piebilst, ka ar jauktu auto, Tev nekad nebūs sajūta, ka brauc ar svaigu mašīnu. Esmu to izbaudījis uz savas ādas. Viens neskarts mersis un otrs pajaukts, lai ieliktu mūziku un vēl šo to, stikls mainīts u.c. sīkumi. Tad tam ārdītajam, visticamāk jaucot un atkal saliekot kaut kādi sīkumi nav ideāli izdarīti (šādu sīkumu ir dauz) braucot, pa nelīdzenu ceļu daudz kas grab vai rezonē, vai kā citādi kā īlens no maisa lien ārā. Pabracot ar neskratu 124 visa tā nav. Šķiet ka cita mašina.
Visu cieņu čalim, bet es neticu, ka viss izdarīts tik labi, lai Tev kaut ko negribētos labot, lai vismaz nav sliktāk kā pirms tam.
Sava daļa taisnības ir arī Mizikam par to, ka konstruktors visā visumā nav slikts.
Es piemestu šai cenai 1000E un nopirktu neskartu ar pilnu komplektāciju (čaļi reklamēja to zaļo 3.0) un tai pirkstu neliktu klāt, jo labāk kā rūpnīcā uztaisīt ir ļoti grūti un darbietilpīgi.
04. Janvāris 2016, 10:16
Mans novērojums ir tāds, ka Andreja mašīnām nav taupīts uz detaļām un uz remontiem, tāpēc arī te teikšu, ka jā -konstruktors, bet noteikti visnotaļ labi uzturēts un uzpasēts auto.
Ar citiem auto, kas LV pabijuši vismaz 2 gadus, ir pārsvarā ļoti bēdīgi, jo kardināli atšķiras izpratne, KAS IR LABS TEHNISKAIS STĀVOKLIS. Man pašam ir bijusi pieredze ar LV pārdevējiem, kas patiesi brīnās, kāpēc es tā piekasos rūsai arkās un sliekšņos, nemaz nerunājot par sitieniem aut. kārbai. " autiņam tak 12 gadi, viss normāli"
Protams,ka te, MB klubā, mēs jau neesam īsti pieskaitāmi, jo fanojam par veciem tazikiem un remontējam tos, kad citi sen būtu pārdevuši un līzē paņēmuši ko jaunu, un tādējādi zinām, kāda vērtība ir uzturētam, pavecākam MB. Un vidējais parastais MB lietotājs, man MB ir tikai uz kādu laiku, ko tādu nesaprot.
04. Janvāris 2016, 11:22
Es par to pašu. Tiešām esmu skeptisks par konstruktoriem, piekasīgs izpildījumam, pats esmu pie tādiem piesaistīts, bet tā kā prasības nesakrīt ar rumbulas pieeju, pagaidām nav atrādāma rezultāta. Andrey45 mašīnu speciāli negribu lielīt, bet viņš ir fans un pedants, darīs visu, maksās cik vajag, lai iegūtu iecerēto rezultātu. Par to var pārliecināties iekāpjot arī citās viņa mašīnās. Attiecīgi tāpēc ja konstruktors, tad šis. Un tāpēc šajā gadījumā nav jāsatraucas, ka problēmu gadījumā visi raustīs plecus un sūtīs cits pie cita — auto ir viņa iecere un viņš diez vai atteiks padoma un skaidrojuma, ja kādreiz nākotnē kaut kas būtu jālabo. Par salikšanas izpildījumu arī tas pats — viņš ir audio fans, salonam jābūt perfektam. Tā ka grabēšanu es idejiski tajā auto nespēju iedomāties. Rakstījis nav, bet nebrīnītos, ja būtu vēl vismaz šur tur papildu pakojums, tur tiešām var būt uztaisīts labāk kā rūpnīcā. Un ritošajā daļā tas pats — piekasās vibrācijām, ko lielākā daļa nepamana pat kad pats sūdzas, ka nav viss kārtībā, par to pārliecinājos šogad kupeju pasākumā.
Kantainais tak te arī brauc ar tādu pašu labu konstruktoru, tam tikai autors bija cits. Tur daudz pārtaisīts, šis tas pretēji Daimler AG viedoklim par ideālo drošību, bet dizaina vārdā... NormundamK reāli arī ir labs W140 konstruktors. Un ielās ir rūpnīcas konstruktori — tikai pašu pēdējo gadu W124 pilnais klimats ir oriģināls, sākumā visiem jau rūpnīcā stiķēti vadi, man C36 AMG pēdējā gada, attiecīgi pirmsfeislifta bodykits uzķimerēts jau uz pēcfeislifta virsbūves, bet pēc papīriem tā arī jābūt. Par paštaisītajiem W126 dīzeļiem Latvijā arī neviens nebrīnījās, droši vien šobrīd puse no ielās esošajiem W124 dīzeļiem oriģināli bijuši ar benzīna motoriem. Cik ielās nav pārbūvētu Audi / BMW utt. angļu? Tāpēc man tiešām daudz, daudz lielākas šaubas ir par to rumbulas stilā sataisīto zaļo 3,0D sedanu, es pēc te publicētā stāsta uz to nemaz vairs nebrauktu skatīties. Vai ja nu tad galvenais pārbaudītu kārbas numuru pēc VIN un uzreiz kārbai brauktu taisīt kapitālo remontu uz normālu servisu, bet tad iegādes izmaksas krietni pieaugtu.
04. Janvāris 2016, 11:51
Es tikai par auto un kārbu.
Kārba ir tikai neliela auto daļa, kura ir salīdzinoši viegli taisāma/nomaināma, it īpaši W124.
