Publicēt atbildi

Audio

11. Jūlijs 2016, 15:42

Man ir kvešns, vai ir iespējams klausīties diskus bez čeindžera? Man iepriekšējais saimnieks ir bijis skopa pakaļa, un izravējis iekšas čeindžerim, bet zem ekrāna ir ieeja diskam, bet ieliekot disku, kompis nereaģē. :D Vai arī tur kaut kas ir sajāts? :vabo: :D
Attēls

Re: Audio

11. Jūlijs 2016, 18:57

Var mēģināt izvilkt aux vadu, bet nezinu cik sarežģīti tas ir :)

11. Jūlijs 2016, 19:55

Paupe rakstīja:Var mēģināt izvilkt aux vadu, bet nezinu cik sarežģīti tas ir :)

To visu kompi ar ekrānu ir viegli izvilkt?

12. Jūlijs 2016, 18:58

iespeejams, ja lasa tikai orginaalos cd.
izvilkt nav gruti- apskaties youtube . un ja nemaldos viniem bardachokaa jau nenaak aux in?

12. Jūlijs 2016, 19:14

Man ir prefeiss. Es nezinu, kur jāmeklē, it kā nemanīju, ja kādam ir, varat nobildēt?

12. Jūlijs 2016, 19:17

Prefesiem bija jāvelk tas vads :) nekur bāriņā viņš nav.. Bet tas ka aux viņiem ir, to es toč zinu :)

12. Jūlijs 2016, 21:06

Es auxu ņemu caur modulatoru un radio, tāpēc tas nav tik svarīgi, bet man vairāk vajadzētu, lai tas, zem ekrāna lasītu manus diskus, rakstītos. Uzspiežot- CD , viņš ekrānā izmet, ka nav serdes, bet kāpēc tad tā vieta zem ekrāna?

12. Jūlijs 2016, 21:47

maybe kads jau izraveejis? jo es kad lodeeju savam w210 izmetu cd lasitaju jo vins tapat lasiija tikai orginaalos(kas man galigi nebija vajadxigs un skruvet ieksa atpakal bija parak liex darbs):d

04. Augusts 2016, 12:53

tas zem maga kura tu spraud diskus nelasis nekad tev muzikas diskus tas ir prieks dvd navigacijas diska domats..
bez cenzera tu diskus savadak nevaru klausities ja nu vienigi izrauj ara visu to displeju un ieliec kadu kiniesa magi ar lielo displeju savadak nekadigi..

09. Augusts 2016, 22:00

Galaxys rakstīja:tas zem maga kura tu spraud diskus nelasis nekad tev muzikas diskus tas ir prieks dvd navigacijas diska domats..
bez cenzera tu diskus savadak nevaru klausities ja nu vienigi izrauj ara visu to displeju un ieliec kadu kiniesa magi ar lielo displeju savadak nekadigi..

Manējais vai nu nelasa pašrakstītus DVD, vai arī es neprotu normāli ierakstīt.
Publicēt atbildi