Publicēt atbildi

W220 S400 CDI iegāde!

14. Jūlijs 2011, 21:05

S320cdi noteikti :super: . S400 jau ir lētāki un tieši dēļ šīm motora problēmām nav iecienīti. Tā jau S400 vajadzētu būt dārgākiem.
Kas vēl dīzeļiem - sprauslas S320 sešas ap Ls150-200 katra - atjaunošana ap Ls100.
Visiem gandrīz airmatic piekare par kuru gan jau palasījies vecajos topikos.

W220 S400 CDI iegāde!

14. Jūlijs 2011, 21:19

Nja, airmatic ir skaidrs...bet kas skaitas ABC piekare..to es nesaprotu :)

W220 S400 CDI iegāde!

14. Jūlijs 2011, 22:06

Vienā aspektā gan ļoti kļūdies. Jo tāpēc, ka auto kļūst vecs, tas nekļūst par cita "slāņa" auto. No vienas puses luksus klases auto ir metode, kā bagātība tiek pārnesta no augstākajiem slāņiem uz vidusslāņiem, jo tādu pārdodot auto nav tik slikts un nolietots, cik liels ir bijis tā vērtības kritums, bet no otras puses tā uzturēšanas izmaksas turpina būt domātas augstākā slāņa makam. Vai vismaz cilvēkam ar labu kredītlīniju. Mums te valsts sačakarēta, nodokļi nejēdzīgi, būtu viss kā civilizētās vietās, limuzīnus (arī vecus) lietotu tikai turīgie, bet pie mums katram celtniekam vajadzēja pa vienam. Tad nu to te pilns, bet retais spējis atļauties uzturēt. Tā kā lai cik vecs būtu kāds auto, statuss tam paliek, tirgus cena tikai parāda tā attālumu izmaksu ziņā līdz noteiktam etalonam, kādam tam auto normāli būtu jābūt. Jo lētāks, jo tālāk no normāla stāvokļa.

W220 S400 CDI iegāde!

17. Jūlijs 2011, 17:20

Ko tu tur muļķības gvelz 2002 gada mersis biezo mašīna, kuru Tu iegaadaajies pa 6 stukām Ls ?! Puis, kāds tur biezums es nesaprotu?! Un ja gadā tu viņā guldi iekšā 1kt latus, tad pēc desmit gadiem tev tā mashiina buus izmaksājusi 16 kt. Bet ja mēs ieejam veikalā un gribam nopirkt jaunu mašīnu, tad par 16 kt mēs varam ļoti daudz jaunas mašīnas nopirkt, kuras rīgā uz ielas ir no vienas vietas, tad rodas jautājums - Hmmm... Mana turība ir redzama gadījumā, kad es braucu ar 2002 gada S klasi..vai, kad es braucu ar jauno pasātu vai golfu vai jebko citu! Kurā gadījumā, tad es esmu turiigs? ko?! Kad man tā galva augstāk jāceļ griestos?! :D

W220 S400 CDI iegāde!

17. Jūlijs 2011, 20:02

Dažs jauns auto par 16T ir vairākas reizes zemāks klasē/baudā/komfortā kā 2001. gada W220. Tā ir pirksta salīdzināšana ar ....... :D

Ir teiciens- jaunu un svaigu MB pērk tie, kas vēlās būt slaveni, bagāti un skaisti. Vecus MB pērk tie, kas sen jau tādi ir :P

W220 S400 CDI iegāde!

17. Jūlijs 2011, 20:40

17 July 2011 21:02:24 Misters X rakstīja:
Vecus MB pērk tie, kas sen jau tādi ir :P

+ E320

Bet šķiet, ka cilvēkam nav vērts to skaidrot, diemžēl. Mercedes-Benz nav tikai a/m, tā ir attieksme pret a/m kā tādu, tās tehnisko stāvokli.

Ja Jums šķiet pieņemams S klases MB tikai uzturēt pie dzīvības - šķiet, šeit nav īstā vieta, kur meklēt padomu. Šeit cilvēkiem ir mērķis (iespēju robežās) MB uzturēt tādā stāvoklī, kāds tas ir bijis kopš izripošanas no rūpnīcas. Un rezultātā - uzturēšanas izmaksas 10 gadus vecam MB ir tuvu (ja ne pārsniedz) jaunā MB uzturēšanas izmaksām.

W220 S400 CDI iegāde!

17. Jūlijs 2011, 21:07

17 July 2011 21:40:16 Ome rakstīja:
17 July 2011 21:02:24 Misters X rakstīja:
Vecus MB pērk tie, kas sen jau tādi ir :P

+ E320

+1 :P

W220 S400 CDI iegāde!

17. Jūlijs 2011, 21:56

Tieši tā, pēc viņa tekstiem var spriest, ka viņs domā līdzīgi, kā lielākā daļa BMW vai Audi īpašnieki (Negribu aizvainot nievienu no ši foruma lietotājiem).
Tāpēc jau atrast labu 7er vai A8 ir ļoti grūti.
Nevajag jau nekādu lielo mākslu, lai W220 iegādātos, bet vajag lielu mākslu lai šo auto uzturētu.

W220 S400 CDI iegāde!

18. Jūlijs 2011, 09:30

17 July 2011 22:56:40 eils rakstīja:

Nevajag jau nekādu lielo mākslu, lai W220 iegādātos, bet vajag lielu mākslu lai šo auto uzturētu.

Ļoti precīzs novērojums. Runājot par veciem MB (un arī citiem limuzīniem) - nopirkt tos ir daudz vieglāk nekā ar tiem braukt ilgstoši.
Bet tas laikam ir jāsaprot katram pašam. Īpaši, ja cilvēks domā kā šīs tēmas autors.

W220 S400 CDI iegāde!

18. Jūlijs 2011, 10:41

Vīri!
Man bail, ka katrā topikā, kurā cilvēks lūdz padomu un palīdzibu izvēlē starp diviem modeļiem, mēs sākam mācīt cilvēku par to, cik svarīgi ir būt biezam un bagātam, lai uzturētu MB.
Man bail, ka cilvēks nejautāja par sabiedrības šķiru cīņām un visu pārējo drazu, kas te tiek sarakstīta.
Cilvēks lūdza komentārus par S 400 CDI. Ja kādam ir kas sakāms par konkrēto, tad sakiet, ja ir runāta tēma, tad ieleiciet linku, bet visādi citādi, es sāku justies nožēlojami, jo neesmu bagāts, bet baucu ar veco S klasi.
Vai es dēļ tā dzīvoju nepareizi? :emo:
Publicēt atbildi