Publicēt atbildi

Re: S Class

21. Septembris 2017, 15:18

Misters X rakstīja:Derēs. Manam ex 204 derēja R16 no E klases.

Un der vēljoprojām. :ninja:

21. Septembris 2017, 15:58

Misters X rakstīja:Derēs. Manam ex 204 derēja R16 no E klases.

Arī 3-litrīgajiem benzīnniekiem der R16, 63 AMG laikam vajadzēs lielāku diametru.

03. Decembris 2017, 19:09

https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... ecioi.html

Interesē , šāda gada Mersis , bet nav nekad bijusi pieredze ar mersi , uz ko būtu jāskatās ? , un kā ir ar tām pneimo piekarēm , tautā vissi saka , briesmu lietas :D , tāpēc nodomāju apjautāties.

Paldies jau iepriekš , ja kāds varēs atbildēt un palīdzēt :) !

04. Decembris 2017, 09:10

Pēc Bavārieša šis tev liksies kā liels un lēnīgs dīvāns. Es tam gatavs ? :shura:

Kā arī, starp šīs sērijas S Class ir dikti ilgi jāmeklē labs un nenojāts eksemplārs. Pneima tur tikai viena stāsta daļa, tas auto ir domāts ļoti turīgiem cilvēkiem.Tas nekas, ka nav jauns, S klase ir S klase -tā uzliek pienākumus :cool:

05. Decembris 2017, 17:58

Misters X rakstīja:Pēc Bavārieša šis tev liksies kā liels un lēnīgs dīvāns. Es tam gatavs ? :shura:

Kā arī, starp šīs sērijas S Class ir dikti ilgi jāmeklē labs un nenojāts eksemplārs. Pneima tur tikai viena stāsta daļa, tas auto ir domāts ļoti turīgiem cilvēkiem.Tas nekas, ka nav jauns, S klase ir S klase -tā uzliek pienākumus :cool:

Varētu būt dārga lieta , tad jau laikam jāņem e 60 :D bmw

07. Decembris 2017, 00:36

Ja ir nauda, nenožēlosi. Komforts attaisnos izdevumus. Es savu pārdevu ar ļoti lielu nožēlu. Ja nav lieki pāris tk. gadā ko turēt budžetam, ja nu kas notiek, labāk neņemt.
Bet tas, ka viņš būs lēnīgs milzis ir BS. Komforta un jaudas attiecība pašā laikā. Auto kā reiz domāts mūsu asfaltētajiem bezceļiem. Un pneima nav nekas problemātisks. Visu var sataisīt. Galvenais ir pareizā domāšana. Nevis, ja auto maksā 500 evras, tad jaunus amīšus par 200 būtu stulbums likt. Kā man patīk šitie neandertālieši ar saviem akmens pauriem! Pneimas spilvenus maina LV par 200€ gabalā. Ja tas neliekas dārgi, tad uz priekšu. Nav tur nekādu briesmu stāstu. Briesmu stāsts ir kad zābaks par pēdejiem grašiem nopērk s klasi un pārtaisa pneimu par atsperēm un pielīmē ikonas uz paneļa.
Un kas e60 lētāks? Man mehs teica, ka e39 sprauslas nomainīt div pirkstus apmīst, e60 toreiz bija nomainījis vienam pa 2tk€. A ko? Restaurētas skriesi pirkt vai braukt ar auto?

07. Decembris 2017, 09:00

Pa llelu kjeksi gunboxsam taisniiba.jo bmw ar labu komplektaaciju arii izmaksaa normaali man ir e39 bet kolhoza variants bez m pakaam ar parastajiem amiishiem bet kad jaachinjii arii nulles griezhaas.nozeeloju ka nepanjeemu e38.vismaz zinaatu par ko maksaa.bet nu personiigi man s klase nepatiiik vispaar liekas ka mb peec 124 un 140 kkaa svakaaki par bmw ir...un vispaar ja gribaas s-klasi un vinja patiik un kaaposts ir tad njem un baudi....a remonti taas tik nianses ir.

07. Decembris 2017, 09:09

gunbox rakstīja:Un kas e60 lētāks?

E60 es vismaz nepirktu tikai viena iemesla pēc -paskaties statistiku, cik e60 ir nozagti šogad LV, vājprāts :O

Bet citādi BMW rullē! :neticu:

09. Decembris 2017, 02:49

Manuprāt slāvu atsauce. Un zābaku sindroms, spriežot pēc bmw foruma vien. Man personīgi 60itais nepatīk. Tad labāk tā paša gada 7 sēriju. Vai tad labāk 46to. Jaunākie jau protams cita lieta. Kaut gan nē. MB glanci nav pārsituši. Joprojām rullē to pašu 14 gadus veco dizainu.

13. Decembris 2017, 10:53

bmw39 rakstīja:https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/mercedes/s320/ecioi.html

Interesē , šāda gada Mersis , bet nav nekad bijusi pieredze ar mersi , uz ko būtu jāskatās ? , un kā ir ar tām pneimo piekarēm , tautā vissi saka , briesmu lietas :D , tāpēc nodomāju apjautāties.

Paldies jau iepriekš , ja kāds varēs atbildēt un palīdzēt :) !

Pirms mēneša iegādājos S320. Manuprāt, jāskatās uz:
- rūsa (durvju apakša, arkas, bagāžnieka vāks)
- vai strādā ekstras (apsilde, webasto, ABS). Man šis tas nestrādā un visdrīzāk tas maksās naudu sataisīt šo to
- kopējais tehniskais stāvoklis (vai nav nobružāts, aplauzti visādi sīkumi, pazaudēts kaut kas utt.). Domāju, ka tas ļaus ļoti labi saprast vai tas auto ir ar 800tkm nobraukumu vai tomēr 200-300tkm. Šis auto prasa uzmanību/rūpes un ja saimnieks iepriekšējais būs bijis paviršs, tad to varēs labi redzēt pēc visādiem sīkumiem.

Pneimu laikam nereāli pārbaudīt pērkot, jo to vai viņa laiž gaisu var pateikt tikai pēc 3 dienām, kad tas auto nostāv bez darbināšanas.
Publicēt atbildi