Publicēt atbildi

Re: w124

26. Oktobris 2017, 00:12

Reāli nemeklēju neko perfektu, nākamgad tāpat esmu gatavs pārkrāsot un sametināt visu ko vajadzēs. Pagaidām galvenais ir lai neizskatās pēc galīgas mistkastes un viš brauc. Mošk zināt kāds ir parastā w124 3.0 d patēriņš (bezturbo).

26. Oktobris 2017, 10:35

Raims151 rakstīja:Reāli nemeklēju neko perfektu, nākamgad tāpat esmu gatavs pārkrāsot un sametināt visu ko vajadzēs. Pagaidām galvenais ir lai neizskatās pēc galīgas mistkastes un viš brauc. Mošk zināt kāds ir parastā w124 3.0 d patēriņš (bezturbo).

Pilsēta 10l, šoseja 6l

28. Oktobris 2017, 20:26

RTXs rakstīja:
Raims151 rakstīja:Reāli nemeklēju neko perfektu, nākamgad tāpat esmu gatavs pārkrāsot un sametināt visu ko vajadzēs. Pagaidām galvenais ir lai neizskatās pēc galīgas mistkastes un viš brauc. Mošk zināt kāds ir parastā w124 3.0 d patēriņš (bezturbo).

Pilsēta 10l, šoseja 6l

Tāds patēriņš arī kādam ir? :)

28. Oktobris 2017, 21:16

Tomas_Kayn rakstīja:
RTXs rakstīja:

Pilsēta 10l, šoseja 6l

Tāds patēriņš arī kādam ir? :)

Atkarībā no degvielas kvalitātes Pilsēta 9-12l.,Šoseja 5,5l.

29. Oktobris 2017, 16:23

Ahujeķ! Pilsētā galīgi neder, bet ja atrastu 7 vietīgu tad galīgi pie kājas. Varbūt zinat kāds patēriņš ir 2.5D?

29. Oktobris 2017, 16:33

Vispār jau jūs baigie optimisti, ja pat ražotājs norāda, ka pa šoseju patēriņš ir 6,5 litri uz 100 km. Ņemot vērā nolietojumu un iespējamu nemākulīgu remontu pa vidu, reālais patēriņš drīzāk būs augstāks. Ir muļķīgi meklēt vecu auto, kas netērē degvielu. Tās visas tērēs degvielu daudz vairāk kā jaunas, ietaupījums būs TIKAI uz remontiem: vairāk var izdarīt pats, detaļas vienkāršākas un bieži lētākas. Ja gribas mazu degvielas patēriņu, tad uz vecāku auto par 2007. gadu var pat nemēģināt skatīties, drīzāk pat 2010+ gadi.

29. Oktobris 2017, 16:34

Man ar automātu un A/C ir pilsētā 10, ārpus 8. Degviela no Nestes.

29. Oktobris 2017, 16:35

Raims151 rakstīja:Ahujeķ! Pilsētā galīgi neder, bet ja atrastu 7 vietīgu tad galīgi pie kājas. Varbūt zinat kāds patēriņš ir 2.5D?

Googlā atrodi kur ražotājs norāda. Autodata utt. avotu netrūkst. MB vismaz par veciem auto dati ir ļoti precīzi, bet attiecas tikai uz tiem, kuri ir labā stāvoklī. Nobraukti un slikti remontēti var tērēt uz pusi vairāk un kādam tas pat šķitīs OK.

29. Oktobris 2017, 16:36

Mizx rakstīja:Vispār jau jūs baigie optimisti, ja pat ražotājs norāda, ka pa šoseju patēriņš ir 6,5 litri uz 100 km. Ņemot vērā nolietojumu un iespējamu nemākulīgu remontu pa vidu, reālais patēriņš drīzāk būs augstāks. Ir muļķīgi meklēt vecu auto, kas netērē degvielu. Tās visas tērēs degvielu daudz vairāk kā jaunas, ietaupījums būs TIKAI uz remontiem: vairāk var izdarīt pats, detaļas vienkāršākas un bieži lētākas. Ja gribas mazu degvielas patēriņu, tad uz vecāku auto par 2007. gadu var pat nemēģināt skatīties, drīzāk pat 2010+ gadi.

Nu tu dod.... man draugam un švāģerim ir VAG 1.9 TDI no deviņdesmitajiem abiem pilsētā ir 6,5 un ārpus ir 5,5.

Un paziņas W201 2.0D ir 6 vidējai.

29. Oktobris 2017, 16:53

SWAT`s rakstīja:
Mizx rakstīja:Vispār jau jūs baigie optimisti, ja pat ražotājs norāda, ka pa šoseju patēriņš ir 6,5 litri uz 100 km. Ņemot vērā nolietojumu un iespējamu nemākulīgu remontu pa vidu, reālais patēriņš drīzāk būs augstāks. Ir muļķīgi meklēt vecu auto, kas netērē degvielu. Tās visas tērēs degvielu daudz vairāk kā jaunas, ietaupījums būs TIKAI uz remontiem: vairāk var izdarīt pats, detaļas vienkāršākas un bieži lētākas. Ja gribas mazu degvielas patēriņu, tad uz vecāku auto par 2007. gadu var pat nemēģināt skatīties, drīzāk pat 2010+ gadi.

Nu tu dod.... man draugam un švāģerim ir VAG 1.9 TDI no deviņdesmitajiem abiem pilsētā ir 6,5 un ārpus ir 5,5.

Un paziņas W201 2.0D ir 6 vidējai.

Priekšpiedziņai degvielas ekonomija ir viens no bonusiem konstrukcijas dēļ, lietderība lielāka, tas n-tās reizes aprunāts. Par W201 minēto kā vidējo neticēšu gan, jo pašam liela pieredze gan ar to auto, gan konkrēto motoru. Ražotājs norāda 6,9l vidējo, kas jau ir reāli uz ko tiekties. Ar tādiem VAGiem Caddy kravas virsbūvēs pēdējos gados daudz esmu nokrāmējies, arī vidējais jārēķina 7,0l, ja negribas sevi "apdalīt". Ietaupījums ir ar 1,6 TDI, bet jau no 2010+, tam vidēji būs 5,5 litri uz 100 km.
Publicēt atbildi