14. Februāris 2015, 14:55
14. Februāris 2015, 15:24
salventiy rakstīja:Nesen pieliekamajā atradu vectēva fotoaparātu. FED 4. Made in USSR. Saprotu, ka nav nekāds miljonu vērtais, bet tomēr, mest miskastē arī negribētos, viņam vispār ir kaut kāda vērtība?
14. Februāris 2015, 17:42
Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:Nesen pieliekamajā atradu vectēva fotoaparātu. FED 4. Made in USSR. Saprotu, ka nav nekāds miljonu vērtais, bet tomēr, mest miskastē arī negribētos, viņam vispār ir kaut kāda vērtība?
Vienkārši un īsi (t.i. pavirši) skaidrojot FED vēsturiski bija Leica nelegālais pakaļdarinājums. Rezultātā tas aparāts jebkurā gadījumā ir daudz, daudz labāks par tajos laikos populāro Zenit. FED bija profesionāļu izvēle no pieejamā Padomju Savienībā.
14. Februāris 2015, 18:14
salventiy rakstīja:Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:Nesen pieliekamajā atradu vectēva fotoaparātu. FED 4. Made in USSR. Saprotu, ka nav nekāds miljonu vērtais, bet tomēr, mest miskastē arī negribētos, viņam vispār ir kaut kāda vērtība?
Vienkārši un īsi (t.i. pavirši) skaidrojot FED vēsturiski bija Leica nelegālais pakaļdarinājums. Rezultātā tas aparāts jebkurā gadījumā ir daudz, daudz labāks par tajos laikos populāro Zenit. FED bija profesionāļu izvēle no pieejamā Padomju Savienībā.
Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?
14. Februāris 2015, 20:05
17. Februāris 2015, 01:37
salventiy rakstīja:Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?
[/quote]
17. Februāris 2015, 12:16
17. Februāris 2015, 14:02
Ugis rakstīja:salventiy rakstīja:Paldies par informāciju, bet tomēr, man no viņa nebūs jēgas, bet mest ārā negribas, varbūt ir kāds kuram tas varētu noderēt?
Es pajautāšu, varbūt zinu, kam kas tāds var interesēt!
[/quote]
[/quote]17. Februāris 2015, 17:36