08. Februāris 2016, 20:23
08. Februāris 2016, 20:33
Vel labs variants ir d2/d3, bet prieks d3 budzets pa isu, un tur tik 4.2 bendzins. Tev vajag uz kadu placi aizbraukt kur abi ir blakus, tad visu sapratisi, vel ja nepatik e65 aizmugure, viegli nomainit lukturus un uzlikt bagaznieka vaku no fl.
08. Februāris 2016, 22:14
Un redzējis es esmu viņu pietiekami. Pilnas ielas, var teikt. .gif)
09. Februāris 2016, 10:01
Tomzs rakstīja:Te var diskutēt līdz vēmienam. Ja būtu powers, tad sen jau tiktu apspriesta kāda posta īpašnieka seksuālā orientācija un apkārtējā vide ieņemšanas brīdī.
09. Februāris 2016, 11:21
Misters X rakstīja:Tomzs rakstīja:Te var diskutēt līdz vēmienam. Ja būtu powers, tad sen jau tiktu apspriesta kāda posta īpašnieka seksuālā orientācija un apkārtējā vide ieņemšanas brīdī.
a ko, normāla Latvijas forumu ikdiena
gunbox rakstīja:Man drīzāk būtu nepieciešams W220 īpašnieks pie potenciālā auto apskates, kurš varētu pateikt, ka šis "stopudova ņemams" variants. Bet atkal jau - katram sava kvalitātes un prasību latiņa.
P.S> Esmu jau atkal vienu W220 noskatījis, bet beigās sāku saprast, ka tomēr lietus sensors visdrīzāk viņam nestrādā. Pēc vēstures izskatās, ka vējstikls varētu būt mainīts. Uz pirmās pozīcijas sensoram tak jāreaģē, ja pat auto uz vietas stāv un ūdens tiek uz sensora laukuma? Webasto nevarēja saprast vai viņam ieslēdzas. Pie +3 grādi lampiņa neiedegas, ja piespiež pogu. Protams kādi 300€ rūsas burbuļu novēršanā. Vadītāja durvis nepievelkas, pārējās pievelkas.
09. Februāris 2016, 11:37
09. Februāris 2016, 11:44
09. Februāris 2016, 17:45
Tomzs rakstīja:Smiekli nāk par tādiem tirliņiem.
09. Februāris 2016, 17:46
benzman rakstīja:Par BMW knigu nečital, bet ja ir kaut kas elektrisks, tad tas var būt vai šķērsstabilizators, kas jau pieminēts vai arī amortizatori, kuru eļļa satur sīkas metāla daļiņas un tos polarizējot (elektromagnēts), eļļa vai nu brīvāk vai tieši pretēji grūtāk plūst cauri sistēmai, kā rezultātā ir iespējams dinamikā mainīt amortizatoru cietību.
09. Februāris 2016, 17:53