Publicēt atbildi

Re: pērku labu w124

03. Janvāris 2016, 18:03

piekrītu Benz, ir dikti jāskatās.

Bet vispār tos Rumbulas krāpniekus visus tiesāt vajag un uz visiem laikiem liegt tirgoties. Kad normāli cilvēki savus labi uzturētos w201 un w124 utt pārdot, nekad jau nevar pārdot, jo vienmēr būs "tikko no DE" varianti :rox:

Par piemēru, Vācijā par odo tīšanu 4 gadi cietumā.

03. Janvāris 2016, 22:47

Ko jūs tur meklējat problēmas, kur to nemaz nav! Kur pirkt, kur vest pārbaudīt? w124 arī ir ar to vērtīgs, ka tur viss ir vienkāršs kā piecas kapeikas un tai pat laikā tik ģeneāli uztaisīts, ka katra detaļa cita no citas kā tas ir jaunajos MB necenšās ''aizbēg'', bet taini otrādāk ''pievelkās'', veidojot teicamu lietu kopumu, ko sauc par auto. Ja tur kaut kas pat ir salūzis vai nedaudz parūsējis, tam vispār nevajag pievērst uzmanību, jo viss ir ar ļoti maziem ieguldījumiem ir salabojams. Maz elektronikas. To var izdarīt, tsk. novērtēt w124 stāvokli var jebkurš godpr'tīgs mehāniķis, (nevajag nekādu TUFU un pasarg dies - dominiksu) kam ir pieredze ar auto, es vēlreiz atkārtošu - godrpŗātīgs, nevis rumbulas tipa kretīns, kurš arī visu saprot un māk, tikai viņa noziedzīgā ''natūra'' neļauj lietām pieiet kā cilvēkam, viņš prot tikai stāstīt un darīt vēlamo par esošo.

Vienīgais no kā ir patiesi jābaidās, pērkot 124, tā ir nogurusi un kā MIZIKS saka pavirši kopta mašīna, kur viss, kam Tu ķersies klāt kliegs pēc palīdzības. Lai arī līdz tādam stāvoklim 124 ir rūti novest, latvieši to māk. Tad kad pēdējā stundiņa mersim klāt ved uz rumbulu, tur atdot par 300 - 800E un piemaksājot paņem jaunāku. Rumbulieši tādu mēslu liek placī par 1500 un pārdot kā ''sel i pojehal'' variantu. Tāpēc cena no 1000 līdz 2000 ir slidena.

Tātad izvairies no nogurušas un/vai šķūnētas mašinas. Ieteicamā cena, atkarībā no virzbūves tipa ir 2000 - 3000E. Par zemāku cenu būs daudz sīkumu, kam roka jāpieliek. Citādi ar w124 nevar aizšaut garām. Tam autiņam, ja sadarbojas ar godprātīgu mehāniķi, vsipār dārgāk par 500EUR neko nevar salauzt. Viss ir vienkāršs, izturīgs un viegli maināms. Mehāniķi vienmēr priecājas, kad atbraucu ar 124, jo zina, ka viss būs viegli un ātri. Daudz ko pats var izdarīt.

P.S. Mums visa ģimene brauc ar w124. Man sedans, māsai vagons un sievai - kupeja. Trīs auto uzturēšana ir vienkāršāka par vienu citas markas vai virzbūves mašīnu.

03. Janvāris 2016, 23:11

No maniem novērojumiem pašlaik tirgū, ir ļoti grūti atrast = stāvokļa + aprīkojuma + cenas variantu. Esmu daudz redzējis, kuri ir ar labu, koptu virsbūvi, bet salonā nulle aprīkojuma, un cena gaisā tikai par to, ka nokrāsots. Melnais W124 ir manuprāt, ideāls variants. Aprīkojums- lielisks, stāvoklis- lielisks, cena- nemaz tik ļoti nekož. Un skate viņam nav iet jau otro gadu, jo pats viņš nebraukā, es runāju ar īpašnieku forumā, un mani pārliecināja, ka iziet TA nesagādās problēmas.
Principā, es ilgi prātoju, un nevaru izlemt, vai ir vērts grūst naudu w210 vai tomēr labāk pameklēt lielisku W124. Lai arī pašam nav bijis, toties nav dzīves laikā dzirdēt nevienu stāstu, kad cilvēks lamātu W124 ar jebko. Un arī virsbūves stāvoklis tam ir izturīgāks nekā W210.
Par tiem rumbuliešiem nezinu, nav bijis saskares, un arī netaisos, ticu pirkšanai no rokām, lai, ja nu kas, atrast īpašnieku, un ar iebāzt kardānu vienā vietā.

