Publicēt atbildi

Re: Antikvariāts

14. Februāris 2015, 14:55

Nesen pieliekamajā atradu vectēva fotoaparātu. FED 4. Made in USSR. Saprotu, ka nav nekāds miljonu vērtais, bet tomēr, mest miskastē arī negribētos, viņam vispār ir kaut kāda vērtība?

14. Februāris 2015, 15:24

salventiy rakstīja:Nesen pieliekamajā atradu vectēva fotoaparātu. FED 4. Made in USSR. Saprotu, ka nav nekāds miljonu vērtais, bet tomēr, mest miskastē arī negribētos, viņam vispār ir kaut kāda vērtība?

Vienkārši un īsi (t.i. pavirši) skaidrojot FED vēsturiski bija Leica nelegālais pakaļdarinājums. Rezultātā tas aparāts jebkurā gadījumā ir daudz, daudz labāks par tajos laikos populāro Zenit. FED bija profesionāļu izvēle no pieejamā Padomju Savienībā.

14. Februāris 2015, 17:42

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:Nesen pieliekamajā atradu vectēva fotoaparātu. FED 4. Made in USSR. Saprotu, ka nav nekāds miljonu vērtais, bet tomēr, mest miskastē arī negribētos, viņam vispār ir kaut kāda vērtība?

Vienkārši un īsi (t.i. pavirši) skaidrojot FED vēsturiski bija Leica nelegālais pakaļdarinājums. Rezultātā tas aparāts jebkurā gadījumā ir daudz, daudz labāks par tajos laikos populāro Zenit. FED bija profesionāļu izvēle no pieejamā Padomju Savienībā.

Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?

14. Februāris 2015, 18:14

salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:

Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?

Es pajautāšu, varbūt zinu, kam kas tāds var interesēt!

14. Februāris 2015, 20:05

Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?[/quote]
Es pajautāšu, varbūt zinu, kam kas tāds var interesēt![/quote]

Paldies, ja nu kas, padod ziņu PM :)

17. Februāris 2015, 01:37

salventiy rakstīja:Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?

Es pajautāšu, varbūt zinu, kam kas tāds var interesēt![/quote]

Paldies, ja nu kas, padod ziņu PM :)[/quote]

Kādā stāvoklī aparāts? Gribi pārdot (par cik) vai atdot vai iemainīt pret kautko? :)

17. Februāris 2015, 12:16

Tādus aparātus pašlaik īpaši neviens nelieto,ir tikai kolekcionāri kas krāj viņus,
Vēl ir jauna fiška uz jaunajiem digitālajiem liek vecos objektīvus un sanāk īpatnējas bildes.
Cena no 10 -50 eiro,kā paveiksies :ata:

17. Februāris 2015, 14:02

Ugis rakstīja:
salventiy rakstīja:Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?

Es pajautāšu, varbūt zinu, kam kas tāds var interesēt!

Paldies, ja nu kas, padod ziņu PM :)[/quote]

Kādā stāvoklī aparāts? Gribi pārdot (par cik) vai atdot vai iemainīt pret kautko? :)[/quote]

Aparāts ir ļoti labā stāvoklī, nav ne skrambu nekā, tikai tas ādas maciņš nedaudz paskrambāts, bet nekā nopietna.
Es nezinu, viņa cenu, pa cik aptuveni viņu varētu pārdot, šeit pie mums neviens nevērtē.

17. Februāris 2015, 17:36

Es nezinu, viņa cenu, pa cik aptuveni viņu varētu pārdot, šeit pie mums neviens nevērtē.[/quote]

Vērtē,es rakstiju 10-50 eiro,atkarībā no komplektacijas stāvokļa utt,bet tas ir izsolē.
Varu palīdzēt pārdot ja ir interese :alus:

21. Februāris 2015, 23:21

CCCP :alus:
Attēls
Publicēt atbildi