Publicēt atbildi

Elektronika

13. Februāris 2017, 22:55

Sveicināti kluba biedri!
Man ir liels jautājums saistībā ar savu auto,- pārvietojos ar S500, W220, 2003g...
Lieta tāda, kad, kaut kas ēd nost elektrību no akuma, ja auto netiek kustināts kādas 15h, akums ir sauss....
es mainījis jau 3 akumus, ģeneratots lādē pietiekami, esmu bijis pāris servisos, bet viss, bez izmaiņām, neviens neko nevar (vai nav gribējis) atrast!!!
vai kādam no Jums ir bijusi tāda problēma? Un būšu pateicīgs, ja kādam būs ieteikums vai risinājums, kā to var izlabot...

Re: Elektronika

14. Februāris 2017, 09:03

15 stundās noēd akumulatoru tukšu??? :O Tev tur gan kaut kur īsais iemeties, skat nenosvilini auto!!!

14. Februāris 2017, 09:46

galīgi tukšs nav, bet piešķilt nevar, jāpīpē klāt!
ja regulāri braukā, tad problēmu nav, var nostāvēt arī ilgak, un viss kārtībā... baigi eksperimentējis neesmu...
bet ja nobrauc apm 20km pa dienu, tad pēc 15h var ar vadiem nākt piešķilt!

14. Februāris 2017, 10:16

Ar šo katram elektriķim būtu jāspēj tikt galā. Vismaz pateikt, kur ir noplūde, pat ja pats neprot sataisīt. Toties pēc tam var meklēt servisu, kas konkrēto lietu salabo.

14. Februāris 2017, 10:55

tad laikam neesmu uztrāpījis uz pareizajiem!!!
biju arī Mriepas servisā,-teica ka noplūde nāk no pakaļējām durvīm (prisoskas) - kko taisīja, bet nekas nemainījās.. biju Permalatā, teica ka aķi ēd bagāžnieka automātiskās atvēršana/aizvēršana,- nomainīja mehānismu pa 350eur... atkal nekas nemainījās, turpinājās noplūde!

14. Februāris 2017, 11:04

Viss ved uz bagāžnieku! :D Varūt paši vadi bagāžniekā pārlocījušies dēļ virināšanas. :hvz:

14. Februāris 2017, 11:32

nomainīja jau itkā visu bagāžniekā.. viņš bieži netiek virināts...
nezinu tiešām! cerēju ka šinī klubā, man kāds varēs kkādā veidā palīdzēt ar manu bēdu :)

14. Februāris 2017, 11:42

Ko te caur datoru un kafijas biezumiem izzīlēsi, kur ir strāvas noplūde. Varbūt vietā, kur vadi ienāk bagažnieka vākā viņi ir pārlocījušies? :hvz:

14. Februāris 2017, 13:56

Mriepas ir riepu serviss, MB serviss ir tieši pāri ielai otrā pusē, tur visu būtu novērsuši. Par Permalatu te nevienas labas atsauksmes nav, tikai kaut ko pa dārgo samaina, bet vēl neviens nav uzrakstījis, ka veiktais remonts tur būtu palīdzējis. Jo šajā gadījumā ne jau mehānismos vaina, bet drīzāk vados. Piesūcekņos arī ne, jo tie drīzāk strādā kamēr paši nodeg, nevis bezgalīgi sēdina akumulatoru.

Piedevām, šajā gadījumā normāli būtu veikt diagnostiku, konstatēt, kur noplūde, salabot un vēlreiz pārbaudīt, vai problēma pazudusi. Ja jau nav pazudusi, tad kāpēc viņi vispār atdeva auto un vēl par to prasīja naudu??? Lai savāc savus jaunos blokus, vairāk kā par diagnostiku tur nedrīkstētu prasīt naudu. PTAC.

16. Februāris 2017, 15:53

neiznu tiešām, kas tur ir un kas tur nav...
laikam tiešām vienīgais glābiņš būs DOMENIKS... cik zinu tur arī diagnostikai cenas ir kosmosā!!!
Publicēt atbildi