Lai nu kā, veiksmi atrast lielisku w124 tēmas uzsācējam! :) :ata:

03. Janvāris 2016, 23:19

Par to melno- viss protams ir iespeejams, bet ljoti negribeejaas pirkt konstruktoru. Ja buutu ar liidziigu komplektaaciju, bet stock es buutu pat gatavs maksaat vairaak..

03. Janvāris 2016, 23:25

lietus rakstīja:Par to melno- viss protams ir iespeejams, bet ljoti negribeejaas pirkt konstruktoru. Ja buutu ar liidziigu komplektaaciju, bet stock es buutu pat gatavs maksaat vairaak..

Ir sūdīgi konstruktori un ir labi. Šis būs otrais variants — tomēr taisīts sev un attiecīgi paša gadiem lietots. Kā arī saprotu, ka principā vienmēr varēsi aizbraukt pie pārbūvētāja, lai tiek skaidrībā, ja nu kādas problēmas parādās. Tas bieži ir svarīgākais.
Ja W124 noplīsusi kārba un tur vietā iemesta kaut kāda, ka tik kust, bet pa gabalu viss šķiet OK, tad problēmu pat var būt vairāk, jo ilgi var meklēt, kur vaina. Zinu šādi savulaik pa lēto labotu 2,0D motoru W124 virsbūvē. Laboja pa lēto, attiecīgi pēc tam patēriņš bija 2-3 litri klāt uz 100 km. Tikai nākamais pircējs to nevarēja zināt un varbūt nekad nesapratīs, ka iesmērēts slikti remontēts auto ar perfektu virsbūvi.

03. Janvāris 2016, 23:29

Es melno nepirktu.

03. Janvāris 2016, 23:33

Mr Brencis rakstīja:Es melno nepirktu.

Luugums padaliities ar viedokli plashaak.

03. Janvāris 2016, 23:46

Tāpēc, ka ir uztaisita nestandarta mašina. Daudz kas ir citādāk kā konstrukcija to paredz, bet tā kā čalis pats ir izdomājis. Piemēram, attēlā redzamā sēdekļu apsilde, kas ir citādaka kā originālā. Tad kad vajadzēs kaut ko izjaukt un salikt, Tu vai tavs mehānikīs svanīs šim čalim 100 reizes, lai saprastu kā attiecīgais mezgls ir uzbūvēts. Un tā būs visam kam ķersies klāt. Dod dievs, ka čalis ir bijis labs inženieris un visu ir uztaisījis tik pat labi, cik labs ir 124. Bet vai tā ir, grūti pateikt. Spriežiet pēc sēdekļu apsildes, pēc henona lampām un mirgojošas pioneer mūzikas visticmāk ka nē.

Es arī daudz ko savam 124 esmu licis klāt, jo komplektācijā tas bija pliks. Bet liku tikai to, kas ir tikai no 124 oriģināla, bet no 3.0, 4.2 un visbeidzot 5.0 modeļiem. Man no jauna ir ādas salons, sēdekļu apsilde, visi 4 paceļamie logi. Elektriskā štorka, ādas stūre, noķemais piekabes āķis. Uzlabota oriģinālā audio sistēma. Visa tā nebija, bet tas viss ir no 124. Nu nevar 124 likt sēdkļu apsildes podziņas no forda.

Tas ir mans viedoklis par melno.

03. Janvāris 2016, 23:50

Pa lielam saskan ar manu viedokli par konstruktoru

03. Janvāris 2016, 23:54

Šim jau tur arī viss no attiecīgā MB, nav nekādas nez kur atrastas daļas. Tik cik lukturi, bet tas lai būtu legāls ksenons. Tāpēc arī ir OK konstruktors.
Publicēt atbildi