Publicēt atbildi

Re: pērku lētu mb ;d

29. Decembris 2016, 14:26

После таких поисков долгих, можно смело заявить что Дешевых Мерседесов не бывает :) А если на ведре Звезда, это не значит что это Мерседес!

29. Decembris 2016, 16:54

Man šobrīd sanāk lasīt pa mazpilsētām lekcijas tādiem, kam jābrauc n-tie kilometri. Vairums izvēlas sabiedrisko transportu - ilgtermiņā lētāk un stabilāk. Arī cilvēki ar automašīnām. Nespēju iedomāties kāpēc lai brauciens vienatnē izmaksātu mazāk vai līdzvērtīgi autobusa biļetēm. Ja pievācas pasažieri, tad cita runa, bet tad tāpat nav vērts mocīties loterijās ar ļoti dīvainiem eksemplāriem.

29. Decembris 2016, 18:28

Mizx rakstīja:Man šobrīd sanāk lasīt pa mazpilsētām lekcijas tādiem, kam jābrauc n-tie kilometri. Vairums izvēlas sabiedrisko transportu - ilgtermiņā lētāk un stabilāk. Arī cilvēki ar automašīnām. Nespēju iedomāties kāpēc lai brauciens vienatnē izmaksātu mazāk vai līdzvērtīgi autobusa biļetēm. Ja pievācas pasažieri, tad cita runa, bet tad tāpat nav vērts mocīties loterijās ar ļoti dīvainiem eksemplāriem.

+1!

04. Janvāris 2017, 20:08

Up

04. Janvāris 2017, 20:43

salventiy rakstīja:Up

Tagad ievešanas dārdzība samazinājusies. Vai neesi rēķinājis, kā tagad būtu ievest kādu lētu MB pēc savas gaumes? Citādi Latvijā tās cenas dažreiz pilnīgā kosmosā, kamēr Vācijā var dabūt MB zem 1000 EUR ar apskati un tādu, ar ko šķietami varētu iziet pāris apskates arī pie mums.

05. Janvāris 2017, 11:19

Mizx rakstīja:

Tagad ievešanas dārdzība samazinājusies. Vai neesi rēķinājis, kā tagad būtu ievest kādu lētu MB pēc savas gaumes? Citādi Latvijā tās cenas dažreiz pilnīgā kosmosā, kamēr Vācijā var dabūt MB zem 1000 EUR ar apskati un tādu, ar ko šķietami varētu iziet pāris apskates arī pie mums.

Man ar to saziņu tā sliktāk. Un ja atskaita atvešanu, tad tur paliek smieklīga summa. Es protams, neesmu pilnībā apgaismots, bet savus 350€ vajadzēs, lai atves un piereģistrēt, ja ne vairāk. Lai nu kā, pameklēšu. :)

06. Janvāris 2017, 14:15

Mizx rakstīja:

Parunāju ar jaunēkli, kas vadā mašīnas, teica, ka atvest + piereģistrēt tagad sanāks viennozīmīgi ne lētāk par 600-700 eiro. Tāpēc man neder citas valstis, jo man griesti uz pašu auto ir 1000, ja ir jāmaksā tikai pārrakstīšana + ceļš.
P.S. Runāju par auto no Vācijas/Nīderlandes un citām attālām valstīm.

06. Janvāris 2017, 22:16

salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:

Parunāju ar jaunēkli, kas vadā mašīnas, teica, ka atvest + piereģistrēt tagad sanāks viennozīmīgi ne lētāk par 600-700 eiro. Tāpēc man neder citas valstis, jo man griesti uz pašu auto ir 1000, ja ir jāmaksā tikai pārrakstīšana + ceļš.
P.S. Runāju par auto no Vācijas/Nīderlandes un citām attālām valstīm.

Ātrumā paskatījos, ka reģistrācija no EU tagad ~45 EUR, pārējais jau ir ikgadējie maksājumi. Es kaut ko neesmu pieskaitījis? Atvešanas izmaksas ir no daudz līdz nullei, kā runā un kā organizē. Dažreiz viņiem ir izdevīgi ka tik treileris aizkrāmēts un pašam mašīna ir vesta bez maksas. Protams, ja pasūtīsi auto atvešanu 3 dienās līdz durvīm no jebkuras vietas, tad būs dārgi. Nākamais variants — lai kāds pats atbrauc, jāpiemeklē tikai cilvēks, kurš gatavs un vislabāk ieinteresēts pa ceļam ko atvest ar vieglo auto. Es tomēr drīzāk skatītos Eiropā, jo te nekā par to naudu nebūs, te pārpircēji pārāk aktīvi strādā, Eiropā tādu auto pircēji principā ir tikai šie paši pārpircēji.

06. Janvāris 2017, 23:19

Ātrumā paskatījos, ka reģistrācija no EU tagad ~45 EUR, pārējais jau ir ikgadējie maksājumi. Es kaut ko neesmu pieskaitījis? Atvešanas izmaksas ir no daudz līdz nullei, kā runā un kā organizē. Dažreiz viņiem ir izdevīgi ka tik treileris aizkrāmēts un pašam mašīna ir vesta bez maksas. Protams, ja pasūtīsi auto atvešanu 3 dienās līdz durvīm no jebkuras vietas, tad būs dārgi. Nākamais variants — lai kāds pats atbrauc, jāpiemeklē tikai cilvēks, kurš gatavs un vislabāk ieinteresēts pa ceļam ko atvest ar vieglo auto. Es tomēr drīzāk skatītos Eiropā, jo te nekā par to naudu nebūs, te pārpircēji pārāk aktīvi strādā, Eiropā tādu auto pircēji principā ir tikai šie paši pārpircēji.[/quote]

Nu ar jaunajām cenām nodoklis + piereģistrēšana sanāk 200€, bet gan jau tur vajadzētu būt numura piešķiršana un jāiet TA. Īsti nezinu to kārtību.
Nu un aizbraukt pakaļ un atvest kaut vai pašam, sanāks vēl kādi 250€, kā minimums.
Īstenībā nezinu, tur jāmeklē un jāskaita sīki. Lai nu kā, laiks vēl ir, un nesteidzos. Tāpēc, varat piedavāt, varbūt te ko atradīšu, kāds ziedos manai apgādībai savu dīzeļauto līdz 1000€. Ja būs kaut kas, kas gāzīs no kātiem, vēl varbūt kādus divus simtus atradīšu. :D
Bija nesen ss.lv, viens w210 om606 turbo, viss sametināts, vasarā vajadzētu sakrāsot, bet tā viss kā vajag, piepildīts ar funkcijām līdz ausīm. Un ar cenu mēs arī vienojāmies. Sarunājām pēc svētkiem sazvanīties un tad jau brauktu savākt. Pienāk laiks, zvanu čalim, šis man pasaka, ka ir izdevies apsviest uz jumta un vairs nav ceļams. :D :D Veiksme man seko.

06. Janvāris 2017, 23:30

Ikgadējais nodoklis būs jebkuram auto, arī uz vietas pirktam. Tā ka to vairs nevar rēķināt. Vai pērc auto decembrī, maksā par vienu mēnesi un pārējo novilcini līdz nākamā gada beigām.
Publicēt atbildi