Ja es, pērkot W124, uzietu uz kādu konkrētu eksemplāru, kuru pats vācietis lietojis un atbraucot uz LV tā nu sagadījies, ka šim noplīsa kārba, tad es uz tādu auto skatītos kā uz potenciālo konfekti, kur tīri sagadīšanās pēc cilvēks pa lētu naudu būs nopārdevis labi uzturētu auto.
04. Janvāris 2016, 12:09
benzman rakstīja:Es tikai par auto un kārbu.
Kārba ir tikai neliela auto daļa, kura ir salīdzinoši viegli taisāma/nomaināma, it īpaši W124.
Ja es, pērkot W124, uzietu uz kādu konkrētu eksemplāru, kuru pats vācietis lietojis un atbraucot uz LV tā nu sagadījies, ka šim noplīsa kārba, tad es uz tādu auto skatītos kā uz potenciālo konfekti, kur tīri sagadīšanās pēc cilvēks pa lētu naudu būs nopārdevis labi uzturētu auto.
Piekrītu, ja tas auto būtu saplīsis pie Tavām durvīm un Tu to būtu paņēmis. Nepiekrītu, ja auto saplīsis pie rumbulas autoplača. Tu laikam pat iedomāties nespēj, ko šie ar automašīnām dara. Nolasa visu, ko var nolasīt, samaina izpūtējus, lukturus, nolasa kādas ekstras, maģīšus maina — visu, ko labi var pārdot atsevišķi, ko pašam vai draugam vajag, ko kāds gatavs uzreiz nopirkt. Esmu to savām acīm redzējis. Pat beņķus maina! Gandrīz nekādu cerību, ka tam auto kaut kas darīts tikai ar kārbu — tā vienkārši rumbulā nenotiek! Jāuzskata, ka auto tika pilnībā aplasīts un tad trūkstošais no vietējā šrota pa lētāko salikts vietā. Tā tas pie mums notiek!
04. Janvāris 2016, 12:10
99%, ka tam ir izrauts katalizators, jo to pie mums var pārdot atsevišķi, bet Vācijā bez katalizatora tas uz ielas nevarētu rādīties. Esmu gandrīz gatavs derēt uz to!
04. Janvāris 2016, 12:54
Zaljam nav pat regjistraacijas, kas automaatiski ir + vismaz 700 eur un nav arii kondicionieris.. Par taadu naudu es pats uz Vaaciju aizbrauktu auto pakalj (kas nav arii izsleegts, ja LV neko neatradiishu)
P.S.
Kaapeec pikapi ir labaak apriikoti par sedaniem? Veeleejos tieshi sedanu, bet izskataas, ka diizeli ar kondicionieri atrast buus sarezhgjiiti.
Par konstruktoru - pienjemsim, ka viss ir salikts ljoti kvalitatiivi (apshaubu, jo noveerpushaas pusasis deelj lielaas jaudas) un auto ir ljoti labaa staavoklii (arii apshaubu, jo sketee 1 par apruuseejushaam bremzhu cauruleem) fakts, ka peerkot rezerves daljas veikalaa sanaak ieberziens, jo spec pasuutiijums katalogos nav paredzeets + meistaram, kursh vinju remontees arii buus daudz jauutaajumi... Kaa jau rakstiiju - ja buutu stock maksaatu par vinju arii vairaak un sheit nespeelee loma lukturos (uzskatu par labu veikumu) vai seedeklju apsildee, bet paarlieku lielaa dzineeja jaudaa, kas atstaaj iespaidu uz paareejiem mezgliem, e500 bremzeem, kuras vajadzees katalogos veel pamekleet, kad buus jaaremontee u.t.t. Veelos ar auto vienkaarshi lietot bez jebkaada nestandarta seksa ar vinju
04. Janvāris 2016, 12:59
Lietus.....ar tiem mūsu TA ir kā ar Bitēm. Godīgi.
Man katru reizi un W201 un W168 ieliek 1 par neprecīzi noregulētam tuvajām gaismām. Nekad to neesmu sapratis, jo gaismas tiek regulāri uzmanītas un pieregulētas.
Kad W201 tika sametināta visa apakša, sakrāsots auto tapa viss- vienalga parādījās - 1 par koroziju, teicu, lai parāda kur, norādīja uz izpūtēja bunduli. Nu es nez, laikam jau vērst ar viņiem strīdēties.
04. Janvāris 2016, 13:31
Jā, tas zaļais ir slikti aprīkots, kas ir mīnuss. Lielākais mīnuss tam ir nesamērīgi augstā cena. Reāli tai nebūtu jābūt lielākai kā 3000. Par zaļo ieminējos tikai kā par labu vizuālo eksemplāru - skaista krāsa un nav citu vizuālu defektu.
Vagoni ir labāk aprīkoti par T modeļiem tāpēc, ka tos pozicionēja kā augsta līmeņa mašinas ģimenēm, kurai ir universāls pielietojums, tsk. 7. vietas. Piemēram turbīna 3.0 dīzelim bija ar to apsvērumu, ka varētu mūt jāvalkā treileris garos ceļojumos. Es pat esmu redzējis vagonus (dīzeļus) ar sportline salonu, kas praktiski bija retums pat uz liela izmēra benzīna dzinējiem, izņemot 5.0.
28. Septembris 2016, 21:57
Pērku w124 vai w201, vēlams dīzeli. Iekļaujot foruma biedra, Mercedes markas mīļotāja un 1l pašbrūvētās samagonkas īpašnieka atlaidi, varu dot 1000€. Saprotu, ka nekas super šiks nesanāk, bet nu pēc w220, tas tāpat būs uzticamāks.