20. Janvāris 2017, 13:35
20. Janvāris 2017, 15:33
Ar šo manuālo regulēšanu problēma risināta, bet katru reizi pārslēgties un pieregulēt, jo iestatījumi nometas, ir marazms. Kad uzliek loga atkausēšanu, tad arī esmu novērojis, ka vadītāja pusē uz pusi slitktāk pūš. .gif)
20. Janvāris 2017, 15:43
gunbox rakstīja:W220 ir paredzēts. Pieturot ilgāk recirkulācijas un REST pogu.
https://www.youtube.com/watch?v=WdcjPBBQ9_U
Nr. 1 ir uz logu kreisā pusē, nr2 uz logu labajā u.t.t pa vienam "caurumam".
Defaultā man uz logu pūš normāli tikai labā pusē. Kreisajā pie sala salst ciet no iekšpuses. :D Ar šo manuālo regulēšanu problēma risināta, bet katru reizi pārslēgties un pieregulēt, jo iestatījumi nometas, ir marazms. Kad uzliek loga atkausēšanu, tad arī esmu novērojis, ka vadītāja pusē uz pusi slitktāk pūš.
Par pārējo jā, uz nākošo nedēļu dzīšu pie tehniķa, lai meklē problēmu vai pat izskatās, ka tur var būt arī kas vairāk par vienu. :)
Par kompresoru jā, manuālī kaut kā dīvaini augsts spiediens pieminēts. Visur inetā skatījos, tad tieši ir normas robežās, jo lielāks spiediens kaut ko tur nokaujot.
24. Janvāris 2017, 09:43

24. Janvāris 2017, 11:05
31. Janvāris 2017, 15:28
Par to, ka es tagad viņam parādīju, ka durvis atlaižas pēc piesūkšanās pēc 15-20 sek. viņš teica, ka normāli. Nav informēts, ka jābūt 4-6 sek. citādi nedarbosies. Kaut gan pilns serviss ar meršiem.
Starp citu pirms tam jau tieši dēļ nezināšanas par bloku atsijāju vienu, kurš it kā strādājis ilgi Domeniksā.
10. Februāris 2017, 14:52
Aizdzinu pie sava meistara. 18. Septembris 2017, 07:09

.. Piekare. Ziemā tika braukāts ar r16 diskiem, bet iepriekšējais saimnieks braukājis ar orģinālajiem 18". Un es izdomāju, ka man vaig 19" collas vasarai. Nu un pēc mēneša viss sākās, ik pa nedēļai kautkas, kautkur grabēja. Uz merša vēl stāvēja visas orģinālas sviras, kuras arī tika nomainītas Pilnībā visas sviras priekšā un puse no svirām aizmugurē. Stabilizātori vnk izjuka.18. Septembris 2017, 08:30
Man šķiet, ka tā ir lauksaimniecība.
18. Septembris 2017, 20:36
LV ceļi ir domāti tikai apvidus autiņiem.