Publicēt atbildi

Re: S Class

14. Jūlijs 2018, 12:19

Mizx rakstīja:Ja taisies slēgt telefonu, tad tiem jau tagad AUX reti kuram normālam būs, visi atmet. Bluetooth un viss.

Синий зуб это способ скоммутировать девайсы. К чему ты предлагаешь подключить Блутуз? Вывел AUX, а на него что хочешь то и вешай. Хочешь Блутуз приёмник, хочешь просто провод.

14. Jūlijs 2018, 12:59

Es tikai par to, ka jāsāk no tā gala, ko grib panākt. Un pēc tam domā risinājumu. Bluetooth jau var palikt panelī un reāli nekāds aux salonā nemaz neparādās, es vairāk par vadiem salonā kā pārējo.

14. Jūlijs 2018, 13:42

Mizx rakstīja:Es tikai par to, ka jāsāk no tā gala, ko grib panākt. Un pēc tam domā risinājumu. Bluetooth jau var palikt panelī un reāli nekāds aux salonā nemaz neparādās, es vairāk par vadiem salonā kā pārējo.

Ты предлагаешь сделать второй шаг не сделав первого.

14. Jūlijs 2018, 21:18

Ja godīgi - man vienalga bluetooth, USB vai AUX. Primāri ir atrast risinājumu ar saprātīgām izmaksām. 400€ nevēlos maksāt par šo “nice to have” AUX.

Šobrīd skatos uz ebay vai amazon - cd changer emulator, kur visas šīs lietas būtu iekļautas: USB, AUX, Bluetooth. Diemžēl atbilstošu piedāvājumu S klasei neredzu. Pirkt visu radio konsoli pa ~400€ arī nevēlos (kaut kāds android radio). Tad vairs nebūtu oriģinālais izskats vidus konsolei.

P.S. TV man nav, tā kā atkrīt variants pieslēgties caur ieeju bagāžniekā (tas laikam patiesībā ir arī Mono nevis stereo).

;)

15. Jūlijs 2018, 12:05

Tā nu nebūs, ka bluetooth automātiski vajag aux. Topos kvalitātes ziņā ir risinājumi bez aux. Mēs jau tāda trešās pasaules valsts, kur visā gatavi ielīst ar lodāmuru, bet civilizētā pasaulē plombes nost neraus un izdomās citus risinājumus. Tā ka ir varianti bez profesionāla lodētāja iesaistīšanas un neizgrūžot simtiem eur. Google!

15. Jūlijs 2018, 12:09

Piemēram, šo ļoti liela tieši mūzikas kvalitātes dēļ. https://www.amazon.co.uk/dp/B003PPGOC0? ... ewire04-21 Sūdīgs bloks ar aux mierīgi var skanēt 100x sliktāk, ja slikti konvertē signālu.

15. Jūlijs 2018, 14:57

:doh:

15. Jūlijs 2018, 15:14

Кнопка SYS или SVC есть? Нажимал? AUX снизу есть?

При ТВ тюнере звук стерео.

15. Jūlijs 2018, 18:39

На System нет AUX. И TV у меня тоже нет.

15. Jūlijs 2018, 21:25

Karlisss rakstīja:На System нет AUX. И TV у меня тоже нет.

Тогда самый дешёвый и качественный вариант купить тюнер на шроте и самое главное кабель к нему. А он от Комманда до багажника идёт. Можно штекера обрезать и спаять. Не знаю как с местом в 220м за коммандом. В 163м тюнер за ним поместился. Так как ТВ антены подключать не надо, всё равно аналогового ТВ в Латвии нет, то всё заработает. С моделью тюнера и годом выпуска мучиться не надо. Он автоматически подстраивается под размер экрана. Включаешь штекера в тюнер и Коммнд и всё работает. Дополнительной проводки вести не надо. На аудио тюльпаны переходник на стандартный штекер AUX. Нажимаем кнопку ТВ и слушаем музыку с телефона.
Главное взять такой с тюльпанами: Attēls

А не такой, к которому придётся докупать переходники: Attēls
Publicēt atbildi