Dažāda veida noderīga informācija
01. Jūnijs 2012, 13:29
Ko jūs domajāt par to ka mazgā mašinu ar Fairy? tas var nodarīt kādu skādi vai ne? es mazgāju. itkā nekāda vaina diezgan maz vajag un ļoti labi mazgā.
01. Jūnijs 2012, 13:48

nu tas ir diezgan dumji.
fairy attauko, ātrāk tas spainis rūsēs un nekādu aizsārgkārtu
01. Jūnijs 2012, 14:00
01 June 2012 14:48:51 bite747 rakstīja:

nu tas ir diezgan dumji.
fairy attauko, ātrāk tas spainis rūsēs un nekādu aizsārgkārtu
a es pēc tam ievaskoju.
01. Jūnijs 2012, 14:52
Ar FAIRY vari mazgāt pirms krāsošanas! Punkts!
01. Jūnijs 2012, 14:58
Vasks jau tikai pa virsu. Piekrītu, ka tā ir muļķīga doma. Tie līdzekļi tomēr ir ļoti agresīvi un ir paredzēti tādām virsmām, kas pacieš ļoti spēcīgas ķīmijas. Pat uz speciālajiem līdzekļiem, kas paredzēti kukaiņu šķīdināšanai ir brīdinājumi, lai 2x padomā, pirms to lieto.
01. Jūnijs 2012, 15:28
nu katrā ziņā bija biedzies auto šampuns un biju dzirdējis ka labi nomazgājās. tad uz nakamo reizi nopirkšu auto šampunu.
ā un velviena lieta pats nēsu darijis bet esmu dzirdējis ka pirms vaskošanas nomazgā ar cillit bang. itka tur visu atkaļķo vai ko. un baigi spīdot mašīna pēc tam.
01. Jūnijs 2012, 18:05
01 June 2012 16:28:08 Krizix rakstīja:
nu katrā ziņā bija biedzies auto šampuns un biju dzirdējis ka labi nomazgājās. tad uz nakamo reizi nopirkšu auto šampunu.
ā un velviena lieta pats nēsu darijis bet esmu dzirdējis ka pirms vaskošanas nomazgā ar cillit bang. itka tur visu atkaļķo vai ko. un baigi spīdot mašīna pēc tam.
Galīgi traks... Paņem vēl ar Skaidru noberz...
01. Jūnijs 2012, 18:08
01 June 2012 15:58:04 Mizx rakstīja:
Vasks jau tikai pa virsu. Piekrītu, ka tā ir muļķīga doma. Tie līdzekļi tomēr ir ļoti agresīvi un ir paredzēti tādām virsmām, kas pacieš ļoti spēcīgas ķīmijas. Pat uz speciālajiem līdzekļiem, kas paredzēti kukaiņu šķīdināšanai ir brīdinājumi, lai 2x padomā, pirms to lieto.
Mizx šoreiz pilnīgi garām!!!Fairi ir viss nekaitīgāks no visiem zināmiem auto mazgāšanas līdzekļiem kuri satur ,,поверхностно активные вещества,, ( sorry nezinu kā latviski) un nesatur skābes! Vispār ir poņa ar ko mazgā automazgātuvēs Jūsu mašīnas? Ko satur auto šampūni? Zinat ar ko tīra ādas salonus (melnus) kad klients neredz?Ar traktor tehnikas līdzekļa koncentrātu kurš satur kā minimums 3 veidu skābes!Tāds salons pus gadu novilks un čau.
Pēdējo reizi laboja
vabo - 01. Jūnijs 2012, 18:09, kopā labots 1 reizi.
01. Jūnijs 2012, 18:23
vabo, Tu ļoti kļūdies, vai arī es nezinu, kur ņem tādu informāciju. Man ir pretēja, kā jau paudu. Bet varam te neizplūst liekās diskusijās. Auto ķīmijai pēc definīcijas ir pilnīgi citas prasības un citi efekti kā trauku mazgāšanas līdzekļiem. Ir tāda lieta kā datu drošības lapas — pirmā vieta, kur salīdzināt šo informāciju.
01. Jūnijs 2012, 23:41
Ar Fairy domaju neka traka nebus. Tiesam, jus tacu nezinat ar ko mazga automazgatuves. Sesi gadi atpakal bralis bija nomazgajis pusgadu vecu BMW ar Fairy (pirms tam bija apstradata MR.Cap ar aizsargkimiju), bija idealniks. Vechi moikas salonus mazga ar Fairy palidzibu (jums laikam stasta, ka kimisko taisa).
Par kukainu kimijam. Nopirku koncentratu. Jaskaida 35ml uz litru udens prieks kukainiem un 40ml uz litru prieks motora mazgasanas. Pardeveji bija ielejusi so skidrumu limonades pudele vakara taisot veikalu ciet. No rita atnaca, bet plastmasas pudele saesta lupatas, koncentrats pa gridu.Tas ta, salidzinasanai.