Publicēt atbildi

Re: S Class

15. Decembris 2016, 15:30

Par kārbu - man bija līdzīgi. Steidzami maini eļļu kārbā!!!
Par stiklu - tas jau nav S klases bēda, bet vecums un nobraukums.

15. Decembris 2016, 16:00

Man vieglāka kāja - 6,5 - 8,5L. Mērot no bākas līdz bākai konstatēju, ka digitālais ļoti precīzi rāda.
Esmu arī mazākus rādītājus sasniedzis. 90km nobraucis ar vidējo ātrumu 83km/h biju dabūjis 5,6L. Bet tā parasti uz štrāses 6,3-6,7L

Ar ātrumkārbu līdzīga šaize. Kamēr auksts, tikmēr uz mazajiem robiem grūdieni. Jāspiež lielāki apgriezieni, tad grūdieni nav tik izteikti. Diez ar ko tas varētu būt saistīts. Kad pirku, tad bija ļoti nenozīmīgs grūdiens arī kaut kāds otrais vai trešais robs, tagad jau ir vairāki. Kā uzsilst - ideāli pārslēdzas. Pilnā eļļas maiņa recro.eu nepalīdzēja. Liekas, ka pat vairāk jūtami grūdieni aukstai. Vecā eļļa esot bijusi ciešamā stavoklī. Iepriekšējā tikusi mainīta Domeniksā. 250 vs 150€ tomēr šķirba ir.

Domāju, ka nav tādas piekares, kas varētu mūsu ceļus izstrādāt. Jautājums ir tikai, cik jūt mazos nelīdzenumus un cik skan cauri ceļa plaisas. No pārējā jau tā pat drebēs un trīcēs, vienīgi skaņu tā izolēs, ka pamatā ļoti netraucēta braukšana. Testēju jauno Passat Alltrack ar adaptīvo piekari. Viņam interesanti uz komforta skaņu no ceļa ļoti identiski noizolē. Visas skaņas no ceļa paliek 2x klusākas, dobjākas. Salīdzinoši Skodai vispār jāsaka, ka nav adaptīvās piekares. Tas ko viņi tur mārketē ir tikai sava veida šūpoles uz aizmugures tiltu.

Njā, manējam ir tas prieks baudīt Bose. Skaņa :super:
Tā padomājot, neesmu pārliecināts vai maz kādreiz man gribēsies pārsēsties uz mazāk izolētu auto bez pneimo.

15. Decembris 2016, 17:30

Pie grudieniem varetu but vainigas atsperes ieks vadibas bloka, atsperes maksaja paris eiro, pie viena parbaudit solenoidus un plati, ja ir veca karba. Tas atsperes paliek trauslas un luzt uz pusem

15. Decembris 2016, 17:40

Kur atrodas tādi speci, kuri varētu bez kosmosa nočekot tevis teikto?
Atceros, ka man priekš bembja tas pats recro iešķieba ātrumkārbas remontam 2tk. € cenas piedāvājumu, neatkarīgi no tā, kas jāremontē. :doh:

15. Decembris 2016, 17:42

Pats to vari izdarit, nonem karteri karbai, un vadibas bloku teoretiski var neskruvet nost, man liekas var tur pat no sana plaksni noskruvet un iznemt varstus ara kopa ar atsperem, kkur bildes man bija ieliktas, neka sarezgita
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

