Switch to full style
Publicēt atbildi

Skrūves

06. Jūnijs 2015, 22:14

Pērku komplektu ar garajām skrūvēm. Drīzumā iespējama disku uz 18 iegāde, un kā man liekas, tad tos ar manām īsajām skrūvēm nesanāks, tādēļ varbūt kādam nevajadzīgas stāv garās skrūves, rakstiet PM.

Re: Skrūves

06. Jūnijs 2015, 22:18

Skrūves pērc tikai kopā ar diskiem vai (sliktākajā gadījumā), kad ir jau diski. Skrūves var stipri atšķirties un ir diski, kuriem ir speciālas skrūves — citiem nederīgas un bez neoriģinālām alternatīvām, piemēram, šie MB diski ir tādi, kam speciālas sava garuma skrūves ar papildu pagarinātām galviņām:
Attēls

07. Jūnijs 2015, 13:19

Mizx rakstīja:Skrūves pērc tikai kopā ar diskiem vai (sliktākajā gadījumā), kad ir jau diski. Skrūves var stipri atšķirties un ir diski, kuriem ir speciālas skrūves — citiem nederīgas un bez neoriģinālām alternatīvām, piemēram, šie MB diski ir tādi, kam speciālas sava garuma skrūves ar papildu pagarinātām galviņām:
Attēls

Man sanāca tā, ka tās pašas skrūves, kuras tur manus vecos AMG, turēja arī manus pirmos diskus, platos uz 18. Nezinu, kā tas varēja sanākt.

07. Jūnijs 2015, 14:26

Nekāda brīnuma tur nav, skrūves jau neatšķiras pēc disku diametriem, bet to konstrukcijas vispār. Tāpēc tieši saku — par skrūvēm jādomā tajā brīdī, kad ņem diskus.

07. Jūnijs 2015, 20:55

Un vel lielu uzmanību jāpievērš vai skrūves ir ar konusu vai sfēru.

08. Jūnijs 2015, 12:55

Man ir 20 skruves, es ar to skruve savus R17. Varu pardod.

08. Jūnijs 2015, 21:54

pieņemsim uz maniem bbs Aero 2 der tās pašas skrūves kas maniem pelmeņiem derēja

08. Jūnijs 2015, 22:00

Paldies par palīdzību. Manas skrūves īsās šiem diskiem derētu tikai uz pusi vītnes, bet iegādājos 20 gabalus garās skrūves, un tagad viss kārtībā :) Pašam diski patīk, un tumšajā krāsā izskatās diezgan patīkami :) Atliks tikai kādu dienu nopulēt un ievaskot. :)

Attēls
Publicēt atbildi