Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 136 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: S Class
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Septembris 2017, 23:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Vispār jau fakts — pārāk liela diametra diski jau vienā brīdī vairs nav skaisti, bet ir stulbi. Tāda man arī ir pirmā doma ieraugot kādu, kas pārspīlējis ar diametru. Protams, katram modelim tas ir citādi, bet kopumā veselais saprāts ir jāpieslēdz. Man arī šķiet, ka ikdienai Latvijā 18 collas ir maksimums jebkurā gadījumā, bet bieži vajadzētu pietikt ar R16. Baigi žēl tādas auto mocīšanas. Piemēram, ar W210 pa Latviju būs nobraukti jau 100000 km, bet aizmugurē pa visu to laiku laikam 2 bukses nomainītas, piedevām, iepriekšējais tā lietotājs (brauca apmēram gadu) nebija aizrāvies ar auto remontēšanu. Esmu tam svārstījies par R18, bet pagaidām tomēr veselais saprāts noturējis pie R17, izskata ziņā atšķirību šiem diviem diametriem es nespēju novērtēt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 06:46 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Augusts 2014, 12:19
Atbildes: 97
Mašīna: c124, s320
Richy rakstīja:
Sildīt ar fēnu ieplūdi ir "skaistums prasa upurus"? :D Man šķiet, ka tā ir lauksaimniecība.

Iesaki savu variantu pielaist mašīnu-1 grādā, lai nebūtu lauksaimniecība? tas ka sprauslas sliktas to jau pamana tikai pie zemām tempratūrām.

Par disku izmeriem: S klase ar 16 vasarā paskats jau "labs", tas ka piekare dzīvo 10x ilgāk nenoliedzu, bet vai visu var izmērīt naudā?

Es jau tik padalījos ar info pēc savas pieredzes, ja vēl kads gribes 19" jārēķinās ar sekām tas ar viss.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 06:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Droši vien, ka tās 19collas nebija vienīgais noteicošais. Pieņemu, ka piekare jau gāja uz beigām, bet 19 collu diski pielika tai punktu. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 08:54 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Rihardc124 rakstīja:
Richy rakstīja:
Sildīt ar fēnu ieplūdi ir "skaistums prasa upurus"? :D Man šķiet, ka tā ir lauksaimniecība.

Iesaki savu variantu pielaist mašīnu-1 grādā, lai nebūtu lauksaimniecība? tas ka sprauslas sliktas to jau pamana tikai pie zemām tempratūrām.

Par disku izmeriem: S klase ar 16 vasarā paskats jau "labs", tas ka piekare dzīvo 10x ilgāk nenoliedzu, bet vai visu var izmērīt naudā?

Es jau tik padalījos ar info pēc savas pieredzes, ja vēl kads gribes 19" jārēķinās ar sekām tas ar viss.

Nekā personīga, sorry. Negribēju aizskart.
Es tikai skaļi domāju un mēģinu attaisnot savus lielos izdevumus MB uzturēšanā. Mana pieeja bija laicīga diagnostika un detaļu maiņa vēl pirms tās pavisam izbeidzas.
Sanāca ļoti dārgi, bet iztiku bez lauksaimniecības.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 13:25 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2016, 01:21
Atbildes: 202
Mašīna: MB W220 S320 CDI 2004g. 204zs.
Jā Rihardc124, no manas puses tie nav pārmetumi, tikai subjektīvs viedoklis. Loģiski, ka katram ir sava gaume un dēļ gaumes karus rīkoja, tā kā viss štokos. ;)
Redz ir tāda nianse - tu uzliec autiņam lielākus diskus un tavuprāt kas no tā mainās? Skaistums? Kādā veidā autiņš var palikt glītāks tikai no diskiem man tas nav saprotams. Tava autiņa diskus neredz neviens cits, izņemot tevi pašu 2x dienā īsu mirkli pirms sēdies autiņā. Es vēl saprastu, ja auto stūri uzliktu smukāku. Vai paneli nomainītu LED. :D Visiem pārējiem ir dziļi pie vienas vietas, vai tev tur būtu 16" vai 19". Tie, kas zina, kas ir W220, tie tā pat saprot, ka galvenais ir šī autiņā komforts un to mazo "neko", ko izspieda Brabus un AMG no šī dizaina, saprot tikai 0,0000001% LV iedzīvotāju.
Vispār par auto izskata uzlabošanu es uzskatu, ka izskata maiņai būs vienmēr komplekts. Kopā ar diskiem nopietnāki bremžu diski, bet proporcionāla izskata, nevis 22" diski ar bremžu diskiem priekš 13"... redzami dārgā gala supporti neona krāsā, kruts bodu kits un obligāti - sportisks vai nikns krāsojums. Un tas būtu minimums, jo bez doppelherz motoram tas ir feiks, acu aizmālēšana. Tad arī katrs otrais atskatīsies. Pagaidām neskatoties kādus diskus tu tur liec, tā ir tā pati vecā grabaža un tieši to uz ceļa visi redz.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 13:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Nu, nu. Autiņam smukus diskus uzlikt ir kā jaunu meiču smukā kleitā ietērpt! :love: :love: :love:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 14:37 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Augusts 2014, 12:19
Atbildes: 97
Mašīna: c124, s320
gunbox, jā par gaumi nestrīdas.

Esmu viens no cilvekiem, kam patīk arī atskatīties uz auto, kad tiek noparkots.

Man viedoklis par auto skaistumu. Lai autiņš labi izskatītos ir trīs pamat lietas auto krāsā, dizains, diski. Ja divas no šīm lietām neiet kopā tad jebkura gada auto izskatīsies pēc grabažas. Kautvai 2017 gada.
Jebkura gada auto ar metāla diskiem un normaliem baloniem izskatās pēc suu*a, vēl jo vairāk s Klase, bet komforts ir, tas gan.
Un neiet runa ko citi par to padomās, bet nu priekš sevis tak dzīvo.

Es tik tā cik cilvēku tik viedokļu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 14:56 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

benzman
Nu nez nez...pie kā tad tu pielīdzināsi jaunu kuzava krāsu? Pie krūšu izmēra palielināšanas? :D Kā reiz smuka kleita būtu pielīdzināma kuzava krāsai, bet diski jaunām tupelēm. Teiksi, ka tu pat neievēro nevienu meiču, ja viņai nav spīzdīgas pastalas? :shura:

Rihardc124
Kā reiz tieši par gaumi strīdās. ;)
Man jau arī patīk jauni, lielāka izmēra, smuki diski, bet tā skaistuma izvēle ir pamatota tikai tajās valstīs, kur ir ceļi. Mūsu valstī drīz būs jāpāriet uz šādām riepām.
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2017, 15:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Kaut kur viena tante pieturā teica, ka stilam un konceptam atbilstoši diski uzlabo auto kopskatu pat līdz 30% :smokin:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Septembris 2017, 09:28 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Es pat varētu saderēt, ka šī auto īpašniekam auto izskatu diski paceļ līdz pat 80%. :mhihi:

Attēls

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 136 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012