11. Jūlijs 2016, 18:53
Nu kā. Ir labi, ka autors pasūdzās un pastāsta cik grūti ir
.gif)
Lai arī visi viņam teicām, ka tā nav laba doma, viņš tāpat to auto paņēma. Par tām diagnostikām gan piekrītu. Ja tu taisies ņemt vecu premium klases auto, tad ir vienalga ka viņš izskatās labi.. Tādus pilnīgi noteikti jāved uz diagnostiku
11. Jūlijs 2016, 20:07
Es nospēlēju loterejas spēli. Skolā štukojām ar skolotāju, ka ir daudzi elektriķi, kas taisa dignostiku, bet ieraugot kodu neko tā arī nevar izskaidrot, pie kā meklēt. Un tikai retais spēj izskaidrot un sataisīt tā, kā pēc grāmatas. Neko neslēpšu. Auto diagnostiku neveicu, neko nepārbaudīju. Auto cena, ieskaitot veco mersi- 3750€. Es apzinājos, ka būs kaut kas jāmaina, bet nebiju cerējis, ka pirmais remonts būs tik ātri.
Principā jau apzinos, ka paša vaina vien ir, bet tas bija sakarīgākais, kas bija ssā.
12. Jūlijs 2016, 08:46
Nu beidz... Par tādu cenu jau tiešām nevajadzēja gaidīt pilnīgi neko.
Kā jau es kādreiz rakstīju un saņēmu pretī komentāru vētru, tad pat w211, kurš TA izgāja pa nullēm, es ieliku 1.5k eur piekarē un apkopēs. Un tā nebija airmatic piekare.
No tā es konstatēju, ka pareizs W211 maksā pāri pa 10k eur. S klasei noteikti jāmaksā vairāk.
12. Jūlijs 2016, 10:00
salventiy rakstīja:Es nospēlēju loterejas spēli. Auto cena, ieskaitot veco mersi- 3750€. Es apzinājos, ka būs kaut kas jāmaina, bet nebiju cerējis, ka pirmais remonts būs tik ātri.
Par šo summu nekas dikti prātīgs gan parasti nesanāks. Ja motora galvenās kaites ir novērstas, tad atjauno AirMatic un izbaudi S Klasse
12. Jūlijs 2016, 16:33
Nu nez, pa tādu ciparu varēja ko labāku atrast. Lai nu kā, cīnies! Es jau ar esmu iepircies... Divreiz! Tiesa, summa apmēram 4x mazāka, bet S124 beigās izrādījās 4matic, bet S210 vienkārši neceļams

Kā saka... pieredze rodas praksē
12. Jūlijs 2016, 19:16
Ja būtu mana izvēle, es ņemtu te no foruma to sudraba universāli, bet pašam nav naudas, lai iegādāties, un tagad jau tā aizgāja w220, un māte saka, ka w124 un w140 ir veču mašīnas.