17. Decembris 2016, 22:57

Rihardc124 rakstīja:Nedaudz pastāstīšu par savu pašreizējo pieredzi par w220 konkrēti s320CDI, 02g ar noskrējienu uz spidometra 168K km. Braucu katru dienu ~ 65km. Sākšu ar to, kas patīk šai auto (subjektīvs viedoklis protams).
1. patīk auto plašais salons, man augums 1,95, komfortabli varu iekārtoties un aiz manis vēl ir iespējams iesēsties (cilvēkam ar Kājām ). 2. klusums salonā pat ar dīzeli. 3. benķi lieliski, radīti manam dupsim :D un mugurai 4. apgaismojums, salona dizains atstāj patīkamas sajūtas pēc katra brauciena 5. Griezes moments, ļoti patīkams, pilnībā manas vajadzības apmierina, patēriņš 8,5-9 litri/100, nējūt auto masu paātrinoties un pat bremzējot. 6. Piekare, strādā labi, mazās bedrītes tiek apstrādātas lieliski, lielās iešūpo auto un "izpeld" cik vien līgani iespējams 7. Automāts slēdzas perfekti (5 atrumi)
Nu un lietas, kas nepatīk: 1. un pats kaitinošākais, bļin auto ~90k vērtībā (jauns), bet audio skaņas kvalitāte ir ļoti maigi izsakoties mēsls (nav BOSE sistēma), ieslēdzot aizmugurējā loga apsildi, pazūd FM signāls, izsmiekls ne radio 2. Lipīgās stūres pogās, fuuu 3. Pagrieziena rādītāja skaļais tikšķis, klusajā salonā vajadzētu būt uz pusi klusākam. 4. Nav komforta bloks, kas automātiski aizvērtu logus, lūku, kad aizver auto ar pulti 5. Kamēr auksta kārba 2 robā pārslēdzas ar sitienu, uzsilst tad slēdzas perfekti 6. Bagāžnieka vāku ar pulti atvērt var, bet aizvērt nevar 7. priekšējais stiks viss vienos punktiņos, pret sauli neko neredz, jāmaina 8. Kasko cena 412 e
Sacinājumi (mani): Ļoti patīkams auto ikdienas lietošanai, pēc darba dienas varu izbaudīt braucienu uz mājām. Un zināms respekts satiksmē. Pagaidām nenožēloju nevienu mirkli šo pirkumu.
Uzturēšanas izmaksas: Manītas azimugurejā tilta bukse un amortizātora bukse kopā 20e. Termostats ~26e. sprauslu blīvītes 2e. Siksna 16e Eļas, filtri tas jau pats pa sevi. Rūsa praktiski nav, jo iepriekšējais saimnieks ar kuru pārvietojies 6 gadus, visus bleķus apstrādājis ar pretrūsas mastiku pa nopietno, spārnu, durvju iekšpuses visas izpūstas un tt.
Un ja šķiet, ka S-klases piekare mūsu ceļus apstrādās tik labi, ka nebūs jūtama neviena bedre, tad tas ir fufelis. Kad pierod pie auto bedres jūt, jo Latvijas ceļi iznīcinās da jebkuru piekari, tikai laika jautājums.

Pāris komentāri no manas puses:
1) Nobraukums...
2) Logā ir miljons "drāšu". Ja kaut kas vienots vaļā un nepareizi savienots atpakaļ, tad var būt tādi radio specefekti. Sākumā jāpārliecinās, ka viss sasprausts kā vajag. Otrs variants, ka stikls mainīts un ielikts prastāks, ka kaut kas nav sakritis. Un "meistari" nolēmuši sistēmas apvienot. Parasti sūdzība ir, ka mobilos nevar salonā lietot, ja ir UV starojuma aizsargs, tad vēl būtiskāk, lai visas "antenas" kārtībā.
3) Pagrieziena rādītājam veltie piekasies. Ir normas par minimālo skaļumu un ar skaņas veidu šie it kā ļoti lepojās. Domāju, ka klusais salons kopā ar pagriezienu rādītāju ir kā anekdotē par dzērāju un kaķi: "A on svoimi lapkami po asfaljtu BAM, BAM, BAM..."
4) Kā tas ir, ka nav komforta bloka? Neiespējami! Tas ir pat C-klasēs no 90-to sākuma (ja vispār bija elektriskie logi), W124 tas bija. S-klasē nevar nebūt, cits jautājums vai strādā. Tā ka vēl viena lieta, ko labot.
5) Kārbai aizbrauc padzēst kļūdas, lai speciālisti novērtē eļļas stāvokli, tad arī sapratīsi, vai jāmaina.
6) Priekšējais stikls ir vai nu vecs, vai uzstādīts neoriģinālais. Man bijis, ka gada laikā stikls tās, kā ar smilšpapīru apstrādāts. Kopš tās pieredzes visiem iesaku samaksāt vairāk, bet ielikt OEM stiklus ar visiem attiecīgiem MB logotipiem. Ilgtermiņā patīkamāk un atmaksājas.

19. Decembris 2016, 12:25

Kārbai it kā esot lietderīgi adaptāciju nomest. Vienīgi man nav ne jausmas, kā var pateikt, ka kārbai ir noresetojusies adaptācija. Vienīgi caur original softu.
Esmu izmēģinājis tos variantus, kurus youtubā piedāvā. Ne pīkstiena, ne kaut kas nomirgotu.

19. Decembris 2016, 21:48

Piekrītu visam, 10 dienas ar tādu nobraukāju, 'man patika, bet tie sīkumi kaitināja :)

22. Decembris 2016, 12:50

Pastāstiet, kā var nokrist lampu mazgāšanas sprausla? :hmz:
Viņai teleskopam ar divām skrūvēm ir vienīgais atbalsts? Tjipa skrūvējot nost/virsū bamperi aiz šļauciņas tikmēr rausta, ka aizlūzt stiprinājumi? Tas aukšējās daļas uzgrieznis nekur neskrūvējas? Vai vienkārši kāds ļoļiks ir mēģinājis neveiksmīgi izraut? :D

Attēls

29. Decembris 2016, 10:30

Varbūt kādam ir Rīgas raj. robežās kāds w220 šrotinieks pagalmā. Labprāt iegādātos sprauslu. :)
No ss.lv apzvanītajiem nevienam nav.
Publicēt atbildi