03. Janvāris 2016, 16:53
Mizx rakstīja:Te tak interesanto sludinājumu diskusijā ir saite uz Andrey45 W124. Labāku Latvijā tagad atrast būtu izaicinājums. Viņa auto gadu neatceros, par nobraukumu nav jāsatraucas, jo viss taisīts, gan jau vismaz reāls virsbūvei, ja pārējais nomainīts.
03. Janvāris 2016, 16:59
BenZ rakstīja:Jā, bija zemūdens akmeņi, vācietim braucot garām rumbulai kārba nojuka, vasarā, un šis uzreiz nogrūdis šamējiem.
03. Janvāris 2016, 17:00
lietus rakstīja:Mizx rakstīja:Te tak interesanto sludinājumu diskusijā ir saite uz Andrey45 W124. Labāku Latvijā tagad atrast būtu izaicinājums. Viņa auto gadu neatceros, par nobraukumu nav jāsatraucas, jo viss taisīts, gan jau vismaz reāls virsbūvei, ja pārējais nomainīts.
Kaut kaa neatradu ne "interesanto" sludinaajumu sadaļu ne arii kaadu citu, kur tuvaakajaa laikaa kaads tirgotu w124
Atsuuti luudzu linku
03. Janvāris 2016, 17:00
lietus rakstīja:Mizx rakstīja:Te tak interesanto sludinājumu diskusijā ir saite uz Andrey45 W124. Labāku Latvijā tagad atrast būtu izaicinājums. Viņa auto gadu neatceros, par nobraukumu nav jāsatraucas, jo viss taisīts, gan jau vismaz reāls virsbūvei, ja pārējais nomainīts.
Kaut kaa neatradu ne "interesanto" sludinaajumu sadaļu ne arii kaadu citu, kur tuvaakajaa laikaa kaads tirgotu w124
Atsuuti luudzu linku
03. Janvāris 2016, 17:04
BenZ rakstīja:Jā, bija zemūdens akmeņi, vācietim braucot garām rumbulai kārba nojuka, vasarā, un šis uzreiz nogrūdis šamējiem. Neko tādu tajā melnajā neredzu, es pat teiktu ka saguris un kolhozs. Bez aizvainojumiem. Un pērkot w124 aprīkojums nebūtu tā lieta uz ko ieciklēties, bet gan virsbūves stāvoklis. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... edhmf.html
03. Janvāris 2016, 17:09
lietota karba laikam 120€ pat nav jegas restauret. Un virsbuve ir vel kads arguments, jo melnais Latvija ir no 2003 gada, un skate vinam nav ieta, pedejo reizi 2014 gada un tie vieninieki jaunpar kko liecina. Es zinu kāda ir w124 rusa
vari man nestastit
03. Janvāris 2016, 17:13
Mizx rakstīja:lietus rakstīja:Mizx rakstīja:Te tak interesanto sludinājumu diskusijā ir saite uz Andrey45 W124. Labāku Latvijā tagad atrast būtu izaicinājums. Viņa auto gadu neatceros, par nobraukumu nav jāsatraucas, jo viss taisīts, gan jau vismaz reāls virsbūvei, ja pārējais nomainīts.
Atsuuti luudzu linku
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e300/hcngj.html
03. Janvāris 2016, 17:29
03. Janvāris 2016, 17:38
03. Janvāris 2016, 17:38
BenZ rakstīja:Tad tu nekad neesi braukajis un skatijies w124 kas ir ieks ss.lv pat pa 2000€ :mhihi: lietota karba laikam 120€ pat nav jegas restauret. Un virsbuve ir vel kads arguments, jo melnais Latvija ir no 2003 gada, un skate vinam nav ieta, pedejo reizi 2014 gada un tie vieninieki jaunpar kko liecina. Es zinu kāda ir w124 rusa :mhihi: vari man nestastit