Publicēt atbildi

Sludinājums no ss.lv

24. Maijs 2019, 09:18

Sveiki,varbūt kāds no klātesošajiem ir bijis skatīties vai zin ko konkrētāk par šo auto?
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... bldch.html

Re: Sludinājums no ss.lv

24. Maijs 2019, 12:35

Man liekas, ka nesen ssā bija tieši šitāds pats sarkans un arī ar gāzi un 2.2, tikai lētāk :D

13. Jūnijs 2019, 21:19

Varbūt kādam ir pāris labas un liekas vasasaras riepas uz 195/65 R15 ko nopārdot? Man viena uzmeta pumpu...jāmaina... :(

13. Jūnijs 2019, 23:48

Ugis rakstīja:Varbūt kādam ir pāris labas un liekas vasasaras riepas uz 195/65 R15 ko nopārdot? Man viena uzmeta pumpu...jāmaina... :(

Kaut kādas atrastos, bet diezgan stipri pabrauktas. Taisīju revīziju garāžā un atradās noglabātas "a ja nu noder" režīmā.

14. Jūnijs 2019, 11:34

Ugis rakstīja:Varbūt kādam ir pāris labas un liekas vasasaras riepas uz 195/65 R15 ko nopārdot? Man viena uzmeta pumpu...jāmaina... :(

Tikko pie MMK paņēmu divas jaunas riepas, jo izrādās, ka pakaļa dilst ātri, ja daudz brauc.. :D 54 eur par Sunfulliem. Ko vairāk vasarai vajag, nez :hvz:

14. Jūnijs 2019, 11:42

Kurjers rakstīja:

Tikko pie MMK paņēmu divas jaunas riepas, jo izrādās, ka pakaļa dilst ātri, ja daudz brauc.. :D 54 eur par Sunfulliem. Ko vairāk vasarai vajag, nez :hvz:

Vienu reizi tādas pamēģināju — vairs nekad! Kad protektors vēl izskatījās labi, bet ABS sāka strādāt pilsētā bremzējot pirms gājēju pārejām, tad sapratu, ka tie brīnumi nekam neder.
Un vispār man aizdomas, ka par tādu cenu kluba biedriem pie Ozola varētu sanākt riepas ar vārdu.

14. Jūnijs 2019, 11:47

Ozols, yo! :rox:

:super:

14. Jūnijs 2019, 12:02

Cenu norādīju par abām kopā. Nedomāju, ka par 27eur/gab kāds var piedāvāt riepu ar vārdu :hvz: lai nu kā - brauks un redzēs.

14. Jūnijs 2019, 12:14

Kurjers rakstīja:Cenu norādīju par abām kopā. Nedomāju, ka par 27eur/gab kāds var piedāvāt riepu ar vārdu :hvz: lai nu kā - brauks un redzēs.

Vai šādi tās izskatās?
Attēls

14. Jūnijs 2019, 12:19

:turks:

Attēls
Publicēt atbildi