14. Janvāris 2015, 16:37
SVeiki interesē, kādu eļļu atrumkārbā jāgāž šim dampim - w221 S63 AMG 2007. gads.
Zinu, ka ATF 6, jeb DEXTRON 6 hvz kā viņu tur sauc, ir līdz 6 ātrumiem, bet šitam jau septiņi, značit vajag kkadu 7, vai 8 ciparu???
14. Janvāris 2015, 16:41
kas tur stāv ? 7G-TRONIC vai 7G-TRONIC PLUS ? dabon kodu (piem. 722.9)
14. Janvāris 2015, 16:47
HVZ kas tur stāv, PALDIES dievam nav MANS.

Kā lai noskaidroju?
14. Janvāris 2015, 16:49
DIEMŽĒL nav TAVS !!!!!
P.S. Atmet VIN numuru čerez PM , paskatīsimies datos
14. Janvāris 2015, 17:01
Tagad uz sitienu nevaru dabūt to kodu, bet eļļu tad vajag uzreiz.

ŠAUSMAS.
Lasīju forumos kkados, ka tur noteikti MB kkāda orģinālā eļļa!
14. Janvāris 2015, 17:05
Tā ir, bet ir zināmas atšķirības, īstam AMG bik atšķirties var no parastajiem MB !!! Ieliesi nepareizo, nokausiet kārbu ibio
14. Janvāris 2015, 19:25
MB ar ātrumkārbu eļļām sarežģīti, jo diemžēl šiem jaunajiem neder neoriģinālās. Tur jāskatās gan pēc kārbas koda, gan MB iekšējās ātrumkārbu eļļu numerācijas. Es tagad ātrumā pateikt nevaru, pats pirms kāda mēneša skatījos un sapratu, ka principā ir mazliet ko iespringt lai saprastu, kādiem gadiem kādās kārbās kāda eļļa. Bet rēķinies, ka tikai oriģinālā, es pat nedomātu par citām! Cena tai pavisam normāla. Un tāpat to jāmaina servisā pie datora, jo 100%, ka kārba (nejaukt ar motoru) kļūdas tādam salasījusi, to saku kā AMG braucējs.
04. Februāris 2015, 13:00
Paldies, visiem, kas man taja vakarā ātrumā centās palīdzēt, tovakar, sapratām, ka serviss būs jaatliek uz citu dienu un pareizi arī izdarījam. Dzeks aizbrauca uz MB centru un tur nopirka oriģinālo eļļu.
GALVAS SAPES BEIGUŠĀS
Bet jā, pa arzemju forumiem rakstīts, ka tikai un vienīgi ORIĢINĀLĀ!