24. Augusts 2017, 08:19
.. hmm.... varbūt no angļa?
24. Augusts 2017, 10:15
24. Augusts 2017, 14:17
.gif)
24. Augusts 2017, 15:01
24. Augusts 2017, 22:34
Палитра красок БМВшная, но чёрный хорошо выравнивает.
24. Augusts 2017, 23:34
25. Augusts 2017, 10:46
Mizx rakstīja:Mana izvēle būtu pāršūt, jo to var izdarīt tiešām ideāli un tad krāsas ziņā atšķirību nebūs. Vismaz ja pāršūs normālā vietā un ar attiecīgi pareiziem, anaogiem materiāliem. Es izvēlos tos, kas savulaik bija aiz Mola, tagad Ventspils ielā 50.
Krāsošanu neiesaku. Ir slikta pieredze, nokrāsot MB oriģinālajā krāsā nevar, toties pēc tam vienmēr var redzēt, ka salons ir pārkrāsots. Redzēt var pēc vīlēm, paspiežot beņķī tās vaļā. Vīļu, salaidumu vietas nevar normāli nokrāsot, jo tās vai nu paliek nenokrāsotas (krāsošanas laikā ir "ciet" un netiek klāt krāsa), vai redzams nekvalitatīvs, citāds krāsojums, kas veidojies mēģinot izvairīties no pirmajā variantā minētās problēmas, bet radot citu. Protams, krāsots salons var būt labāk kā sabojāts, bet, ja defekts ir ieplīsums, tad to tak tāpat visbiežāk labo šujot. Esmu braucis ar krāsotiem saloniem, nepatika. Man Brabus āda zaudējusi krāsu, bet salonu speciālisti t.sk. pieminētajā Ventspils ielā teica, lai labāk nekrāsoju, lai atstāju līdz pēdējam kā ir, lai pietonēju ar kopšanas līdzekļiem, bet krāsošanu atstāju uz pēc iespējas vēlāku laiku. Varbūt tagad ir pienācis laiks to salonu krāsot, bet pagaidām vēl ir prātā sliktās atmiņas par citiem krāsotajiem saloniem. Galu galā tas auto godam tiek ikdienā lietots tālos gabalos un nevar cerēt, ka nekāda nolietojuma nebūs. Kādreiz, kad laidīšu pensijā no tādas ikdienas slodzes, tad varēs labot.