Publicēt atbildi

S Class

15. Jūlijs 2012, 09:38

Kas tur viņai apkārt?

S Class

15. Jūlijs 2012, 10:02

Aplēses par jauno W222 ir dažādas.......
Viena no versijām :
MB W222

[Izdzēsts]

23. Septembris 2012, 07:45

Šo ierakstu izdzēsa maris1973 - 23. Septembris 2012, 07:46.

Re: S Class

25. Jūnijs 2016, 20:55

https://www.youtube.com/watch?v=E_km90icU-c

Atradu video par clk, pēcāk viņš rāda, ka poga uz ātruma pārslēdzēja kalpo kā auto iedarbināšana, interesē, vai w220 arī ir tā fiška? Man tā poga ir, bet es nesaprotu, kam tā domāta. :D

Nē, pats nevaru pārbaudīt, auto servisā, kompresora gaidībās. :haha:

26. Jūnijs 2016, 03:20

Es domāju tur drīz būs ne tikai kompresora gaidības :D

26. Jūnijs 2016, 11:46

Paupe rakstīja:Es domāju tur drīz būs ne tikai kompresora gaidības :D

Nepiesauc nelaimi, ļauj vismaz nedaudz izbaudīt komfortu, pēc sagrabējušā w210. :haha:

04. Augusts 2016, 12:57

salventiy rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=E_km90icU-c

Atradu video par clk, pēcāk viņš rāda, ka poga uz ātruma pārslēdzēja kalpo kā auto iedarbināšana, interesē, vai w220 arī ir tā fiška? Man tā poga ir, bet es nesaprotu, kam tā domāta. :D

ir ari w220 ta poga tur un ar vinu var piedarbinat auto.. man tada ir un es ikdiena ar to pogu darbinu klat auto. bet lai vina stradatu cipam jabut kabata vai tuvuma tev. un nospiezot kaju uz bremzi turot nospied to spidigo pogu un vina tev piedarbosies,ta pat ari vinu noslapet var nospied bremzi un nospied pogu..

29. Augusts 2016, 08:52

Galaxys rakstīja:
salventiy rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=E_km90icU-c

ir ari w220 ta poga tur un ar vinu var piedarbinat auto.. man tada ir un es ikdiena ar to pogu darbinu klat auto. bet lai vina stradatu cipam jabut kabata vai tuvuma tev. un nospiezot kaju uz bremzi turot nospied to spidigo pogu un vina tev piedarbosies,ta pat ari vinu noslapet var nospied bremzi un nospied pogu..

Tas ir kruti, bet man nav čipa. Viņus var kaut kur uzprogrammēt?

14. Decembris 2016, 13:44

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/othe ... hxfxm.html
Kāds varbūt ir bijis skatīties, kas tur pa defektiem? Pa telefonu tirgonis neko sakarīgu nevar pastāstīt.

15. Decembris 2016, 13:07

Nedaudz pastāstīšu par savu pašreizējo pieredzi par w220 konkrēti s320CDI, 02g ar noskrējienu uz spidometra 168K km. Braucu katru dienu ~ 65km. Sākšu ar to, kas patīk šai auto (subjektīvs viedoklis protams).
1. patīk auto plašais salons, man augums 1,95, komfortabli varu iekārtoties un aiz manis vēl ir iespējams iesēsties (cilvēkam ar Kājām ). 2. klusums salonā pat ar dīzeli. 3. benķi lieliski, radīti manam dupsim :D un mugurai 4. apgaismojums, salona dizains atstāj patīkamas sajūtas pēc katra brauciena 5. Griezes moments, ļoti patīkams, pilnībā manas vajadzības apmierina, patēriņš 8,5-9 litri/100, nējūt auto masu paātrinoties un pat bremzējot. 6. Piekare, strādā labi, mazās bedrītes tiek apstrādātas lieliski, lielās iešūpo auto un "izpeld" cik vien līgani iespējams 7. Automāts slēdzas perfekti (5 atrumi)
Nu un lietas, kas nepatīk: 1. un pats kaitinošākais, bļin auto ~90k vērtībā (jauns), bet audio skaņas kvalitāte ir ļoti maigi izsakoties mēsls (nav BOSE sistēma), ieslēdzot aizmugurējā loga apsildi, pazūd FM signāls, izsmiekls ne radio 2. Lipīgās stūres pogās, fuuu 3. Pagrieziena rādītāja skaļais tikšķis, klusajā salonā vajadzētu būt uz pusi klusākam. 4. Kamēr auksta kārba 2 robā pārslēdzas ar sitienu, uzsilst tad slēdzas perfekti 5. Bagāžnieka vāku ar pulti atvērt var, bet aizvērt nevar 6. priekšējais stiks viss vienos punktiņos, pret sauli neko neredz, jāmaina 7. Kasko cena 412 e
Sacinājumi (mani): Ļoti patīkams auto ikdienas lietošanai, pēc darba dienas varu izbaudīt braucienu uz mājām. Un zināms respekts satiksmē. Pagaidām nenožēloju nevienu mirkli šo pirkumu.
Uzturēšanas izmaksas: Manītas azimugurejā tilta bukse un amortizātora bukse kopā 20e. Termostats ~26e. sprauslu blīvītes 2e. Siksna 16e Eļas, filtri tas jau pats pa sevi. Rūsa praktiski nav, jo iepriekšējais saimnieks ar kuru pārvietojies 6 gadus, visus bleķus apstrādājis ar pretrūsas mastiku pa nopietno, spārnu, durvju iekšpuses visas izpūstas un tt.
Un ja šķiet, ka S-klases piekare mūsu ceļus apstrādās tik labi, ka nebūs jūtama neviena bedre, tad tas ir fufelis. Kad pierod pie auto bedres jūt, jo Latvijas ceļi iznīcinās da jebkuru piekari, tikai laika jautājums.
Pēdējo reizi laboja Rihardc124 - 13. Februāris 2017, 11:50, kopā labots 1 reizi.
Publicēt atbildi