Publicēt atbildi

Re: BMW E65 vs MB W220

08. Februāris 2016, 20:23

Par W220 ir daudz maz skaidrs. Tādi sīkumi tikai, kurus visdrīzāk viena auto īpašnieks varētu pat nezināt. Teiksim par krēslu komplektāciju veidiem. Cik noprotu MB viņi ir vismaz 4 veidi.
Man drīzāk būtu nepieciešams W220 īpašnieks pie potenciālā auto apskates, kurš varētu pateikt, ka šis "stopudova ņemams" variants. Bet atkal jau - katram sava kvalitātes un prasību latiņa.

Es šeit vairāk gribu saprast vai ir vērts skatīties arī uz BMW e65 pusi.
Tirgus praktiski ir tukšs un nav izvēles gan no viena, gan otra.

P.S> Esmu jau atkal vienu W220 noskatījis, bet beigās sāku saprast, ka tomēr lietus sensors visdrīzāk viņam nestrādā. Pēc vēstures izskatās, ka vējstikls varētu būt mainīts. Uz pirmās pozīcijas sensoram tak jāreaģē, ja pat auto uz vietas stāv un ūdens tiek uz sensora laukuma? Webasto nevarēja saprast vai viņam ieslēdzas. Pie +3 grādi lampiņa neiedegas, ja piespiež pogu. Protams kādi 300€ rūsas burbuļu novēršanā. Vadītāja durvis nepievelkas, pārējās pievelkas. Krēsls ar ļoti plati sānu malām - uz asāka pagrieziena diezgan jūtami sanāk aizslīdēt sānis vai jāturās pie stūres. :D
Slikti, ka auto nopērkot, vispirms ir jādzen pa servisiem novērst nepilnības, kuras vecie īpašnieki parasti izvairās atklāt. Vai pat nopirkuši jau "brāķi" un nav remontējuši.

08. Februāris 2016, 20:33

Protams ir verts skatities uz e65, bet te ir mercedes forums, prieksroka mb :ninja: Vel labs variants ir d2/d3, bet prieks d3 budzets pa isu, un tur tik 4.2 bendzins. Tev vajag uz kadu placi aizbraukt kur abi ir blakus, tad visu sapratisi, vel ja nepatik e65 aizmugure, viegli nomainit lukturus un uzlikt bagaznieka vaku no fl.

08. Februāris 2016, 22:14

Par cik runa par lielo klasi, tad domāju, ka vairums MB S-sērijas īpašnieku būs arī saskārušies arī ar BMW 7 sēriju. Tā kā tieši īstā vieta. ;) Un redzējis es esmu viņu pietiekami. Pilnas ielas, var teikt. ;)

Bembistiem kaut ko jautāt būs 50% uztrāpīts uz diagnozes, kur par auto visu izsaka zirgi vai pirksti gaisā.

BMW nav tā, ka nepatīk. Vienīgais, kas skatu viņam bojā ir zeķu kumode zem klimata. Pārējais priekš tā gada ir ok. Nu, varbūt, 4-asu stūre.
Ja vizuāli ārieni salīdzina, tad sportiskais pret klasisko. Bet tagad nesaprotu, kas tad beigās ir ar komfortu. BMW esot elektriskās atsperes. Neesmu vēl "izpīpējis", pēc kāda principa viņas strādā.

09. Februāris 2016, 10:01

Tomzs rakstīja:Te var diskutēt līdz vēmienam. Ja būtu powers, tad sen jau tiktu apspriesta kāda posta īpašnieka seksuālā orientācija un apkārtējā vide ieņemšanas brīdī.

a ko, normāla Latvijas forumu ikdiena :mhihi:

09. Februāris 2016, 11:21

Misters X rakstīja:
Tomzs rakstīja:Te var diskutēt līdz vēmienam. Ja būtu powers, tad sen jau tiktu apspriesta kāda posta īpašnieka seksuālā orientācija un apkārtējā vide ieņemšanas brīdī.

a ko, normāla Latvijas forumu ikdiena :mhihi:

Smiekli nāk par tādiem tirliņiem.

gunbox rakstīja:Man drīzāk būtu nepieciešams W220 īpašnieks pie potenciālā auto apskates, kurš varētu pateikt, ka šis "stopudova ņemams" variants. Bet atkal jau - katram sava kvalitātes un prasību latiņa.

P.S> Esmu jau atkal vienu W220 noskatījis, bet beigās sāku saprast, ka tomēr lietus sensors visdrīzāk viņam nestrādā. Pēc vēstures izskatās, ka vējstikls varētu būt mainīts. Uz pirmās pozīcijas sensoram tak jāreaģē, ja pat auto uz vietas stāv un ūdens tiek uz sensora laukuma? Webasto nevarēja saprast vai viņam ieslēdzas. Pie +3 grādi lampiņa neiedegas, ja piespiež pogu. Protams kādi 300€ rūsas burbuļu novēršanā. Vadītāja durvis nepievelkas, pārējās pievelkas.

Es varu aizbraukt līdzi, izbraukt un pateikt vai kaut kas uz aci/dzirdi atšķirās no kārtībā esošas mašīnas. Bet atceries, ka tā ir premium klase. Viņa ir būvēta tā, lai ar salauztiem lodbalstiem būtu komforts braukt. Saproti pareizi.

Lietus sensors manējam arī dažkārt dīvaini strādā, bet viņu vajag nokalibrēt. Tepat internetā klejo apkārt pamācības, ka jālaista ūdens virsū noteiktā logu tīrītāju pozīcijā etc. Webasto jāslēdzas neatkarīgi no temperatūras. Poga gan ir biki jāpietur. Ja vadītāja durvis nepievelkas, tad visdrīzāk problēmas ar hermētiskumu - nevajadzētu būt trakai bēdai.

09. Februāris 2016, 11:37

E65 neesmu dzirdējis par elektriskajām atsperēm. Ir dynamic drive vai ARS, nospriego stabilizatora stieni, lai auto līkumos nešūpotos, tad EDC-C, pielāgo amortizatoru cietību braukšanas apstākļiem, un tad pneimo, bet tikai aizmugurē. Tas viss var būt kopā, un atsevišķi vai vispār nebūt.

09. Februāris 2016, 11:44

Par BMW knigu nečital, bet ja ir kaut kas elektrisks, tad tas var būt vai šķērsstabilizators, kas jau pieminēts vai arī amortizatori, kuru eļļa satur sīkas metāla daļiņas un tos polarizējot (elektromagnēts), eļļa vai nu brīvāk vai tieši pretēji grūtāk plūst cauri sistēmai, kā rezultātā ir iespējams dinamikā mainīt amortizatoru cietību. :hvz:

09. Februāris 2016, 17:45

Tomzs rakstīja:Smiekli nāk par tādiem tirliņiem.

Nesmejies par mani :(

09. Februāris 2016, 17:46

benzman rakstīja:Par BMW knigu nečital, bet ja ir kaut kas elektrisks, tad tas var būt vai šķērsstabilizators, kas jau pieminēts vai arī amortizatori, kuru eļļa satur sīkas metāla daļiņas un tos polarizējot (elektromagnēts), eļļa vai nu brīvāk vai tieši pretēji grūtāk plūst cauri sistēmai, kā rezultātā ir iespējams dinamikā mainīt amortizatoru cietību. :hvz:

kaut kas līdzīgs vai tad nav ABC piekare, kas nāca uz CLiem ?

09. Februāris 2016, 17:53

Active body control tā ir vispār cita galaktika, iespējams, ka BMW tāda arī ir, nezinu. CL-am bija, tikai ne tādā līmenī kā video. :P

https://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw
Publicēt atbildi